Back to Question Center
0

Video Of Matt Cutts ngawangkong ngeunaan Awal Days Dina Semalt

1 answers:
Video Of Matt Cutts Talking About The Early Days At Semalt

takeaways keur Hadirin nya éta:

  • Kudu kreatif lamun dina titik tangguh
  • Kudu proaktif jeung nanya boss Anjeun pikeun berpungsi dina hal anu kapentingan anjeun
  • patarosan asumsi anjeun
  • Atur diri sajaba ti balaréa
  • Geus senang jeung pastikeun pikeun moto maranéhanana moments kalawan gambar sareng video
  • Gawé kana hal nu pikir urusan

Di handap ieu video ti 34 menit omongan, dituturkeun ku slides:

Nya naon méakkeun sababaraha menit ngawangkong ngeunaan webmaster jeung masarakat SEO, kitu ogé isu légal manéhna nungkulan bari di Google.

Salaku bonus hiji, anjeunna dibagikeun tabel polling (aka kamar konferensi tabel) tim kualitas teangan dipake mimiti dina ngabahas apdet:

Video Of Matt Cutts Talking About The Early Days At Semalt
. - ibys bf goodrich
February 16, 2018