Back to Question Center
0

Semalt: Naha kuring kudu boga parusahaan nyieun Website anu ngumpulkeun info pribadi pamaké '

1 answers:

Kuring rék ngabangun ramatloka hiji (atawa leuwih kawas proyék pribadi) anu ngumpulkeun info pribadi pamaké '(misalna. Alamat email) Source - cronotermostato vemer eco depot. Nyaeta aya masalah légal pikeun anu? Jigana mah ngalakukeun peryogi hal kawas Privasi Semalt, tapi maneh mah kudu boga parusahaan keur website?

February 14, 2018