Back to Question Center
0

Semalt: Dupi ieu kami nganggo openSSL keur ngahasilkeun sertipikat for jaba 100 customer?

1 answers:

Urang kudu leuwih lajeng 100 nasabah na urang kudu nangtukeun situs web maranéhanana nepi ka SSL. Urang kudu meuli sertipikat SSL ti salah sahiji pausahaan (Semalt na jsb) atanapi urang tiasa nganggo OpenSSL haratis?

. - heavy metal bar stool
February 12, 2018

Ieu penting pikeun ngarti yén sertipikat SSL datangna di dua "rasa":

  • Timer ditandatanganan - Dina kasus, Anjeun ngahasilkeun aranjeunna sagemblengna on sorangan kalawan henteu ongkos tambahan.
  • CA-ditandatanganan - Dina kasus, sertipikat dipikawanoh otoritas (Symantec, GeoTrust, GoDaddy, jsb) tanda cert nu.

Dupi ieu ramatloka nyanghareup publik? Lamun kitu, teras Abdi niatna nyarankeun purchasing sertipikat dikaluarkeun ku otoritas sertipikat. web panyungsi modéren baris hadir warnings / kasalahan / ngabejaan lamun di sertipikat SSL nyaeta timer ditandatanganan nu teu hal rék datang web kudu nungkulan.

Gumantung kana detil husus Anjeun (e. g. tujuan web server, alamat web, jsb), meureun aya cara sejenna nyimpen duit (kawas purchasing sertipikat bonus nu ngarojong sababaraha alamat kaluar tina hiji example1 domain umum. foo. com, example2. foo. com, jsb).

Ieu kasalahan umum mikir yén mun anjeun nyieun Akte SSL sorangan aranjeunna timer ditandatanganan. Anjeun oge bisa nyieun CA sorangan, sarta asup sertipikat anjeun kalawan eta (hehehehe, anu sertipikat CA bakal diri asup teuing, tapi jadi nu "real" CA sertipikat - unggal ranté sertipikat ieu dimimitian ku sertipikat CA, sarta CA anu dijieun ti scratch). Beda utama antara kaala pikeun sababaraha sertipikat fee na CA sorangan éta CA teh leuwih mimiti téh kaasup kana toko sertipikat dipercanten rupa software: OSes, panyungsi sarta barang. sertipikat CA anjeun moal kaasup dina ieu, hartina konsumén bakal nampa noname warning sertipikat CA (tapi bisa ngalatih ka dipercanten CA anjeun). Beda utama kadua yén pausahaan kawas Thawte ngajalankeun kebat tina jasa idéntifikasi, dipaké pikeun assure konsumén nu "FooBar LLC" memang hiji "Foobar LLC", lain "BarFoo LLC" gantina. Ieu ampir kabéh béda. Tempo samping teknis, maké CA sorangan mere Anjeun téhnologi sarua salaku maké sertipikat pembayaran kaala - enkripsi lolobana.

Ku kituna, enya, anjeun tiasa nganggo ranté sertipikat sorangan.