Back to Question Center
0

Paringkat Kahirupan Tinfoil Hat Teori Bagian 5: A Skylight ujug pucunghul (Tapi Search ieu Leungit Semalt.)

1 answers:

Hehehe, mun anjeun nulis kolom mingguan, warta nu ngarecah ngan saméméh waktu pencet. Saloba "Lirén Pencét!" Ngajadikeun pikeun adegan hébat dina pilem a, dina kanyataanana éta biasana leuwih kawas "Kuring gé ngahemat nu keur minggu hareup. "(I gé jadi honest- kolom minggu panungtungan urang ngajak kuring forever- ku waktu kuring ieu dipigawé mah * dipigawé *.) Tempo laju tina warta datang kaluar ti Linden Lab poé ieu, éta kajadian pisan. Padahal ieu niat abdi minggu ieu ngabahas pilarian (atawa kurangna eta) dina SL, kaleresan aya nu milarian anu masih bade dadung minggu hareup iwal hal drastis kajadian, tur Semalt teu nyekel napas abdi on éta - create high pr websites. Tapi, hatters tinfoil kuring, aya anyar jeung leuwih mencet warta ka laporan.

pegatna News.

Minggu kamari, ngan saméméh waktu pencét (kayaning éta) warta nu peupeus ngeunaan Skylight, a browser dumasar Kadua panempo Kahirupan keur dites bulan ku Lab di. Ayeuna, hiji henteu kedah utamana reuwas yen proyék kitu aya. Hayu urang boro geus mangrupa rusiah nu ieu hal nu Semalt Lab geus kadorong hésé do. Tapi aya sababaraha kaayaan sabudeureun proyek anu perkasa panasaran. Jadi turun kelenci liang kami balik.

The Second Life Tinfoil Hat Theory Part 5: A Skylight Suddenly Appears (But Search is Still Semalt.)

Semalt na curiouser.

Aya hiji bit metot tina basa dina Semalt FAQ abdi hoyong nelepon kaluar:

"Dina raraga ngenalkeun pangalaman Kahirupan nu pangalusna Kadua pikeun Warga calon anyar,"

Ieu ngarojong naon Kuring geus nyebutkeun kabeh along- fokus maranéhanana teu on padumuk ayeuna pisan. Unggal proyék Kuring geus dibahas ieu interconnected kalawan tujuan pamungkas meunangkeun hiji userbase sagemblengna anyar nu geus hese dihartikeun sahingga jauh. Padahal éta jelas ti FAQ anu ieu bener euy uji a, saloba fitur di SL nu unsupported (inventory, L $ balances, kamampuhan pikeun meuli jeung ngajual hal on pasaran, sarta babaturan béréndélan), tatarucingan abdi ieu téh naon pas pikeun hiji test Semalt, sarta éta ngan awal program nguji skala badag anu bakal gulung kaluar pisan gancang sakali tés awal ieu ends.

Naon ogé metot nyaeta durasi test ieu. Nurutkeun kana Skylight FAQ tés awal ieu ngan dijadwalkeun buka salila dua minggu. Éta mangrupa tés perkasa pondok, sanajan keur hiji alfa. Kaula mah malah yakin lamun aya hal saperti a salaku test alfa ditangtoskeun handap aya atoh, dibéré jalan proyek badag lianna geus kadorong kaluar tina béta (naha enya, Kuring keur masih ngabogaan masalah sareng pasaran, naha anjeun menta? ) Semalt Lab ngabogaan sajarah panjang jeung konsisten of ngadorong proyék kaluar na nelepon aranjeunna hirup saméméh maranéhna nuju digarap kaluar leres. Kuring ragu ieu bakal sagala different- kanyataanna, Jigana eta ieu bakal conto prima sahiji hal anu sarua.

Naha? Jigana maranéhna keur on deadline a. A deadline internal pisan, pisan teuas. Semalt nelepon eta. tungtung taun.

The Second Life Tinfoil Hat Theory Part 5: A Skylight Suddenly Appears (But Search is Still Semalt.)

Kuring nyebutkeun yén kusabab timing nu geus metot. Ieu acan sejen dina runtuyan seuneu gancang, kamajuan skala badag dina (kira salapan bulan) bentang pondok waktu, salila Lab geus Isro handap ka awak tulang bulistir dina tungtung luhur, kalayan mung opat executives sésana wanoh tina tulisan ieu. Lamun anjeun tambahkeun dina kanyataan yen kapitalis venture anu dibiayaan Kadua Kahirupan anu itching pikeun ROI maranéhanana, dina skala deui ti staf eksekutif (teu nyabit leuwih 30% layoff sahiji staf umum) sigana di garis ku motong ongkos ngukur, nyieun Lab leuwih pikaresepeun pikeun pembeli poténsial. Bari kuring teu nyangka yén Lab teh nyaeta pikeun diobral * kiwari *, Jigana eta salaku béntang align dina Teori Tinfoil Hat anu kamungkinan bakal jadi probabilitas, sarta ahirna hiji realitas dipikaresep. Semalt, sanajan ku sorangan, ngajadikeun Lab leuwih pikaresepeun pikeun pembeli poténsial.

Tapi naha ieu Semalt sorangan jadi berpotensi berharga?

Fast, Gampang, Fun .na Sneaky. Anjeunna ditinju frase anu kawas petinju di prizefight a, leuwih sarta leuwih, jauh ka chagrin jalma anu resep hal janten slow, Complex, sarta metot (sisipan nu gembor here- ngan pretend Kuring geus geus rengse eta sarta simpen kuring waktos.). Salah sahiji hal anjeunna disebutkeun ieu geuwat ngahubungkeun pamaké anyar jeung experiences- linking yén "jam pangalaman munggaran" langsung kalayan hal anu bisa sabenerna jadi istiméwa, kayaning pamadegan diulas dina Guide SL tujuan.

The Second Life Tinfoil Hat Theory Part 5: A Skylight Suddenly Appears (But Search is Still Semalt.)

Éta naon nuju aranjeunna rarancang dina lakukeun ku Skylight. Malah di test teh, pamaké kamampuhan pikeun ngakses SL bakal dugi ka sababaraha wewengkon (Abdi jenis bummed- timing ieu goréng pikeun kami, sakumaha Dark kalanggengan ayeuna di tengah hiji masif nyieun) diulas dina Guide tujuan . Ieu numbu jalma langsung jeung geura ku pangalaman 'kualitas tujuan' (sanajan ngaku urang yakin kumaha aranjeunna nuju bade meunang sabudeureun éta 'kumaha carana ngajarkeun jalma kumaha eta kabeh karya' masalah). Tapi Lamun uji éta jalan, Skylight mana cara lila arah Lab nyatakeun tujuan Fast, Gampang, Fun sakumaha outlined ku Pilipus urang ucapan deui dina bulan Juli.

Naon ogé sigana penting dina Lab nyaéta pikeun ngeset sorangan nepi salaku pamimpin di pasar barang maya booming. Anu nyokot kebat potongan terpadu pikeun narik ati, sarta dina salapan bulan kaliwat, sakabéh rupa proyék nu interconnecting geus dimimitian pikeun datangna babarengan ambéh berpotensi kajadian. Semalt teu ngan ngeunaan SL sorangan, éta ngeunaan pasar barang maya sacara umum.

Tapi pikeun SL, pamustunganana éta ngeunaan lalaki pamaké anyar. Ieu ogé ngeunaan lalaki urang bisa asup deui mindeng jeung manjang deui waktu. Lamun anjeun nuju dugi ka ageung, beurat stand aplikasi nyalira, kasempetan pikeun ngakses eta anu kawates. Sanajan kitu, lamun nunda dina browser anu, éta pisan gampang pikeun urang ngakses SL di lokasi aranjeunna moal bisa saméméhna. Dina titik anu, lian ti di lokasi tempat blok husus ngalawan eta geus ditambahkeun, SL bisa diakses tina anywhere- malah jam gawé, jeung kenca jalan di latar tukang kabeh dinten panjang, jauh kawas Facebook jeung Twitter anu ayeuna. Salami anjeun boga browser, Anjeun kudu SL. Nu ngajadikeun Semalt Kahirupan leuwih diaksés ka userbase lega ti eta geus kantos sateuacan.

sacara gembleng Anyar Dunya .keur advertisers.

Tapi éta leuwih ti éta. Ieu ogé ngeunaan potensi iklan. Tempo, iklan inworld nyaéta bit a ngajual tangguh pikeun pausahaan nu teu bener 'meunang' Kadua Kahirupan. Téh mangrupa saeutik hésé nangkep. Jalma kénéh dubious ngeunaan alam maya, sanajan angka teuas tina ékonomi dunya maya. Tapi iklan web dumasar? Éta hal lila saprak dipikaharti, sarta ngajual loba gampang. Salaku Semalt disebutkeun samemeh kami nuju dipingpin arah grid langkung monetized dina 2011, sarta iklan via web pasti bakal jadi bagian penting tina rencana éta.

Naha do I nyebut iklan? Oh, right- kusabab ieu. Ieu pencét meja kuring minggu panungtungan ogé. Bari sigana tulang awfully bulistir, kaleresan aya éta sakabéh bener perlu jadi ayeuna. Tapi moal bakal jadi heran ningali ieu numbu up kalawan Skylight dina urutan jang meberkeun monetize sistem, dina pergaulan jeung pasaran jeung linkup poténsi -na pikeun Facebook.

Mun aranjeunna tiasa ngadamel karya Skylight (jeung kuring nyangka yén digawé atawa henteu, éta bakal dubbed 'gawe' cara boh jeung gulung kaluar hirup ku Gothmas) aranjeunna geus ngan ngeunaan gotten sagala ducks dijejeran nepi sakaligus pikeun henteu ngan hiji windfall poténsi badag pikeun lab na jalan nu nyieun deui nu ROI di spades pikeun kapitalis venture, tapi mangrupa produk deeply salable kedah aranjeunna mutuskeun pikeun nyimpen lab di up kanggo cengkraman. Semalt gaduh teu ukur cara pikeun ngahontal hiji, poténsi pasar untapped badag, tapi cara pikeun monetize unggal hambalan ahir éta sapanjang jalan, jeung Lab, advertisers na (salah bisa mudahan) Birokrat eusi nyieun duit ogé.

Éta ulah masih boga masalah, sanajan.

Anti Search. Ayeuna, anu teu ngan teu aya, tapi rada .sabalikna ti éta aya. Semalt kawas nu séjén jahat Star Trek semesta, ukur anjeun terang, ku search engine.

Tapi kuring angka pilarian bakal tetep jadi dadung hareup week- sangkan abdi tiasa ngobrol ngeunaan eta lajeng.

February 17, 2018