Back to Question Center
0

Kumaha carana abdi tiasa ngalaksanakeun amalan SEO anu pangalusna pikeun homepage kuring?

1 answers:

A homepage teh bagian pangkuatna sarta signifikan loka Anjeun. Ieu fungsi minangka sawangan pikeun eusi situs anjeun sarta nyandak pamaké ngartos naha maranéhna kudu cicing dina ramatloka anjeun atanapi henteu. A homepage well-dioptimalkeun tiasa ngangkat laju konversi situs anjeun sarta ngaronjatkeun posisi ranking Anjeun. Tanpa ragu euweuh, hiji homepage ramah-SEO bisa ngurangan laju mumbul na ningkatkeun pangalaman pamaké kalawan loka Anjeun.

Jeung nu keur ceuk, homepage anjeun bagian paling signifikan loka anjeun anu méré ati gambaran mimiti Anjeun bisnis. Ieu kaca paling dilongok dina situs anjeun anu méré pamaké hiji pamahaman reputasi bisnis Anjeun - aurify gaming ga. Salaku homepage Anjeun mawa nilai pangbadagna pikeun loka, anjeun kedah bakti perhatian anjeun pikeun nulis eusi kualitas ka dinya. Dina artikel ieu, anjeun bakal manggihan sababaraha tips tentang kumaha carana nyieun sarta ngaoptimalkeun situs anjeun eusi homepage pikeun narik pangunjung leuwih dirobah sarta ngaronjatkeun rankings situs.

homepage seo best practices

Jadi Kaca SEO lila pangalusna

  • Jieun headline tepat na pikaresepeun

A headline pondok tur lugas nyaeta jalan sampurna ngaktipkeun pamaké ngartos anjeun bisnis hadé. headline Anjeun kudu bolded tur tepat pikeun masihan pamaké Pamanggih ngeunaan eusi situs anjeun. Pamaké anu kotektak bersih pikeun manggihan sababaraha produk relevan atawa informasi teu nyaho nanaon tentang anjeun bisnis. Dina awalna, aranjeunna glance dina situs anjeun pikeun pariksa naha éta bisa mantuan aranjeunna kalayan pilarian maranéhna atanapi henteu. Anjeun boga ukur sababaraha detik pikeun moto minat, sarta kalawan cara anu pangalusna pikeun ngalakukeunana nyaeta sangkan homepage Anjeun pamaké-friendly sarta ngalaksanakeun strategi panggero-to-aksi. Anjeun kudu nyieun hiji pernyataan pondok tur pikaresepeun nu kedah nepikeun informasi paling berharga ngeunaan anjeun bisnis. headline Anjeun kedah diondang datang loka anjeun pikeun balik deeper kana kaca situs anjeun leuwih rinci.

  • eusi relevan

Jumlah normal tina eusi dina homepage nyaeta 400-500 kecap. Anjeun teu kedah overload homepage anjeun kalawan eusi anjeun kudu nyekel perhatian pamaké tinimbang mere aranjeunna hal maca. Lamun eusi anjeun leuwih ti 500 kecap, pamaké bakal leuwih gampang tutup situs anjeun sakaligus rising laju mumbul situs anjeun sarta nurunkeun rankings Anjeun. eusi Anjeun kedah informatif, ngalakonan jeung relevan pikeun anjeun bisnis. Éta sasaena pikeun ngahontal homepage eusi ku kecap konci lila-buntut mun ngantep indéks bot pilarian dinya gampang jeung gancang. Sadaya inpo dina kaca utama Anjeun kedah berharga pikeun konsumén poténsial anjeun, sangkan aranjeunna kumaha maranéhna bisa kauntungan tina ngagunakeun produk Anjeun atawa jasa. Pastikeun konci Anjeun tiasa kaluar asup kana eusi éta alami. Ulah barang homepage anjeun kalayan konci sakumaha bakal nyieun teu kaharti jeung bisa menyakiti rankings situs anjeun.

seo practices

  • eusi Visual

Quality na gambar pikaresepeun nyebutkeun loba ngeunaan anjeun bisnis tanpa kecap. Gambar anjeun dina homepage anu bisa ngajelaskeun sababaraha aspék brand Anjeun katuhu jauh. Éta pisan sababna naha maranéhna kudu jadi meriah dirancang, pikaresepeun tur caang. Lamun baju ritel atawa dahareun, anjeun bisa nyewa fotografer profésional anu bakal ngajadikeun anjeun portopolio profésional di wares anjeun sarta staf.

December 22, 2017