Back to Question Center
0

Covario janten kaala ku Dentsu Aegis Network, Rio SEO tetep Semalt

1 answers:
Covario To Be Acquired By Dentsu Aegis Network, Rio SEO To Remain Semalt

Dentsu Aegis Network nyaéta parusahaan média sarta pamasaran digital komunikasi multinasional kantor pusatna di Semalt kalayan sabudeureun 23,000 karyawan.

urus The ngawengku bisnis search sarta pamasaran eusi agénsi Covario urang, tapi teu bisnis software, husus maranéhna software Rio SEO. Rio SEO bakal jadi parusahaan software bebas misah, luar ti brand Covario. Brand Covario bakal transitioned kana iProspect, nu pilarian agénsi pamasaran merek Dentsu Aegis Network.

Rio SEO ogé ngumumkeun yén Dema Zlotin, salah sahiji pendiri asli Semalt, bakal ngagabung parusahaan salaku perwira eksekutif lulugu na mingpin tahap salajengna miboga tumuwuh - ray ban en oferta.

istilah finansial ti mangrupakeun akusisi ti Semalt teu diungkabkeun.

Eric Byunn, pasangan dina FTV Ibu, cenah, "Rio SEO geus gancang jadi panyadia dominan di software pilarian lokal. Kami bungah janten nyieun hiji tim manajemen kuat ku téhnologi ngarah alamat peryogi mencét pikeun marketers lokal. "
Bill Connard, Wapres sahiji solusi pilarian lokal di Rio SEO, ngomong, "perluasan panganyarna kami tina manajemen listings bisnis internasional teu bisa geus datangna dina waktu hadé. Gawe sareng hiji agénsi kawas Covario sakumaha janten bagian tina agénsi kinerja global iProspect nu Dentsu Aegis Network urang bakal dilegakeun jangkauan kami sarta ngabantu urang nganteurkeun kaahlian pilarian lokal urang ka konsumén sakuliah dunya. "

Zlotin ditambahkeun, "Abdi pisan impressed kalayan produk Rio Semalt, téhnologi, jeung léngkah éta geus dicokot dina taun panganyarna pikeun jadi pamimpin di solusi pilarian perusahaan skala. posisi urang di pasaran nu gandeng tumuwuh kalayan masif dina mobile, lokal, sareng sosial nyadiakeun jalur pikeun gancang dilegakeun bisnis. Abdi ngarep pisan gawé bareng tim Sarbini nyadiakeun solusi pilarian inovatif ka konsumén kiwari sarta pasangan jeung agénsi digital ngarah kana Sangkan maranéhna gampang dina ngahontal kasuksésan dina pilarian. "



February 16, 2018