Back to Question Center
0

Kumaha carana ngatur Web na SEO ngembangkeun di jalan pangalusna?

1 answers:

Nalika ramatloka promotion online anjeun tohan langkung lengkep ihwal lalulintas organik salaku kakuatan lokomotif, Anjeun kudu mikirkeun sawala ringkes handap. Kuring yakin yén unggal kampanye promotion ranking online kedah salawasna ngandelkeun Web katuhu sarta ngembangkeun SEO, duanana panangan nutup di leungeun. Hayu urang nyanghareupan eta - Search Engine Optimasi nyaéta ngeunaan hasil panalungtikan keyword, dijieun ku strategi marketing eusi ditangtoskeun. Tapi aya kénéh loba teuing aspék téknis mindeng datang balik adegan. Tapi sabagean isu teknis anu nangtukeun unggal ranking kaca web di daptar SERPs nu - ïƒï…î¼ï€î»î·ïï‰î¼î±ï„î±. Maksad abdi anu nalika ngalakonan SEO, anjeun kudu salawasna mertimbangkeun prosés katuhu coding keur unggal kaca web di Hormat, ti pisan mimiti.

seo development

Kudu wilujeng sumping pikeun indexing

Hal kahiji dipigawé pikeun duanana kaca web, tur ngembangkeun SEO, nyaéta pikeun mastikeun unggal bagian tina ramatloka anjeun sahenteuna bisa diasupan pikeun indexing, abdi hartosna aya nganggur meungpeuk nu robot Crawling tina "maca" unggal sapotong data eusi Anjeun. Akting cara kieu, abdi nganjurkeun maké "dipulut" paréntah dina bagian ngorondang tina Google Search konsol mariksa katingal awal ramatloka anjeun, ti panempo anu mesin pencari. Aya ngan hiji inti saran dieu - coba tetep sagalana dina format HTML, kantun ulah ngagunakeun Flash atawa Silverlight pikeun kaca web Anjeun tina pentingna core. Lamun sagalana Sigana katuhu, sarta ramatloka anjeun sahenteuna indexable, dihandap anjeun bakal nempo sababaraha tips pondok pikeun pangalaman pamaké hadé, kitu ogé ranking berpotensi luhur bisa dileler ku mesin pencari.

Geus URL bersih

kaca URL web anjeun téh unsur pentingna inti, duanana ngeunaan Web na SEO ngembangkeun, sarta pikeun pangalaman pamaké hadé. Jieun URL anjeun sakumaha gampang sabisa janten "dipikaharti 'ku robot pilarian, kitu ogé baca ku pamaké nyata. Meunang leupas tina sagala data URL teu perlu, nu bisa mawa bingung boh ka Google sorangan atawa jalma ngadatangan kaca web Anjeun. Ti hiji sisi, teu mibanda optimasi pikeun URL anjeun bakal nyieun jalma kurang kamungkinan kana klik, teu bisa ngomong dibagikeun eta. Dina waktu nu sarua, di mesin pencari mungkin muncul nyanghareupan kasusah tangtu lamun "pamahaman" relevansi na ka keyword tinangtu.

website development

Tempo kaca web ditangtoskeun jeung ngembangkeun SEO, perlu URL Anjeun dioptimalkeun ku parameter di handap ieu:

  • Saban web URL kaca kedah jadi pondok tur informatif-gancang. Kuring nganjurkeun embedding URL anjeun kalayan konci atawa frasa ngan katuhu na relevan, bisa ideally cocog jeung topik ramatloka anjeun.
  • Teu kungsi URL Anjeun overstuffed kalayan kecap konci, terus jalur pikeun indexing sakumaha jelas-gancang. Lakukeun sangkan, inget ngaluarkeun kecap eureun di sakabeh biaya (kayaning leuwih paling sering: "éta," "tina" "dina" "a" jsb. )
  • Salawasna nganggo hyphens pikeun misahkeun sekuen wording dina URL Anjeun. Poho ngeunaan underscores, salaku mesin pencari téh boro recognizing aranjeunna. Nu alami brings sababaraha kasusah poténsi seukeut keur Crawling jeung indexing.
  • Ngajaga tombol urutan frase katuhu ku putting konci anjeun tina pentingna core ngadeukeutan ka awal tiap URL. Inget, yén numutkeun logika maranéhanana, dina bot search engine nu netepkeun tekenan gede maranéhanana bakal-jadi konci starter.

Ku cara kitu, pasti bakal alesan sejen pikeun anjeun tetep URL anjeun salaku pondok-gancang, i. e. , Ngajaga tur ngaronjatna beurat total tina kecap konci anjeun dina URL. Dina waktu nu sarua, kumaha oge, reshape URL anjeun alami, saperti lamun éta buah mere tulisan eusi Anjeun. Cara eta, anjeun bakal meunang sagala spam atawa eusi kualitas-low masalah diréduksi jadi minimum.

December 22, 2017