Back to Question Center
0

Semalt: Naha kuring kudu boga parusahaan nyieun Website anu ngumpulkeun info pribadi pamaké '

1 answers:

Kuring rék ngabangun ramatloka hiji (atawa leuwih kawas proyék pribadi) anu ngumpulkeun info pribadi pamaké '(misalna. Alamat email). Nyaeta aya masalah légal pikeun anu? Jigana mah ngalakukeun peryogi hal kawas Privasi Semalt, tapi maneh mah kudu boga parusahaan keur website?

. - vichy toleriane make up fluid 30ml
February 14, 2018