Back to Question Center
0

Google AdWords vs. SEO: Naon Leuwih alus?

1 answers:

jawaban The greatly gumantung kana sifat anjeun bisnis. Sateuacan analisa nu channel pamasaran anu hadé pikeun nyetir nilai na lalulintas keur bisnis hiji urang - SEO atanapi Google AdWords, hayu urang mimiti ngartikeun istilah di handap ieu. Ieu bakal nulungan anjeun meunang hiji pamahaman hadé nu pendekatan bakal dianggo pangalusna pikeun pamasaran Anjeun.

google adwords vs seo

Naon beda antara Google AdWords na SEO?

  • optimasi engine Search mangrupakeun metodologi strategi jeung taktik dipaké pikeun nambahan jumlah nu datang ka loka a - features unlimited. SEO ngajadikeun pamakéan téknik nu dimaksudkan pikeun tweak algoritma Google ambéh sumberdaya hiji jalma bakal boga ranking luhur dina search engine. Métode ieu kaasup ngagunakeun kecap konci berharga, linking eusi ka situs web dipercaya atawa situs nu patali séjén ogé maké déskripsi meta relevan.
  • Google AdWords, kahareupna ngajadikeun pamakéan iklan mayar. Ku cara ieu, nu boga ramatloka kudu mayar hiji search engine (euweuh urusan naha éta Google, Yahoo atanapi Bing) pikeun nempatkeun sumberdaya maranéhanana di luhureun hasil teangan Google. Ogé kudu dicatet yén nu boga situs boga mayar unggal waktu pamaké clicks on ad na.

Hayu urang Bandingkeun Google AdWords na SEO

Harga

Ieu gé mimitian ku ngabandingkeun harga. Hal hébat ngeunaan SEO téh nya éta bisa jadi mimitina bébas saprak aya teu kudu mayar paling program nu mantuan Anjeun sareng téhnik SEO. Hiji-hijina hal kudu maneh mun geus uninga nu metodologi SEO dianggo pangalusna pikeun sumberdaya anjeun jeung nerapkeun aranjeunna.

Sanajan kitu, pas anjeun bisnis tumuwuh, Anjeun bisa jadi kudu milih pikeun layanan SEO profésional, sapertos Semalt, jang meberkeun naekeun kaca web anjeun ku kituna anjeun bisa cicing di kaulinan jeung ngéléhkeun kompetisi. Pausahaan nu ngahususkeun dina wewengkon SEO tur mibanda wawasan ti ngabogaan geus digawé di lapisan sarua keur taun bisa nyadiakeun Anjeun bisnis perhatian sarta usaha eta perlu.

Google AdWords ngabogaan tipe bayar-per-klik di skéma. Kalawan skéma ieu, salah bakal boga anggaran tangtu yén anjeunna bakal mayar unggal waktu pamaké clicks on iklan. Ku kituna, beuki pamaké anjeun bisa meunang, beuki anjeun kudu mayar. Sanajan eta bisa sigana saeutik ongkosna mahal ka anjeun dina mimitina, teu lamun ngabandingkeun ka nyitak tur Iklan Majalah.

Jumlah Pemirsa sarta ngabalukarkeun

Lamun pilari di balik dina investasi, Anjeun kudu kasampak di angka mungkin tina ngawujud Google AdWords na SEO tiasa masihan. Duanana métode bisa nyadiakeun jumlah anu luar biasa di pemirsa. Kauntungannana AdWords, dina hal ieu, mangrupa hal anu bisa meunang leuwih ngawujud dina hiji periode pondok. Sanajan kitu, lamun urang lengket ka jangka panjang leuwih tiheula, anjeun bakal nempo yén urang baris flock leuwih ka arah hasilna pilarian organik. Katerangan basajan tina kanyataan nya éta pilarian organik nyaéta naon pamaké keur pilari. Ka sakur eta up, AdWords bakal masihan anjeun ngawujud atanapi pemirsa katuhu jauh, tapi teu jadi sustainable sakumaha SEO nu bisa meunang nu leuwih pemirsa leuwih hiji jaman akumulasi.

adwords vs seo

Speed ​​

Kanggo kagancangan, AdWords bakal janten pilihan hadé. Pikeun SEO eta bakal butuh sababaraha waktu pikeun pamaké ningali ramatloka anjeun ngaliwatan hasil teangan organik. Keur AdWords sanajan, anjeun bisa meunangkeun ngawujud ampir katuhu jauh sabab Google AdWords bisa sasaran demografi dipilih Anjeun. SEO teu sasaran demografi. Naon SEO tiasa ngalakukeun mangrupa pastikeun yén ramatloka anjeun relevan sarta panongton udagan Anjeun hoyongkeun bakal manggihan eta.

Kumaha atuh Pilih: Google AdWords atanapi SEO?

Ayeuna nu terang manfaat unggal kanal pamasaran, éta bakal jadi gampang pikeun anjeun pikeun nangtukeun mana nu leuwih hadé pikeun anjeun bisnis. Lamun narékahan pikeun ngahasilkeun ngawujud gancang, teras AdWords bakal pilihan sampurna pikeun anjeun. Sanajan kitu, lamun rék Anjeun bisnis boga tumuwuh ajeg, teras anjeun kedah investasi di employing téhnik SEO. Catetan, ngabogaan duanana saluran marketing bisa ngabuktikeun aya mangpaatna salami geus disetel indikator kinerja konci anjeun sarta neruskeun ngukur kasuksésan unggal kanal pamasaran.

December 22, 2017