Back to Question Center
0

Kumaha ngahemat kamajuan abdi di SEO lamun robah domain?

1 answers:

A kaputusan ogé-diwangun pikeun ngarobah ngaran domain mangrupakeun salah badag, pasti. Tapi tempo istilah umumna mencét ngalarti kalawan isu anggaran munculna dina jalan ka recovery palaksanaan pinuh, loba urang bisa ngarasa frustasi.

seo change domain

Di antara hasil paling realistis lumangsung pikeun SEO sanggeus domain robah, nyaéta leungitna samentara tina lalulintas organik. ruksakna sapertos biasana diskalakeun ka 5-20% jeung diperkirakeun keur lalulintas ramatloka, sahenteuna ngaliwatan periode awal nepi ka 3-4 minggu biasana diperlukeun ku Google Crawling bot mun diajar ka URL anyar, alihan, atawa naon baé lianna kaluar-kaca apdet. Munggaran sadaya, ngarasa tenang, sakumaha pigura waktos kedah janten pasti cukup pikeun ngimbangan karugian Anjeun. Cara anu, abdi nganjurkeun ngalamar kampanye PPC sasaran dina ngaran merk bisnis anjeun, sakumaha ogé item utama non-branded lumaku pikeun milarian - tripode curso de fotografia profesional.

Ilaharna, dibagikeun singa ngeunaan webmasters sarta pamekar web bakal ngamimitian nyokot bakal-jadi sanggeus karya terapi, dimimitian recovery sakali SEO sarta robah domain maranéhanana karya geus geus dibuka. Tapi anjeun bisa ogé nyandak undak salajengna jauh. Maksad abdi bisa balik pikeun sababaraha karya awal lakukeun pangalusna anjeun pikeun mantuan Google sorangan, sakumaha ogé sesa mesin pencari, meunang hiji pamahaman hadé tina naon anu bade lumangsung sarta meta adequately. Ku kituna, anjeun tiasa tetep kamajuan anjeun dina SEO ngarobah robah domain na sagala mess sabudeureun kana prosedur seamless. Kuring nyarankeun perasaan diri kawas boss a, ngan kalawan handap ieu léngkah proaktif:

  • Rebuilding Tumbu Anjeun dumasar kana situs web otoritas domain tinggi séjénna mangrupakeun gagasan cemerlang. Bari anjeun sibuk ku ngamutahirkeun na rebuilding backlinks anjeun ayeuna dina Internet, ngarasa bébas naksir kabutuhan pikeun ngarobah domain saperti sababaraha kasempetan anyar hébat. Maksad abdi anjeun bisa kalayan gampang bulti backlinks leuwih seger ngaliwatan minggu handap robah domain. Cara eta, anjeun bakal ngirim sinyal sanajan leuwih bener jeung mangpaat ka Google. Sarta nu bakal gonna jadi dileler kalawan ranking luhur di SERPs sanggeus kabeh.

change domain

  • Ulah poho datang deui pikeun backlinks heubeul Anjeun reworked jeung URL anyar. Inti gagasan didieu nyaeta mangtaun deui set pinuh anjeun backlinks kualitas bari ngurangan count alihan on domain nu di waktu nu sami. Lakukeun indit, ngorondang dina internét maké alat husus (I dipaké pikeun ngandelkeun ahrefs), manggihan backlinks anjeun kalawan otoritas neneng. Sakali aranjeunna lokasina, pastikeun pikeun ngalaksanakeun upaya teureuh maké email ka menta pamutahiran maranehna kabeh.
  • Di panungtungan, ulah poho nyieun promotion pikeun ngaran domain anyar liwat saluran média sosial. Cara éta, mimitian ku ngamutahirkeun URL ramatloka anjeun jeung pisan ngaran merk bisnis (lamun lumaku) dina frameworks pang populerna jeung patali. Ogé, éta bakal janten gagasan pohara alus pikeun ngembarkeun hiji robah domain pikeun hiji acara dina sababaraha channel média sosial anjeun. Anu bakal nulungan urang tetep panongton informed nu ukur domain anjeun bade ngaganti, tapi nu nilai tinggi produk Anjeun atawa jasa bakal sadayana sami baé.
December 22, 2017