Back to Question Center
0

10 Cara Pikeun Ngaronjatkeun Ecommerce Penjualan anjeun Kabuktian Ku Semalt

1 answers:

Dina kanyataanana, boga usaha eCommerce anu nyieun loba duitti produk maranéhanana. Hiji studi panganyarna ku statista geus ditémbongkeun nu jualan eCommerce ritel sakuliah dunyabakal Jumlah kana 2,86 triliun dollar AS dina 2018. Hanjakal, anjeun teu ngan ngawangun hiji eCommercenyimpen jeung nyangka para nasabah ka bah situs anjeun. Anjeun bakal kedah naek kapal on kampanye pamasaran sukséspikeun narik minat shoppers '.

The warta alus éta jeung strategi marketing handap dibuktikeun ku Semalt Layanan Digital anjeun géningkatkeun jualan eCommerce Anjeun - instant 802 3af ubiquiti access. Ivan Konovalov, Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , mere tips pentingon naon taktik toko eCommerce kedah nerapkeun guna makmur.

1. Paké Up-ngajual na Palang-jual

Up-jual jeung cross-jual anu cara yakin-seuneu nu bisa Anjeun employ nambahan jualan online. Cross-jualnyaeta jalan ngawanohkeun produk patali sapanjang kalayan naon customer a ieu tempo dibeuli. Ieu mérécustomer loba produk pelengkap pikeun milih tina. Nepi-jual nya kalakuan tina ngajual leuwih unggulversi produk nu customer keur meuli. Metoda ieu ngamungkinkeun palanggan anjeun pikeun ningali produk anu saruakalawan fitur canggih sarta harga luhur.

ieu téhnik jualan nu dirancang ajak konsumén mésér produk lianna. Kabeneran aya nu nalikakonsumén tingali leuwih ti naon maranéhna kudu, maranéhna bakal ngamotivasi mésér deui. Sababaraha studi geus ditémbongkeunanu nepi-jual jeung cross-jual ajak konsumén datang deui pikeun leuwih lengkep.

2. Ningkatkeun Desain Website anjeun

Dina umur digital dinten ieu, anjeun perlu design ramatloka custom pikeun narik sareng terlibat konsumén poténsial. Anjeuntoko eCommerce teh bagian pausahaan, sarta rarancang na boga ngeunteung kumaha profésional brand anjeun.Kanyataanna, kampanye promosi Anjeun kudu mimitian ti toko Anjeun ogé. spesialis Semalt geus uncoveredkanyataan yén konsumén paling sering ulah toko online lamun eta lacks kustomisasi penting.

Gedong hiji toko eCommerce well-dirancang mangrupa hambalan penting nuju overcoming pesaing. Mun anjeunperencanaan pikeun redesign toko anjeun, lajeng pastikeun mibanda rarancang responsif, anu méré nasabah hijipangalaman balanja alus pisan. Kanyataanna, anjeun bakal ngajalankeun deui jualan mun anjeun nyieun gampang pikeun urang pikeunnganapigasi sarta manggihan produk dina website.

3. Jieun anjeun Loka Mobile Friendly

Dina sawatara warsih pamungkas, loba tablet anyar jeung smartphone geus datang kana pasaran ieunyata ningkat Jumlah shoppers online. Studi némbongkeun yén Jumlah shoppers mobilegeus ngaleuwihan nu di pamakéan desktop. Dina umur digital ieu, nyieun toko eCommerce anjeun sampurna diadopsika sagala rupa alat nu bagerak teh bagian penting sukses bisnis Anjeun.

Komo Google boosts rankings pilarian mobile for jaba nu nembongkeun appropriately on alat nu bagerak.Pikeun nyieun versi mobile loka ramatloka anjeun ayeuna anjeun bisa ngagunakeun platform konversi atawa mobileplugins. Nyieun hiji toko eCommerce ramah mobile téh cara alus bisa employ kana ngalaan anjeun bisnismun shoppers mobile. Gaduhan optimasi mobile sahiji toko, anjeun bakal naekeun ongkos konversi jeung nambahanana jualan.

4. Paké Gambar Produk of Quality Good

Ulah make sagala gambar produk ngan demi nambahkeun gambar. Gambar produk Anjeun 'kudu bogaa kualitas luhur. Ieu leres yen lalaki produk profésional Gambar bisa janten tugas daunting, tapiéta ogé leres yen aranjeunna tiasa ngabantu mikat para nasabah potensial pikeun toko Anjeun. ahli urang geus kabukti lobakali eta nambahkeun gambar item vivid kalawan Pilihan ngazum-di nyorong konsumén poténsial mésér produk.

5. Ngaoptimalkeun déskripsi Produk Page

anjeun déskripsi kaca produk boga potensi pikeun entice konsumén sangkan meuli hiji. Pastikeun yéngeus ditétélakeun fitur mangpaat anu nyieun konsumén kabetot. Tetep motivating aranjeunna salajengna handapnu corong. situs eCommerce pang populerna kawas Amazon nembongkeun kaistiméwaan produk maranéhanana pikeun ngaronjatkeun jualan.

déskripsi kudu well-diartikeun ku kituna sagala customer poténsi nu maca éta bakal wantinyandak peta. Anjeun tiasa make pélor pondok pikaresepeun ka showcase kaistiméwaan produk. Henteu asa-asanu bakal leungit kaluar dina loba jualan nalika rinci nu sakuduna dituju ajak anjeunkonsumén sangkan meuli nu keur disumputkeun dina pedaran hiji.

6. Jieun Short Produk promosi Pidio

kampanye Video mangrupa strategi marketing penting loba toko eCommerce, dipake dina raragakanaékan jualan. Dinten ieu pamakéna mobile-sangkan milih ningali video leuwih ti jenis séjéntina kandungan. Jieun metot video promosi pondok produk Anjeun, kaasup pentingfitur produk Anjeun nu bisa newak perhatian para nasabah '. Ngahijikeun video ieu kana rupa kaca web produk.

Anjeun oge bisa unggah video produk ka sadaya situs video nu populér pikeun ngaronjatkeun paparan. ulahpoho ngaoptimalkeun video anjeun SEO ku nambahkeun kecap konci pikeun judul video sarta pedaran. anjeunbisa nambahan alamat ramatloka anjeun salaku téks dina pedaran anu ngajalankeun lalulintas ogé.

7. Jieun Unik Niley dalil

The diversity rongkah nu nyampak dina widang eCommerce ngajadikeun eta teuas for jeung syapikeun ngeset sorangan sajaba ti kompetisi. Perkara teu sabaraha unik anjeun pikir produk Anjeunaya, aya meureun warung sejen kaluar aya nu keur maturan sami atanapi sarupaproduk keur target pasar Anjeun. Lamun éta hal, naon lajeng tiasa ngalakukeun sangkan brand Anjeunnangtung kaluar ti rentang rébu merek sejen? A nilai unik dalil naonbakal nyieun brand Anjeun husus. Anjeun kudu nulis dalil nilai unik alus anu alamatnu bersih produk Anjeun. Nyadiakeun eta, anjeun bakal unggul dina kompetisi, sarta ngarasakeun mangpaat kapamimpinan.

A nilai dalil unik bisa terpadu on homepage anjeun, kaca produk, sarta iklanKaca keur naekeun ongkos konvérsi. Ngabogaan pangaweruh ngeunaan kumaha susunan brand Anjeun sajaba ti séjénmerek baris mantuan anjeun ngajalankeun hiji bisnis eCommerce suksés. strategi ieu bisa mantuan misahkeun maneh ti pesaing Anjeun.

8. Nawiskeun Free na mulih Mudah

taktik pamasaran Ieu bisa memotivasi konsumén poténsial mésér ti anjeun na ningkatkeun jualan éksponénsial.mulih produk online geus mantuan loba merek eCommerce mangtaun kasatiaan customer sarta nyieun éta daék datang deui pikeun leuwih lengkep.

mulih ritel Online anu umum dina bisnis eCommerce, sarta para nasabah bakal balik produkaranjeunna nuju ti jaman ka jaman. customer Anjeun tiasa mutuskeun balik produk nu ieu ruksakatanapi teu cocog oge. Konsumén balik kurang leuwih ti hiji dina tilu produk. Komo,Mayoritas shoppers marios kawijakan mulang saméméh nyieun beuli a.

Lamun konsumén poténsial nyaho yén maranéhna kalawan bébas bisa balik barang, aranjeunna leuwih gampang bakaldatang deui deui. Ulikan dilakukeun ku Wall Street Journal geus dikonfirmasi yén pangalusnakonsumén nu leuwih jeung ongkos balik pangluhurna. Palaksanaan kawijakan ieu anjeunpraktekna bakal nulungan urang ulah loosing jualan badag sarta kasempetan bisnis.

9. Tampilan Produk on Page Imah anjeun

halaman imah anjeun salah sahiji bagian pangpentingna dina ramatloka eCommerce Anjeun jadi Anjeun kedahmake eta tetep konsumén dina aktipitas. Showcase pangalusna-ngajual produk ku kituna konsumén poténsialjelas tiasa ningali éta. Ieu leuwih gampang nu mana wae shopper anu datang ka toko eCommerce Anjeunvia kaca séjén bisa mutuskeun didatangan kaca imah ningali produk lianna. Ku kituna, nempatkeun anjeunpaling produk popular dina kaca imah inevitably boosts jualan.

10. Nawiskeun langkung Pilihan Pangiriman

Nyadiakeun konsumén jeung sababaraha pilihan pangiriman baris naekeun jualan Anjeun. ahéng,tapi usaha éta ngajual produk kualitatif nawiskeun hiji pangalaman online luar biasa pisanmindeng gagal lamun datang ka pangiriman. Lamun nuju bade memotivasi para nasabah mésér tianjeun, lajeng jadi siap nawiskeun sababaraha pilihan pangiriman. Misalna strategi marketing mangpaatGampang pikeun nerapkeun tapi mantuan Anjeun pikeun ngindarkeun loosing konsumén poténsial sarta ngantep éta buka pesaing Anjeun.

Geus atra yén internét geus robah cara urang neangan jeung meuli produk. ieudinten sareng alat desktop atawa mobile Anjeun bisa meuli naon nu peryogi online. jalma anubeuki daék gabung dina bisnis eCommerce. Tetep nepi jeung Pace tina risingpopularitas balanja online, anjeun wilujeng sumping ka tingal bantuan profésional ditawarkeun ku Semalt Digital Services .

November 27, 2017