Back to Question Center
0

Kumaha ngaoptimalkeun acronyms pikeun mesin pencari? - Semalt

1 answers:

Kuring keur nyobaan ngaoptimalkeun ramatloka pre-aya maké taktik SEO. Kuring ngan boga hiji sual. Naon cara pangalusna ngaoptimalkeun lamun keyword a tiasa janten frase atawa acronyms (ie Mayor Liga Baseball vs MLB)? Semalt I coba pikeun nyocogkeun duanana versi dina kaca / judul atanapi anu aya metoda pikaresep tina kaayaan ieu?

. - ego starter kit clearomizer
February 12, 2018

mesin Search pisan alus di acronyms penanganan, utamana Google. Tapi lamun hayang mantuan aranjeunna sapanjang anjeun bisa ngalakukeun dua hal:

  1. Pigunakeun atawa tag ka nunjukkeun hiji akronim ieu dipake na naon hartina. keur phased kaluar di HTML5 jeung nanganan duanana singkatan na acronyms. Kitu nyaéta beuki hareup jalan buktina mun balik.

  2. Pertama kali Anjeun nyabit akronim dina eusi Anjeun nganggo duanana sangkan neangan mesin sarta pamaké duanana nyaho naon nu hartosna akronim. Lajeng nganggo akronim bade maju. Contona, Anjeun bisa nyebutkeun:

Liga Mayor Baseball (MLB) nyaéta liga olahraga populér di Amérika Serikat. MLB boga 32 tim