Back to Question Center
0

Kumaha carana nambahkeun SEO multibasa pikeun ramatloka?

1 answers:

Kiwari, ampir dulur ngajalankeun hiji ramatloka komérsial bisa sukses ngajalankeun hiji toko produk atawa panyadia layanan dina Internét. Ieu janten kamungkinan berkat kakuatan luhur Web teh, sahingga jigana wae pengusaha online bisa ngalakonan teh jutaan konsumén poténsial sakuliah dunya. Jeung alamat nu audiences multibasa peuntas wates bakal alami kudu anjeun pikeun nambahkeun SEO multibasa pikeun ramatloka (SEO disebutkeun internasional).

add seo to website

cara Éta, ngajalankeun hiji Search Engine Optimasi ditangtoskeun dina multibasa tingkat (internasional) bisa gancang jadi malah leuwih efisien ti SEO lokal persis sasaran - best long term care insurance company ratings. Teu disebutkeun yen mun anjeun tambahkeun SEO internasional pikeun ramatloka, anjeun saukur muka panto ka myriads henteu kaetung sahiji kasempetan béda pikeun proyék online Anjeun (utamana lamun dibandingkeun jeung doings komérsial bata-na-mortir konvensional). Nyandak éta for teu dibales - kabutuhan pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka sahingga ka nangtung kaluar na jadi ditujukan pikeun hadirin global geus anyar jadi kedah pikeun kamungkinan sagala boga bisnis online, daék jeung siap pikeun kasuksesan bener rongkah.

Samemeh Anjeun mimiti

Kahiji sakabeh, méméh anjeun tiasa nyandak kaputusan ogé-dibentuk pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka dina tingkat internasional, anjeun bakal kedah ngadegkeun diri salaku pamimpin hiji dominating a Ecological pasar tangtu. Sakali bisnis anyar Anjeun nyampurnakeun tujuan primér ieu dina hiji basa, barang gigireun do akang kaluar alamat ka sababaraha audiences persis sasaran di sababaraha nagara lianna. Tétéla, prosés anu dimimitian ku narjamahkeun kaca web Anjeun kana basa kadua jeung katilu, bari tetep dina pikiran peryogi dire pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka on unggal tingkat multibasa saterusna. Ku kituna, hayu urang tungtungna mertimbangkeun materi step by step.

Hiji hal dina waktu

Mindeng pisan pausahaan anu rushing kaluar pikeun ngjalankeun jaba maranéhanana di sababaraha basa ti pisan awal. Tempo maneh saena anggaran bener badag keur jaman ngamimitian, ide bisa sigana sora. Tapi di dieu asalna caution a. Ngabayangkeun, kami geus hasil dibuka toko web nu dipintonkeun dina luhureun kaca hasil search engine (SERPs nu), contona dina basa Inggris. Tur mangrupakeun aya jaminan yen versi asing urang, misalna, ditarjamahkeun kana basa Spanyol atawa Jerman, nedunan sakumaha ogé? Jigana teu. Ku kituna, nalika urang kudu ngamimitian ékspansi multibasa ieu? Kuring yakin yén waktu Hadé pisan sakali anjeun geus dibuka tur junun ngajaga ramatloka suksés dina basa Inggris:

  • Boga model ramatloka bisnis anu hade ogé dina basa Inggris
  • Pasang katuhu difokuskeun a lumrah CMS na ramatloka struktur
  • kudu pinter pikeun ngjalankeun ngan hiji basa anyar dina waktu (cara eta, Anjeun bakal boga cukup waktu pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka dina basa éta, jeung ku kituna meunang ranking luar biasa dina SERPs saméméh nuliskeun tingkat multibasa salajengna)
  • cecekelan panalungtikan keyword ditangtoskeun pikeun tiap basa target anjeun perencanaan pikeun nambahkeun (jalan anu, nyokot ukur kecap konci relevan gaduh lalulintas pilarian tinggi, tapi masih kompetisi organik lemah)
  • Saban Vérsi karek ditarjamahkeun tina ramatloka anjeun kudu kaasup sahenteuna sababaraha kaca blog anjeun, atawa eusi shareable séjén (ngalakukeun eta pas mungkin, bari promosi kaca web Anjeun ngaliwatan kampanye wangunan link multilingual)

add seo

Double-cek contr ol leuwih sagalana

Bade multibasa, Anjeun kudu mertimbangkeun nyokot multi-basa System Management Kandungan ramah tunggal (CMS). Teu perlu narma sababaraha basis data béda dina hiji waktu, saperti kuring nganjurkeun ngajaga CMS sarua pikeun narjamahkeun eusi tulisan anjeun leuwih sarta leuwih deui. Aya loba modern Systems Manajemén Kandungan ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyieun sababaraha situs web dina basa béda babagi hiji databés. Diantara batur, abdi nyarankeun ngagunakeun hiji di handap: Joomla, Magento, WordPress, atawa Drupal. Cara anu, anjeun tiasa gaduh sababaraha kaunggulan alus, saperti kieu:

  • ngurangan spasi hosting, kalawan expenses hosting laér leuwih murah (inget, Google ngajadikeun euweuh bédana pikeun lokasi host anjeun, salaku search engine migunakeun tanda sejen keur nandaan panongton udagan anjeun sabenerna)
  • kontrol stock efisien leuwih versi béda atawa sababaraha situs web
  • update borongan pikeun sakabéh situs web Anjeun dina waktos anu sareng, kudu ngadamel hiji redesign atanapi ngembangkeun pikeun hiji single

kuring nyarankeun tempo pilihan mungkin di handap pikeun ngawangun nepi struktur ramatloka anjeun:

  • Top-tingkat jeung nagara nu disandi domain (contona. de keur Jerman)
  • Saban domain-tingkat global kudu boga sub-domain
  • Sub-polder datang pikeun unggal domain-tingkat global
  • Pertimbangkeun parameter URL
  • ngadalikeun basa kalawan cookies

Sedengkeun pikeun abdi, milih domain nagara-disandi pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka boga sababaraha kaunggulan. Gaduh geotargeting nagara nyaeta gede pikeun branding, sakumaha unggal pamaké bakal ngawartoskeun sakaligus, nu bisnis internasional anjeun cukup serius bisa fokus dina unggal kaayaan sabagean individual. Barina ogé, ngaran domain euyeub ku kecap konci bisa gampang ditarjamahkeun pikeun tiap nagara sangkan promotion online pikeun produk core anjeun atanapi layanan malah leuwih difokuskeun (catetan, pilihan ieu moal ngalakukeun, upami anjeun kaayaan sababaraha sababaraha Bulan nu geus fokus kana hiji keyword tunggal atawa frase konci).

seo website

Sesa barang optimasi global kuring dipaké pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka mah sorangan.

Gaduhan database CMS tunggal nyaeta hébat. Tapi éta kénéh patut mariksa lamun konfigurasi sakabéh anu pinuh bener. Cara anu, anjeun tiasa nganggo tag hreflang sangkan Google kahayang basa (moal nagara) éta tiap halaman web sabenerna ditulis dina.

Tempo sababaraha peculiarities tarjamah, utamana ngeunaan grammar flawless ngaapresiasi ku Google, anjeun kudu make mung grammar tulisan paling bener keur unggal bagian tina ramatloka anjeun. Tapi delving deeper I noticed nu aturan grammar bisa sakapeung jadi neglected, murni di ni'mat optimasi teknis. Maksad abdi anu loba situs web sareng ranking luhur anu mindeng maké loba kecap konci goréng grammar atawa frasa, anu masih ngabuktikeun janten pisan relevan jeung pas. Ku kituna, abdi nyarankeun handap aturan grammar ketat pikeun ayat pinuh anjeun tina téks, jeung madhab nu sejenna. Ngan inget yen pikeun anjeun metadata, URL, sarta jangkar téks anjeun bébas nempatkeun hiji tekenan hususna dina frasa konci searchable solely, rada grammar maranéhna.

Dina kacindekan, Abdi hoyong nyorot eta sakali deui - maké panarjamahan Vérsi baku biasana skipping loba elemen kritis mangrupakeun cara awon pikeun nambahkeun SEO ka ramatloka. Pikeun ngahontal hiji optimasi internasional alus teuing pikeun milarian bilingual, abdi nyarankeun ka gaduh ukur akurat panarjamahan Vérsi ramatloka nu incorporates wangunan link teleb tur hiji panalungtikan keyword di-jero. Na pernah rurusuhan kaluar nyobian nutupan sababaraha basa sakaligus, salaku bisnis internasional murni suksés online perlu ngalakukeun sagalana persistently, hiji hal sanggeus sejen.

December 22, 2017