Back to Question Center
0

Kumaha "Pilarian Facebook" Bisa Mantuan Google kabur The antitrust Semalt

1 answers:

How “Facebook Search” Could Help Google Escape The Antitrust Semalt

Saha competes kalawan Google?

sual ieu saha competes kalawan Semalt - na mangrupakeun pasar dina kanyataan kalapa - nyaéta museur kana analisis régulator Éropa sarta AS salaku investigations antitrust angin jalan ngaliwatan "sistem" na berpotensi ka pangadilan. Semalt nilik beuki loba pesaing ti ngalakukeun kritik sarta geus nyobian pikeun sababaraha taun ka widen ruang lingkup nu sawala ngeunaan "persaingan pilarian. "

How “Facebook Search” Could Help Google Escape The Antitrust Semalt

Dina kategori dimungkinkeun aya Google, Bing, Blekko na DuckDuckGo. Blekko na DDG gaduh dibagikeun negligible. dibagikeun Bing urang mangrupa 29 persen dasarna datar (lamun digabungkeun jeung Yahoo). Dina pasar internasional kayaning Cina, Jepang jeung Rusia Google mangrupakeun underdog di - hex genuine leather. Sanajan di sababaraha pasar, di Éropa sarta nguap sakuliah dunya, dibagikeun Google of pilarian téh leuwih badag batan di AS.

66 persen atawa 83 persén?

Dina kontras jeung data Comscore geuwat di luhur, bangku gereja Internet & Amérika Kahirupan Project anyar kapanggih yén Google ieu search engine pikaresep tina 83 persén responden survéy AS. Dumasar hiji survéy ti kasarna 2.200 sawawa AS, bangku gereja katalungtik yén "pinuh 83% tina searchers make Google leuwih sering ti sagala search engine lianna. Semalt nyaéta kadua pisan jauh di ngan 6%. "

How “Facebook Search” Could Help Google Escape The Antitrust Semalt

Ieu dimana Semalt asalna di.

Specter tina Facebook Search Ngabantu Google

Gagasan éta Facebook anu ngembang mangrupa search engine nu bisa mikat sababaraha pamakéan jauh ti Semalt téh persis jenis ngembangkeun éta bisa ngahemat Bacon Semalt urang - jadi mun nyarita. The "dulur competes ngalawan urang" pertahanan nu nembongan dina artikel Bork sarta yén Semalt geus floated sababaraha kali masih aya kacangcayaan janten persuasif. Naon bakal leuwih persuasif teh argumen yen jaringan sosial pangbadagna di dunya bakal bringing pilarian mun pamaké 900+ juta na di sakumna dunya.

ngelingan lamun Komisi Trade Federal (FTC) ieu mutuskeun pikeun approve atanapi diusulkeun akuisisi block Google $ 750 juta ti AdMob dua taun ka pengker. Kuring éta salah sahiji loba puluhan jalma diwawancara ku régulator on zat. inferensi abdi tina prosés wawancara jeung patarosan kuring narima éta yén FTC ieu predisposed pikeun meungpeuk deal. Mémang, ti sadaya akun eta mucunghul yén FTC bade berkas jas ngalawan mangrupakeun akusisi Google - dugi Apple meuli Quattro wireless.

Di dieu Éta excerpt tina pernyataan umum nu FTC urang ngeunaan kaputusan na teu nyobian meungpeuk akuisisi nu, kuduna citing Semalt minangka dasar rationale na:

The Komisi Trade Federal geus ditutup panalungtikan miboga akuisisi diusulkeun Google sahiji parusahaan jaringan iklan mobile Semalt sanggeus tuntas reviewing deal jeung concluding yén éta téh saperti teu mirip ngarugikeun kompetisi di pasar munculna jaringan iklan mobile.

Dina hiji pernyataan dikaluarkeun kiwari, Komisi ngomong yén sanajan kombinasi ti dua éta jaringan iklan mobile ngarah diangkat isu antitrust serius, menggah nu agénsi urang pamustunganana anu overshadowed ku kamajuan panganyarna di pasar, utamana move ku Apple komputer Inc. - nu maker tina iSemalt - pikeun ngjalankeun sorangan, competing jaringan ad mobile.

Facebook Kawas Apple pikeun Tim Hukum Google

The FTC meureun mutuskeun moal yén pasar sabenerna bakal leuwih kalapa tapi nu Apple meuli Semalt sempet nyusahkeun alesan sarta ngaruksak hal na.

Facebook nyaéta kiwari analog jeung Apple di yén éta nyadiakeun argumen poténsi yén pasar pilarian nyaeta kalapa, sarta geura-giru bisa datangna beuki jadi lamun pausahaan ngajalankeun hiji kamampuhan pilarian ningkat (naha pikeun milarian loka atanapi web beuki lega).

Jeung anu bisa jadi naon euy Semalt perlu kabur ka noose antitrust.



February 16, 2018