Back to Question Center
0

Sugan aya nu apal naon nyambungkeun SEO aslina tur optimasi eusi video karya?

1 answers:

eusi Video janten ayeuna beuki loba diperlukeun, utamana ngeunaan full-tumpukan strategi marketing online. Diantara bintik neneng tina pidio informatif study ka unggal kaca web, abdi ningali kaunggulan sapertos heula, sakumaha nyetir langkung ngawujud, ngawangun otoritas ngaran merk leuwih dipercaya kalawan kasadaran customer hadé, sarta poténsi panghasilan-generating tungtungna gede keur unggal online lakukeun dina kuma.

seo and video

Ilaharna, eusi video ieu kumaha bae pakait ngan kalawan pamasaran média sosial di sorangan. Tapi éta kasalahan gede yakin kitu. Sumuhun, tangtosna, Twitter, Facebook, kitu ogé YouTube sorangan nyaéta hal alus teuing pikeun nempatkeun video promosi panon-catching Anjeun - top web app developers. Kabéh platform ieu pamakéan-dibuktikeun tur ideally cocog pikeun bertindak kawas nu. Tapi di dieu asalna mangrupa leuwih ti sual kritis - kumaha lamun aya interrelations tighter antara SEO sareng eusi video? Salaku pilarian dinten optimasi ieu ngawengku leuwih aspék saluareun eusi. Kanyataanna, ti panempo anu mesin pencari, gaduh eusi video well-dioptimalkeun téh kawas gaduh eusi kualitas, tapi jalan anu leuwih pribadi na. Handap datang hiji tinimbangan ringkes - naha SEO sareng eusi video kudu datang leungeun-di-leungeun mawa lalulintas organik malah leuwih biasana ngembang kana ngawujud mumpuni? Atawa masih nganggur eta? Oke, Kuring bercanda dieu. Sedengkeun pikeun abdi, hiji kabutuhan dire boga karya baku abdi on SEO sarta video eusi pageuh terpadu saling geus jadi kaayaan rada kasual urusan. Kaula bade ngabuktikeun Abdi katuhu ngeunaan éta. Handap I bakal némbongkeun Anjeun sababaraha tips ngayakinkeun keur gaduh optimasi video saeutik jeung efisiensi maksimum pikeun bisnis online Anjeun.

Sateuacan urang dimimitian, hayu urang ngartos hiji saran basajan - Kalurahan SEO na optimasi eusi video nu teuing sapuk, tapi tetep teu idéntik. Kawas eusi aslina aya tulisan, video rengking ku Google tempo eusi kualitas sarta Jumlah backlinks kuat. Hayu urang niténan sababaraha urut pangalaman kuring sangkan pamakéan pangalusna alam sarupa maranéhna.

Kahiji sakabeh, hayu urang neruskeun kalawan transcriptions video. Gaduh eusi video ditranskripsi dina kaca web Anjeun bakal jadi hébat pikeun sakabéh: pamaké nyata ngarasakeun data murni relevan sarta ngalakonan pikeun konversi luhur, sedengkeun mesin pencari anu paling dipikaresep pangajén nu ku ranking hadé dina SERPs nu. Akting cara kieu, urang kedah ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan nu crawlers "baca" eusi video cara sarua lamun éta ngan hiji sapotong biasa tulisan. Anjeun bakal kudu transkripsi kecap lengkep, sakumaha ogé highlights téks pikeun unggal video Anjeun bade boga imah. Jang ngalampahkeun anu, abdi nyarankeun maké pangalaman pantes dina widang ieu dijieun ku Moz (ngan nonton video hebat maranéhanana dina Whiteboard Jumaah). Anjeun bisa ogé kotektak pikeun podcast pangalusna ogé ngawangun ku pamingpin industri lianna sarta gampang kapanggih di Internet.

semalt media

Tungtungna, hayu urang meunang ka handap pikeun optimasi metadata pikeun video. Salaku I geus ngadawuh, utamana aspek ieu SEO na optimasi video karya sakabéh anu pisan sapuk. Ngan mibanda déskripsi video anjeun, sakumaha ogé unggal judul:

  • leuwih compelling na welcoming keur gede klik-liwat
  • murni relevan jeung alam pikeun eusi kaca web Anjeun
  • study kalayan konci ukur katuhu relevan pikeun Ecological pasar Anjeun atawa panongton target
  • meta déskripsi datang nepi ka 155 karakter
  • judul panon-catching nangtung handap 55 karakter
December 22, 2017