Back to Question Center
0

Naon standar SEO panganyarna?

1 answers:

Kiwari, Google geus némbongkeun hasil teangan nu jauh tina leuwih leuwih tradisional (I hartosna situs ngan organik cocog) urang kungsi katalungtik sababaraha taun saméméh. algoritma pilarian Google, kitu ogé standar SEO primér, tetep ngembang. Ayeuna éta mesin pencari anu Listing leuwih ti ngan naon menta - salaku SERPs di Google, kitu ogé dina Yahoo na Bing anu ngawengku kiwari gambar patali, video, média sosial, sarta tina peta lokal Tangtu. Ku kituna, upami nu nuju tohan on langkung lalulintas sarta jualan salaku hiji boga bisnis online, pastikeun pikeun pariksa sababaraha standar SEO pangpentingna kiwari. Teu ramatloka anjeun kudu pisibilitas online hadé tur leuwih lengkep clicks? Lajeng hayu urang delve kana sababaraha amalan modern pangalusna tina Search Engine Optimasi:

seo standards

SEO Lokal nyaeta wewengkon inti pikeun anjeun mun anjeun bisnis ieu tohan on lokal listings na concentrating bisa ngoleksi tanda sasuai jeung Google Maps, contona. Numutkeun standar SEO panganyarna dina optimasi lokal, kuring nganjurkeun bade pikeun:

  • Citations - der umzug shop. Boga dipariksa ganda pikeun mibanda émbaran tepat ngeunaan anjeun bisnis kaasup di saloba listings reputable dina internét-gancang. Ngan mimitian ku Google Listing sorangan. Titik konci didieu ieu anjeun konsistensi, abdi hartosna unggal Listing of Hormat kudu dihijikeun, e. g. , Lamun mutuskeun pikeun ngagunakeun hal kawas "Str. "Pikeun interpretasi pondok tina" Street "dina kaca anjeun tina Google Tempat, ngurus sesa listings pikeun nembongkeun sarupa.
  • Tempat Google. Ngajaga SEO pikeun ramatloka anjeun, anjeun bisa kalayan gampang ngalakukeun barang sarua pikeun kaca Google Tempat anjeun. Geus éta ogé-dioptimalkeun ku kaasup kategori persis cocog. Ogé, upami lumaku, pastikeun pikeun ngadegkeun sambungan katuhu diantara kaca anjeun sarta kaca badarat web kota-spésifik.
  • ayana online kuat. Ilaharna, aya ukur ulasan Google ditampilkeun dina daptar miboga SERPs nu. Ku kituna, anjeun tiasa ngawangun nepi ayana online leuwih kuat pikeun anjeun bisnis ku ngabogaan ulasan leuwih ti sumber séjén kawas Superpages, lalampahan panaséhat, Yelp, jeung saterusna.

basic seo

Hal hareup téh bisa sampurna cocog jeung standar SEO modern berpungsi dina widang Media Sosial. Hayu urang nyanghareupan eta - jalma jaman nalika pilarian sorangan jeung sarana média sosial anu datang misah geus kaliwat lila pisan. Dinten, ranking online tiap ramatloka urang niatna gumantung sinyal sosial béda, kayaning likes on Facebook, biasa dina Twitter, jsb. Sumawona, ayeuna hasil pilarian geus jadi malah leuwih Pribadi keur unggal pamaké. Éta naha dipake dina Media Sosial Marketing nyaéta kedah a.

Barina ogé, lakukeun optimasi pikeun konci anjeun sarta frasa konci, coba mun dipikir leuwih ti jalma hirup, tinimbang crawlers pilarian. Inget, hasil panalungtikan keyword katuhu geus sok geus tulang tonggong tina standar SEO sakabéh. Ngeunaan realitas modern kitu, eusi ramatloka anjeun sarta konci kedah malah leuwih responsif kana pamaké nyata ti kantos sateuacan. Éta naha anjeun kudu eureun pamikiran ngeunaan kecap konci ngan salaku data teknis. Ngalakonan panalungtikan tedious, tetep dina pikiran nu karsa jalma hirup anu baris ngagunakeun kecap konci relevan anjeun requests pilarian paling sering maranéhna.

December 22, 2017