Back to Question Center
0

Kumaha carana abdi tiasa ngamimitian SEO pikeun ramatloka anyar kuring?

1 answers:

The Search Engine Optimasi nyaéta prosés komprehensif nu salawasna perlu waktos Anjeun jeung usaha. Sarta eta bakal leuwih hadé pikeun ngamimitian SEO pikeun ramatloka anyar anjeun salaku strategi jangka panjang, dipandu ku gol jelas tur tujuan udagan. Sanajan kitu, aya rencana aksi murni katuhu pikeun ngamimitian SEO kalawan, atawa mertahankeun sakabeh strategi dina ngajalankeun salami ogé. Kanyataanna, unggal waktos aranjeunna bakal murni unik tur individual tailored pikeun tiap hal husus.

Tapi, kuring yakin yen gedong ramatloka anyar anjeun ku bongbolongan handap bisa mantuan anjeun ngawitan pindah kana lagu katuhu ti pisan awal - 50 kilometer laufenn. Cara éta, generating langkung lalulintas sarta ngajaga diropéa dina metrics ramatloka, anjeun kudu Chances hadé sukses dina sadayana nu ngalakukeun.

start seo

Struktur Website

Ngawangun struktur ramatloka katuhu pikeun nempatkeun kecap konci utama jeung pohara relevan Anjeun bit engké. Maksad abdi nu teu kudu buru kaluar lakukeun loba barang malah méméh gawé bareng kecap konci. Anu mimiti, pikir ngeunaan ngawangun ramatloka anjeun kalayan kategori, unggal sasaran di set tinangtu miboga kecap konci na frasa konci. Boga skéma jelas pikeun sakabéh karya salajengna nu bade ngalakukeun. Ogé, mertimbangkeun ngalakonan panalungtikan pikeun sababaraha kecap konci tambahan nu bisa kaasup kana subkategori atanapi subpages séjén. Cara eta, anjeun bakal boga struktur ramatloka unggulan pikeun ngamimitian SEO pikeun kaca anjeun kalawan geus ningkat potensi relevansi luhur sarta prospek pisibilitas pilarian organik. Catetan kitu, eta bakal leuwih hadé mun ngawangun sababaraha kaca sareng relevancy pisan tepat, tinimbang multi-sasaran hiji acan kénéh goréng.

eusi Friendly

Ngajaga dina pikiran nu mangrupa optimasi eusi ditangtoskeun ayeuna kapanggih diantara paling boga pangaruh dina kaca faktor ranking, pastikeun pikeun mibanda ukur eusi ramah, pikaresepeun duanana kana datang hirup anjeun, sarta diulas ku mesin pencari dina waktos anu sareng. Pikeun ngamimitian digawé dina eusi SEO friendly-, abdi nganjurkeun handap ieu tips ringkes:

  • coba mun boga unggal eusi kaca datang leuwih 2.000 kecap tina téks berharga nu bakal ngalakonan panongton target Anjeun pamaké;
  • ngamekarkeun beuki lila-formulir tulisan ninggalkeun panto kabuka pikeun count leuwih signifikan tina Tumbu inbound per kaca web;
  • ulah ragu pikeun boga eusi deskriptif lengkep, sakumaha bakal masihan ramatloka anjeun poténsi ranking organik hadé dina ngajalankeun beuki nambahan;
  • sangkan eusi Anjeun euyeub ku kecap konci udagan, tapi tetep saturating kaca anjeun aya kalana ulah overstuffing, utamana dina lulugu anjeun sarta subheadings.

new website seo

Google konsol

Dina panungtungan, sateuacan Anjeun SEO jalan dina unggal sejenna dina situs sareng mareuman-situs bagian kaca web anjeun, ulah poho pikeun nyetél akun Google Analytics anjeun, sarta sangkan pamakéan katuhu tina Google Search konsol. Anjeun bakal peryogi aranjeunna méméh nanaon sejenna, mun boga wawasan lengkep dina kinerja situs anjeun. Sakali deui, completing tugas tur gaduh dipariksa biasa (sakali dua minggu hiji bakal janten cukup) nyaéta kedah pikeun anjeun salawasna tetep diropéa kalawan unggal pilihan anyar jeung unggal kasempetan pikeun ngamimitian SEO.

December 22, 2017