Back to Question Center
0

Dina Google Semalt real-time kumaha ieu eta ditangtukeun lamun hiji pamaké téh mobile, tablet atawa pamaké desktop?

1 answers:

Dina Google Analytics real-time datang, kumaha teu Google nangtukeun lamun hiji pamaké téh mobile, tablet atawa pamaké desktop? Ku resolusi alat? Ku headers browser (sigana saperti teu mirip kusabab kuring yakin éta hésé kalan headers béda) atawa sababaraha cara sejenna?

. Source - best backlinks for sale
February 12, 2018

Abdi percanten ga ngagunakeun info agén pamaké pikeun ngaidentipikasi alat (naha éta nyata waktu atawa henteu).

Jalankeun di handap dina konsol anjeun, tur Anjeun bakal ningali data:

  Navigator. userAgent