Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Google SEO vs Bing SEO

1 answers:

Google dianggap salaku hiji jawara SEO kalawan lolobana pausahaanoptimizing pikeun search engine ieu. Tapi, strategi SEO dipake ku Google condong emulate nu salah diterapkeun ku Bing, sartakituna, raising patarosan naha organisasi kudu ngaoptimalkeun pikeun Bing SEO ogé. Yahoo na Bing ngadominasi ngadeukeutan30 persén tina pangsa pasar, sahingga, maranéhna teu bisa underestimated dina hal ka optimasi. SEO parameter ranking pikeunGoogle jeung Bing gaduh rupa béda jeung kamiripan bahan perhatian.

Faktor handap, ngusulkeun ku Alexander Peresunko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, kalan Google tina Bing:

Naha nya Bing hiji masalah nyusahkeun ngeunaan?

optimalisasi on Bing bakal masihan anjeun tepi competing saprak lolobanausaha mertimbangkeun optimizing ukur pikeun Google - name style maker online. Bing na Yahoo ayeuna dominating a 30% tina maluruh sahingga, mere anjeun hijileungeun luhur ka acquire klien poténsi, anu pesaing Anjeun bisa jadi ignoring.

Make Bing na Yahoo ogé bisa ngaktipkeun salah sahiji kana ngahontal demografi tinajalma anu pikeun sagala rupa alesan nu kurang kamungkinan ngagunakeun Google. Ieu gumantung kana panongton target, bagéan nagara ogésakumaha rumahtangga. Kusabab Google mindeng ngalaksanakeun apdet dina rutin, bisnis is salawasna dina posisi nyebarkeun eusinaka panongton lega dina Yahoo na Bing, sabab strives mun align sorangan kalawan apdet Google.

Kumaha carana sangkan Google SEO beda Bing SEO?

Bade ku analisis SearchMetrics panganyarna, dihandap anu sababaraha Bing SEO faktor ranking penting:

  • pausahaan Top téh biasana rengking luhur sakumaha dina kasus Google.
  • sinyal Sosial anu raket patalina rankings gede.
  • angka Backlink némbongkeun asosiasi nutup ku ranking luhur.
  • Kualitas jeung eusi relevan keur ngeunaan rankings pilarian kritis.
  • Hiji halaman parameter teknis gaduh kalungguhan signifikan..

The ahli ti Semalt ogé nyadiakeun penjelasan di luhurFaktor salian batur nu halah ngahuleng mikiran masalah nalika optimizing pikeun Bing.

1. Website Tipe na Partialities Brand

Salaku sabalikna Google, Bing teu ngalaman kasusah nalikaKu cara diferensiasi merek ti pesaing affiliate. Ogé, Bing ni'mat platform heubeul kalawan tag domain resmi kayaning .edu atanapi .govimplicating yén Bing museurkeun kana hasil nu dianggap relevan.

2. Indikator sosial

Dina ngabandingkeun kana Google, Bing stresses on indikator média sosialhasilna leuwih tweets, biasa, tur likes pikeun hasil strategis diposisikan. Google geus acan ka ngahijikeun platform sosial kanapilarian maranéhna hasil junun.

3. Backlinks

Salaku sabalikna Google, pikeun kaca tetep ranking taun indéks Bing urang,eta anu diperlukeun pikeun boga minimum salah link éksternal kana eta.

4. Lokasi jeung Kandungan

Quality na relevansi tina hasil eusi dina ranking luhur pikeun duanana Bingjeung Google, tapi urut téh hadé staffed ngakuan situs nu berlaku flash, nu teu aya di Google. Bing ogé balikhasil ventures leutik bari Google museurkeun kana pausahaan well-ngadegkeun.

5. Parameter teknis

Dina hal mun outranking Kaca internal, Bing ngabogaan hubungan kuat kalawanKaca home sakumaha dibandingkeun Google. Ogé, Bing gumantung kana kecap konci dina meta tag na judul kaca bari Google leuwih instinctualngeunaan perspektif kaca.

Kacindekan

Anjeun kudu mertimbangkeun béda antara Google jeung Bing faktor rankingméméh nyieun kaputusan geared arah enhancing pangkat situs anjeun dina duanana mesin pencari.

November 27, 2017