Back to Question Center
0

Kumaha carana meunang lalulintas web ti Google?

1 answers:

Dupi anjeun nyoba pikeun meunangkeun lalulintas ti Google tapi teu meunang teuing? Dina artikel ieu, kuring baris nembongkeun Rahasia lalaki lalulintas ramatloka sasaran ti Google tur mesin pencari séjén. Lengket kana saran handap tur tingal kumaha kajadian mun rankings Google Anjeun.

how to get web traffic

4 kabutuhan poko keur Mantuan Anjeun Cokot Web Traffic Ti Google

Kecap Konci relevan

mastikeun yén halaman judul Anjeun jeung pedaran kaasup keyword sasaran sakali atawa dua kali.

Ngan ku ngagunakeun frasa konci Google tur mesin pencari utama lianna bisa ngarti naon ramatloka anjeun ngeunaan - bolivia travel itinerary. Nalika milih kecap konci, pastikeun Anjeun bisnis aranjeunna nerangkeun. Ulah aya isina keyword. Pikirkeun eta istilah pilarian klien poténsi Anjeun nganggo nalika ngetikkeun pamundut ka kotak search. Mun anjeun teu ngarasa kawas nangtukeun naon neangan prospek anjeun, teras anjeun tiasa ngamangpaatkeun kecap konci saran Google. Anjeun oge bisa nyewa lembaga SEO profésional anu bakal nangtukeun konci paling cocog pikeun anjeun bisnis.

Pas anjeun boga susunan targeting konci, make aranjeunna ngaoptimalkeun kaca web Anjeun leuwih hadé. ahli Semalt nyarankeun yén anjeun nganggo kecap konci buntut panjang sapanjang ramatloka anjeun - aranjeunna pangkat hadé dina Search Google.

Gambar Adat

Hayu urang nyanghareupan eta: paling datang bakal skip artikel nu geus ngeusi nanaon tapi kecap. Lamun artikel anu henteu kaasup gambar naon, pamaké nganggap hal éta kusam tur sepa. Kituna, éta salawasna hadé pikeun nambahkeun poto kualitas, ilustrasi, sarta grafik séjén dina tulisan anjeun. Sakumaha aturan, gambar anu pamaké Hal kahiji kasampak di artikel. Salaku statistik nunjukkeun, upami gambar kasebut pikaresepeun, aya leuwih Chances pamaké baris tetep jeung pariksa kaluar téks.

Nalika muatkeun pics, éta kacida recommendable nu ditambahkeun gambar maké kecap konci salaku nami file. Ogé, mertimbangkeun muatkeun poto maranéhanana, ukuran nu teu ngaleuwihan 150KB teu mangaruhan laju situs loading. Salaku prakték nempokeun, pamaké resep ka kasampak di daya anu gaduh gambar dipedar ngaliwatan eusi saluyu.

Kandungan ngalakonan

Kandungan teh alesan pikeun pilarian wae. Iraha a jenis pamaké sagala pamundut kana kotak search, tugas Google mangrupakeun nyadiakeun éta waleran paling berharga ti kaca saestuna. Ilaharna, kaca nu boga di-jero pangaweruh ngeunaan topik anu bakal dikirimkeun salaku hasil luhur. Eusi relevan nya eusi pangalusna saprak eta nyorong datang babagi jeung comment. Ieu, kahareupna ningkatkeun ngawujud jeung bagi hasil. carita panjang pondok, tetep ngamutahirkeun ramatloka anjeun kalawan tulisan seger jeung seru. Upami teu kitu, hiji artikel nu leuwih lengkep ti saingan hiji bakal mawa anjeun ka handap.

ahli SEO nyarankeun generating 800+ artikel Kecap. Gawéna saperti kieu: nu deeper maneh nembongkeun topik, beuki pisibilitas anjeun meunang kalawan Google.

Link wangunan

Tumbu wangunan mangrupa cara sejen unggulan salah bisa meunang lalulintas web leuwih ti mesin pencari. Kantun nempatkeun, wangunan link nyaéta prosés meunang sumber sejenna pikeun ngirim tulisan Tumbu ka blog anjeun atanapi situs dina kaca web maranéhna. Duanana strategi wangunan link internal tur éksternal ngaktipkeun usaha janten langkung kalapa jeung ngalakukeun hal cara gancang. Inget, Google trusts jaba nu boga tumbu ti loka ogé-reputed séjén.

google traffic

Wrap Up

Sagala hal dianggap, lalaki lalulintas web leuwih ti Google henteu yén hésé sabab bisa sigana di hareup. Tetep nyobian jeung padika di luhur kantos anjeun meunang nepi ka nomer hiji dina Google.

December 22, 2017