Back to Question Center
0

Naon anu kudu dipigawé, sarta naon ulah nanganan SEO strategi optimasi keyword kuring?

1 answers:

Kandungan nyaeta raja. Kuring datang di sakuliah saran saperti sering pisan sawaktor ngotektak web nu. Sarta ngajadikeun rasa alus, abdi kedah ngaku. Gaduh eusi kualitas euyeub ku frasa keyword relevan keur tulang tonggong pikeun kamungkinan unggal ramatloka ranking promotion dina daptar Google tina SERPs (nu Search Engine Hasil Kaca). Nunjukkeun yen dibagikeun singa urang pangusaha online neuleuman masalah inti mun kudu kaca maranéhanana ditampilkeun diantara tilu hasil teangan heula, ayeuna kabutuhan pangluhurna ngalaksanakeun hiji taktik optimasi keyword SEO ditangtoskeun ieu alesan dipikawanoh ku saréréa kaayaan sababaraha proyék bisnis on Internét - how to buy counterfeit money online.

seo keyword optimization

Search Engine Optimasi asalna munggaran

Ku kituna, kumaha bentukna strategi katuhu pikeun barang SEO optimasi keyword? Muhun, kuring yakin yén gumantung utamana kana konsep Search Engine Optimasi sorangan, kumaha gawéna, janten tepat. Éta naha, saméméh sagalana sejenna, urang kedah ngartos persis di jalan naon hasil teangan commonest dipintonkeun ku Google, utamana ti panempo relevancy jeung nilai kalapa tina frasa keyword. Muhun, hayu urang balik!

Mikir konci sajaba ti SEO rongkah

Kahiji sakabeh, urang kedah nyanghareupan eta - enya, anu Search Engine Optimasi mangrupakeun konsép pinuh komprehensif ngawengku loba teuing widang éta kaahlian anu biasana kudu malah leuwih ti karya pengkuh tur waktu-consuming. Tapi ayeuna urang tiasa bersantai, sakumaha slicing hiji bagian nu tangtu pikeun nanganan a SEO strategi optimasi keyword ditangtoskeun mangrupakeun tugas rada manageable. Sedengkeun pikeun kuring, abdi nyarankeun delving kana subyek kecap konci akting di luhur alesan kandel. Maksad abdi anjeun kudu sahenteuna coba ngalakonan eta on sorangan, tanpa wae bantuan ahli. Anjeun tiasa ngatur eta pasti. Ngan tetep dina pikiran nu SEO optimasi keyword teu hese pisan. Tangtu, hayu urang mayar euweuh perhatian ka jelema bakal-jadi "gurus" nongkrong di Internet nyobian ngingetkeun unggal customer poténsial. Tetep ignoring wae pidato loudly-bersuara boasting kalawan trik maranéhanana nembe jadian, contona, dina bewara pondok tina update algoritma pilarian panganyarna ngan dikirimkeun ku Google.

Samemeh Anjeun mimiti

Tapi aya teu kudu keur urang tetep nanaon dina lagu eta, sahanteuna lamun urang keur ngumpul dina widang optimasi keyword SEO. Kanyataanna, urang tiasa gaduh cara ampir pinuh di dieu, ngan disetir ku sababaraha Peta-rencana rada basajan. Jeung Abdi nétélakeun yén pasti, sabab éta modél well-dibuktikeun dituturkeun ku kalolobaan juragan ramatloka anyar jeung webmasters novice - kabeh maranéhna kudu mangrupakeun kegigihan mantap bisa mastikeun handap pisan dasar. Ku kituna, lamun ngarasa kawas mahluk pisan kalapa, tur aya cukup waktu di pembuangan anjeun - nu bisa lakukeun kacida alusna. Maksad abdi didieu anjeun bisa kalayan gampang lampahkeun optimasi SEO keyword ditangtoskeun, ngan dipandu ku prinsip inti na. Ku kituna, ayeuna urang bade iklas taneuh pikeun lampah primér kami. Méméh nanaon sejenna, hayu urang jadi proaktif jeung nyieun barang handap:

  • Mikir ogé konsumén udagan anjeun sarta karsa nyata maranéhna. Coba ngartos naon produk atawa jasa batur dina poténsi Ecological pasar Anjeun keur pilari;
  • Jieun up a Daptar pariksa full-panjang tina kecap konci hade tur keyphrases leuwih gampang dicokot ku pamaké nyata ngeusian éta queries pilarian. Lajeng ngadamel daptar sejen tina referrals ngan nulis handap unggal frase nu patali industri atawa konsép dina acak. Sakali deui geus rengse, nyandak duanana checklists pikeun brainstorm a;
  • Cara Éta, anjeun bakal nempo tiap hiji ganjil kaluar, ku kituna meunang daptar ahir kecap konci alesan ngalawan sanggeus kabeh. Sanggeus éta, anjeun kudu boga dua kali dipariksa pikeun unggal keyword requesting eta on Google pikeun mastikeun unggal istilah pilarian boga hiji patandingan sampurna;
  • salajengna, Anjeun kedah masihan sinyal katuhu kana mesin pencari, kawas nyebutkeun "wilujeng sumping" pikeun bot Crawling maranéhna;
  • Di panungtungan, urang kedah ngabantu Google manggihan sambungan katuhu diantara kaca web na konci paling relevan Anjeun.

seo keywords

Boga triple-cek kana tiap keyword di pariksa-daftar final anjeun

Sakali kami geus ngawangun ieu bakal aréa badarat -be pikeun strategi optimasi SEO keyword urang mimitian ku kami tungtungna bisa meunang deui ka point of konci Anjeun. Pernah skimp waktos Anjeun jeung usaha dina mariksa daftar anjeun tina kecap konci sakali deui. Eusi ramatloka anjeun perlu ukur kecap konci paling relevan, acan moal teuing kalapa nyieun hiji kasuksésan nyata. Terus di pikiran kitu, eta sakali anjeun dimimitian bringing optimasi keyword SEO anjeun kana aksi, pasti bakal moal wengkuan mundur tur nyieun parobahan pikeun kalolobaan keyphrases, teu bisa ngomong sakabéh daptar révisi moal nyieun anjeun sagala rasa.

Dupi anjeun masih pasti ngeunaan milih kecap konci ka katuhu pikeun digawe ogé dina SEO strategi optimasi keyword anjeun? Kedah eta kajadian nu nyanghareupan sagala kasusah jeung Pilihan keyword, abdi nganjurkeun make daptar ringkes handap saran (DO urang) jeung sabagian cautions dawam (DON'ts):

Daptar Do 's and don'ts

Do panalungtikan pikeun Konci

Sakumaha geus disebutkeun, ngalakonan panalungtikan keyword ditangtoskeun nyimpen sakabeh strategi optimasi SEO keyword dina lagu katuhu. Sarta sakali deui - kasalahan atawa missteps anu unacceptable dieu, sakumaha maranéhna saukur bisa nyegah anjeun ti nyieun sababaraha sambungan sakumaha kedap antara anjeun Ecological target pasar jeung ngaran merek Anjeun bisnis. Lamun masih ragu mana ngamimitian ngalakonan panalungtikan keyword, anjeun tiasa manggihan eta mantuan nulis daptar sababaraha jejer nu patali jeung industri lianna. Atawa anjeun bisa ogé migunakeun kaca ngadeg blog anjeun

Naha evaluate nu Kompetisi

Maksud kuring didieu anjeun salawasna haratis sangkan ngagunakeun sababaraha kaahlian nyata, saukur nyokot sababaraha lawan luhureun anjeun sarta ngadatangan kaca web maranéhna pikeun boga wawasan nu lumrah kana jejer naon maranéhna kudu, sarta naon kecap konci anu muncul leuwih remen. Cara éta, requesting a keyword hususna dina Google bakal instan masihan anjeun sakabeh gambar tina relevancy (kualitas keyword) ditimbang ngalawan popularitasnya (saing). Inget, beuki relevan acan moal teuing remen dieksploitasi keyword pasti hiji pangkuatna.

seo optimization

Ulah Nyokot generik Konci

Hindarkeun keur kalibet dina kompetisi uphill ka pangkat luhur pikeun sagala keyword generik trendi. Anjeun kukituna hadé migunakeun frasa keyword, sakumaha ngabogaan ngan hiji kecap tunggal geus pernah geus imperatif sanggeus kabeh. Kedah ngarasa kuciwa, anjeun tiasa gaduh katingal di sababaraha istilah pilarian kosakata patali dina Google. Ngagulung ka handap kaca munggaran tur nambahkeun nyokot kecap patali bisa dicampurkeun kana daptar Anjeun tina kecap konci bakal jadi solusi idéal dieu.

Ulah Cik Mangpaat Lokal

Sarta ulah poho pikeun nutupan sesa panongton poténsi Anjeun. Jieun lokasi bisnis Anjeun well-dipikawanoh ku Google, ngan nambahan bagian tina lokasi fisik anjeun (e. g. , Kota, kota, atawa daerah) kana pilihan keyword pangalusna anjeun. Alamat ka malah konsumén leuwih tepat sasaran, anjeun bisnis pasti bakal nguntungkeun ti optimasi SEO keyword wilayah-spésifik. Sarta ulah poho méakkeun sababaraha waktu keur listings lokal Anjeun duanana dina Google, sarta mana lain meunang malah luhur ranking di SERPs pikeun mimitian dominating Ecological pasar lokal Anjeun sakaligus jeung sakabeh.

December 22, 2017