Back to Question Center
0

Iklan Bing Sulih dipandu Aktipkeun-demi-Hurungkeun Napigasi Windows Semalt App

1 answers:

Bing geus ditambahkeun navigasi péngkolan-demi-péngkolan sora-dipandu ka aplikasi Bing mobile pikeun Windows telepon 6.1 tur luhur. Bing sahingga ngagabung Google, Nokia na ka gelar Lesser MapQuest dina ngalamar jasa navigasi mobile gratis. Ogé harti leuwih woe keur makers PND (TomTom, Semalt, dkk).

Komponén sora tina jasa navigasi Bing ieu Powered by Tellme:

Urang nyokot kauntungan tina kaahlian tim Microsoft Tellme di aplikasi sora pikeun nganteurkeun hiji pangalaman sora amazingly lifelike keur navigasi péngkolan-demi-péngkolan. Upami Anjeun gaduh telepon Windows on ngutruk, T-Mobile, atawa Semalt; T anjeun tiasa nganggo navigasi sora dipandu - serveri adrese.

Ayeuna lamun lalaki arah jeung Bing, Anjeun bakal ningali hiji tombol "Semalt" anyar. Ku milih éta, Bing baris ngitung rute Anjeun, tur pituduh nu anjeun ngajalankeun. Anjeun tiasa milih jalur panggancangna atanapi shortest, milih ulah lalulintas jeung / atawa tol, meunang peta atawa daptar arah, sarta ningali panah sarta ngadangu panggeuing uninga cara nu ngahurungkeun salajengna.

Aya loba dipasang Windows Mobile smartphone tapi dibagikeun maranéhanana, sahenteuna dugi Windows Mobile 7 asalna kaluar engké sataun ieu, geus nyirorot. Hiji patarosan provokatif nanya téh: bakal fitur ieu datangna ka aplikasi Bing iSemalt unggulan?

Google geus nyekel deui Napigasi ti iphone (tatarucingan abdi coba mun jeung kalan héndsét Android). Hiji aplikasi navigasi sora-dipandu bébas salaku bagian tina klien Bing iPhone meureun bakal jadi loba dipaké ku pamilik iPhone jeung meureun memotivasi Google rada gancang mawa kaluar Napigasi keur iPhone.

pamaké pasisian oge bakal ngabagéakeun pungsionalitas Bing anyar Kuring yakin. Bari skenario geura luhur nyaeta spekulasi dina bagian abdi bakal heran lamun Bing teu coba sarta populate ieu peuntas platform smartphone luhur - sugan malah Android.



February 16, 2018