Back to Question Center
0

Naon anu anjeun nyaho ngeunaan SEO pikeun loka anyar?

1 answers:

Di dieu aya sababaraha tips tentang SEO katuhu pikeun situs warta, sakumaha kaca web misalna butuh lalulintas gede for komo deui. Sagalana tiasa rada basajan, saperti jeung pitulung tina Search Engine Optimasi unggal ramatloka warta bisa nerapkeun keur kieu cara kos-efektip attracting langkung pamiarsa anyar jeung ngarobahna kana panongton ngembangna pembaca nangtung. Cara éta, anjeun disarankan pikeun masangkeun ukur eusi seger jeung nembe diropéa - lost super balance. tulisan tulisan anjeun kedah informatif sarta salawasna unik, éta deukeut sagala SEO pikeun situs warta perlu ilahar. Tapi coba teu panawaran pikeun sagala téhnik hat hideung, kitu ogé nyegah teks anjeun ti keur overstuffed kalayan kecap konci, link spamming, duplicated eusi jeung saterusna.

seo for news sites

Di handap sababaraha tips mangpaat, ti panempo SEO pikeun situs warta. Kalobaannana anu diusahakeun tur nganggo-kabuktian lamun kuring kungsi hiji pangalaman keur padamelan di ramatloka koran:

  • Larapkeun keur optimasi eusi, salaku algoritma search engine ngahargaan eusi kualitas jeung rankings luhur di SERPs nu. Ku kituna, kudu eusi Anjeun euyeub, pinuh, relevan, jeung eusi salawasna seger, dijieun ku lulugu hébat ngajéntrékeun unggal eusi kaca web di na pangalusna. Ngarasa Luncat ka ngawengku kecap konci atawa frasa konci kana teks eusi, sarta gambar judul téks sakumaha ogé. Nu cara, catetan, kumaha oge, pikeun ngajaga dénsitas keyword katuhu dina ngeunaan 2 persén tulisan téks sakabeh. Pikeun info salajengna, anjeun tiasa salawasna boga katingal ngaliwatan éta pedoman resmi ku Google
  • Ngalakonan SEO pikeun situs warta, Anjeun kudu nengetan hususna ka optimasi URL nalika nyieun unggal kaca atawa pos. Salawasna boga dipariksa ganda pikeun nempatkeun kecap konci ka katuhu atawa keyphrases ka unggal URL nu nyieun, bari ngamutahirkeun leuwih aya bisa ogé jadi pamanggih gede - mangpaat pikeun pamiarsa Anjeun, tur merenah pikeun Crawling ku robot pilarian dina waktos anu sareng. Ogé, tempo SEO pikeun situs warta, anjeun disarankan pikeun Lebetkeun unggal URL anjeun kalawan jumlah unik leuwih tilu digit panjangna na.

website promotion

Jeung di dieu asalna saukur pangpentingna meta tag guideline pikeun SEO pikeun situs warta, kitu maneh kukituna hadé mertimbangkeun di handap nalika embedding aranjeunna:

  • Kahiji sakabeh, hiji tag meta kawas news_keywords bakal ngabantu duanana penerbit (letting mun nangtukeun tur mengklasifikasikan nu masif data), kitu ogé nu maos saleresna (nyieun leuwih gampang pikeun ngotektak deui atanapi babagi informasi, contona , via Tumbu sosial propil)
  • Inget, hijina baca diwenangkeun dina URL anjeun sarta meta tag anu koma. Paké aranjeunna ukur pikeun misahkeun kecap konci na frasa konci.
  • Lolobana kecap konci dieu téh gampang nanggung nilai sarua, abdi hartosna lamun ngarujuk kana SEO pikeun situs warta

Di antara fitur pang gunana didieu nyaeta pilihan ngagunakeun nepi ka 10 kecap konci kawas istilah, e. g. , Sangkan nepi tag anyar pikeun artikel anjeun karek diterbitkeun. Cara eta, anjeun bakal salawasna boga pasip ganda-dipariksa: kedah eta kajadian nu hiji artikel individu ngabuktikeun janten nyimpang ka kaula, nu pamaké bisa gancang nunjuk eta pikeun fix ampir saharita.

December 22, 2017