Back to Question Center
0

Naon anu cara pangalusna ngaoptimalkeun design ramatloka pikeun SEO?

1 answers:

A design ramatloka teh bagian paling signifikan tina ayana online Anjeun sakumaha anu kasebut hal kahiji klien poténsi anjeun ningali nalika maranéhna nuturkeun domain Anjeun. A design ramatloka fungsi minangka kartu bisnis keur anjeun bisnis. Ngabayangkeun nu masihan mitra bisnis anjeun sarta nasabah hiji dinged-up na Kartu bisnis awon nu teu mawa informasi kualitas wae.

Kumaha maranéhna bakal ngarasa anjeun?

Lolobana dipikaresep aranjeunna hoyong eureun partnership a sareng anjeun. Kaayaan anu sarua bisa lumangsung dina lapisan online dimana datang ramatloka anjeun nyieun kaputusan dumasar kana aspék visual loka anjeun sarta eusi nu nyadiakeun keur aranjeunna. Lamun hoyong ngadamel desain situs anjeun salaku kalungguhan generator neneng, pertanyaan "Kumaha ngaoptimalkeun situs keur SEO?" Geus meureun dinyana anjeun.

Kaleresan jadi ngawartoskeun, masalah ieu bisa dijawab ku saha iwal datang anjeun, sarta maranéhna ngalakukeun deui dina sagala rupa cara. Ngartos naon konsumén poténsial Anjeun hoyong, Anjeun kudu boga alat analytics katuhu. alat ieu kudu nyadiakeun Anjeun sareng duanana kualitas sarta kuantitas data ngeunaan nganjang Anjeun Éta pangalaman dina loka. Ku kituna, pikeun ngaronjatkeun design ramatloka anjeun sarta nyieun ramah-pamaké, éta pati ngarti naha pamaké datang ka situs anjeun di tempat munggaran.

how to optimize a website for seo

Dina artikel ieu, anjeun bakal manggihan sababaraha taktik design optimization mangpaat jeung cara kumaha carana pariksa réaksi poténsi customer anjeun on redesign Anjeun.

téhnik Cekap keur ramatloka design optimization anjeun

Aya jumlah ampir sajajalan téhnik nu peryogi mertimbangkeun sawaktos Anjeun keur ngamekarkeun sumber web Anjeun. Najan kitu, urang bisa ngabedakeun tilu elemen penting nu kedah bagian tina unggal situs:

  • nelepon-to-aksi Strong
  • rojongan Palanggan
  • olahtalatah singket

Sadaya elemen SEO ieu nyata bisa ningkatkeun pamaké-friendliness ramatloka anjeun sarta mantuan anjeun papanggih tujuan bisnis Anjeun. Dina ayat ieu, anjeun bakal manggihan sababaraha kabutuhan poko kumaha ngaoptimalkeun design situs anjeun pikeun mikat konsumén leuwih poténsi sarta ganda sharing Anjeun.

  • Struktur Website

Anjeun kedah écés ngaoptimalkeun struktur situs anjeun pikeun nyieun gampang-to-nganapigasi sarta pikaresepeun. Bari ngaronjatkeun design anjeun, salawasna mertimbangkeun datang loka Anjeun. Salaku pamaké, pangalaman nu mangrupa Google faktor ranking penting. Poténsi konsumén kudu bisa mindahkeun epektip ngaliwatan kaca ramatloka pikeun meunangkeun informasi maranéhna kudu. Ieu bakal nyegah datang anjeun ti lalaki ngabaran jeung ngurangan ramatloka laju mumbul. Leuwih ti éta, anu perenah kualitas tur ramah-pamaké kudu logis ngawangun pikeun mastikeun eusi gampang diakses ku sémah.

Kiwari, layouts grid nu populer di kalangan webmasters sakumaha aranjeunna maximally fléksibel. Sistem grid tinangtu kaasup skéma responsif, 960 Sistim Grid, Bootstrap 3 sarta parabot kualitas séjén. Sistem ieu ngaktipkeun web désainer nyieun sumur-terstruktur sarta gampang-to-Napigasi desain situs.

Salaku Google appreciates jaba mobile-responsif jeung nyokot salaku faktor ranking, Anjeun kudu boga rarancang ramatloka nu responsif kana sagala alat nu bagerak. Sadaya kandungan ramatloka signifikan kudu sampurna disusun pikeun nyocogkeun keterbatasan layar mobile. Leuwih ti éta, anjeun kudu ninggalkeun spasi antara tombol jeung fungsi dina béréndélan ngaktipkeun datang anjeun gampang napigasi situs anjeun ti smartphone maranéhna. Kuring mamatahan Anjeun ulah sagala constructions design kuat sarta pop-up dina rarancang responsif sabab teu bisa pinuh reflected on ponsel.

  • desain Website

Pikeun nyieun desain ramatloka anjeun pikaresepeun tur ramah-pamaké, anjeun kudu nerapkeun fon bener. Pastikeun fon anjeun téh alam sarta cocog pikeun layar wae. Upami teu kitu, eusi Anjeun bisa katembong leutik tur unreadable. Contona, dina miring di kalimat lila nyusahkeun prosés bacaan salaku hurup nyampur kana silih. Leuwih ti éta, kuring mamatahan Ngahindarkeun jumlah menta tina huruf kapital sakumaha eta bisa sigana kurang ajar pikeun pamiarsa.

Pikeun nunjuk perhatian pamaké 'pikeun elemen signifikan dina situs anjeun, nerapkeun spasi bodas. Ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun mibanda putus tina sagala visual jeung layar eusi Anjeun epektip. Ku ngalaksanakeun spasi bodas, anjeun bakal ningkatkeun aspek visual kaca anjeun. Leuwih ti éta, éta téhnik alus sangkan eusi Anjeun ditingali dina layar ukuranana béda.

Mikir skéma warna perenah anjeun. Salaku kelir bisa pangaruh émosi poténsi customer anjeun jeung haté, anjeun kudu make kelir dimmed jeung ulah loba teuing elemen caang. Bawa klien anjeun parasaan senang ku ngalaksanakeun pleasing ka schemes warna panon. Leuwih ti éta, ulah make loba teuing kelir sakumaha eta bisa ngaganggu customer tina nyieun beuli a.

  • eusi Website

optimasi engine Search mangrupa aspék paling signifikan tina hiji pamutahiran ayana online bisnis saperti eta dibangkitkeun a lalulintas sasaran pikeun ramatloka anu.

SEO mantuan keur nangtukeun informasi anu perlu pikeun dipintonkeun pikeun audiences tinangtu. Pikeun ngaronjatkeun pangakuan brand sarta ngangkat konversi ramatloka, Anjeun kudu nerapkeun SEO. Ieu diperlukeun pamakéan kecap konci, lulugu, subheadings, Gambar, infographics, video promo, Tumbu internal tur éksternal, meta pedaran tur eusi. eusi nu hiji raja, sarta ieu pilihan pangalusna kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun ramatloka anjeun SEO.

Pikeun nyieun eusi Anjeun ditingali ka duanana bot teang jeung konsumén poténsial anjeun, pastikeun anjeun kaasup paling relevan pikeun istilah pilarian Industri anjeun dina eta. Pamaké hoyong manggihan informasi nu diperlukeun dina glance kahiji, éta téh naha anjeun perlu sangkan eusi paling relevan dina kaca anjeun gampang pikeun manggihan. kaca web Anjeun kedah gampang pikeun nyeken ngaliwatan. Ku kituna, anjeun kudu ulah aya isina keyword sarta naskah lila. Pastikeun eusi anjeun ogé-terstruktur sarta kaasup bullet jeung nomer béréndélan, ayat leutik, judul, jeung terjemahan.

website seo

Leuwih ti éta, éta penting pisan fokus dina tujuan utamana loka Anjeun. Anjeun kedah nampilkeun arah utama situs anjeun dina kaca imah hayu datang nyaho naon situs anjeun diulas. Anjeun kudu difokuskeun kaca imah pamasaran nyekel perhatian pamaké 'sareng terlibat aranjeunna di handap kaca séjén pikeun meunangkeun deeper on topik.

Ieu sasaena tetep website basajan tur konsisten. Struktur ramatloka basajan nyandak datang pikeun nganapigasi ngaliwatan kaca gampang jeung salajengna ngaronjatkeun pangalaman maranéhna. Di dunya kontemporer, pamaké ngan teu hayang runtah waktu pilari inpo required. Aranjeunna hoyong meunang eta saum sareng gampang. Éta pisan sababna naha eusi Anjeun kudu strategis ditempatkeun janten ditingali ka unggal pamaké. Anjeun kedah ulah aya informasi perlu naon jeung ngurangan jumlah naskah ka minimum.

December 22, 2017
Naon anu cara pangalusna ngaoptimalkeun design ramatloka pikeun SEO?
Reply