Back to Question Center
0

Naon moments paling watesan ngeunaan optimasi search engine web?

1 answers:

Internet anu salawasna tumuwuh sarta ngembang lapisan. Saban poé urang unggah ton informasi kualitas béda kana mesin pencari. Ngartos nu eusi tiasa aya mangpaatna pikeun pamaké sarta ngabédakeun tina spam, mesin pencari badag kawas Google kedah ningkatkeun tur ngomean algoritma maranéhanana rutin - redirecionar subdominio cpanel. Ku cara eta, aranjeunna masihan kasempetan pikeun duanana boga ramatloka sarta pamaké rata kauntungan tina data kualitas. Sumawona apdet algoritma biasa ngaktipkeun mesin pencari pikeun ngahukum spammers na spesialis SEO hideung-hat. Ku kituna, nepi ka cicing dina TOP game SEO, Anjeun kudu sadar sadaya novelties dina industri optimasi search engine web tur nyieun kamajuan luyu kana situs anjeun. Dina artikel ieu kami baris ngabahas tilu watesan moments anu robah sifat SEO sarta nyieun ahli SEO ngarobah metodeu maranéhanana optimasi ramatloka.

web search engine optimization

parobahan drastis dina optimasi search engine web

Eta sia disebutkeun yen salila dékade panungtungan apdet algoritma Google geus drastis robah aturan search engine optimasi. Bari sabagian padagang online murag lungsur di rankings maranéhanana sanggeus apdet Google, boga ramatloka séjén tebih-sighted nyandak kasempetan ieu pikeun ngaronjatkeun posisi maranéhanana dina SERP. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan tilu apdet algoritma pangkuatna nu robah kiwari urang SEO.

  • Kahiji Google Florida Update

The salah update Google kahiji lumangsung dina bulan Nopémber 2003. Perlu dipikanyaho salaku update Google Florida. update ieu parobahan pangbadagna di rankings Google di jelema jaman. Tujuan utama update Florida ieu pencét spesialis hideung-hat SEO anu nyobian pikeun ngamanipulasi rankings. Ieu dirancang pikeun nyingkahan téhnik SEO hideung-hat kayaning isina keyword. Istilah 'isina keyword' geus mucunghul ti poé mimiti tumuwuhna engine optimasi pilarian. Ieu téhnik rindang nu nyandak webmasters pikeun ngamanipulasi rankings pilarian. Éta prosés inserting konci tinangtu atawa diatur tina frasa konci kana eusi. Sakumaha aturan istilah pilarian ieu teu boga relevansi jeung eusi jeung dirancang husus pikeun bot pilarian, tapi teu pamaké rata. frasa ieu bisa diulang ngaliwatan téks jadi mindeng anu keur disada wajar. Ku kituna, pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké kalawan sistem search engine, Google mutuskeun pikeun ngahukum jaba dimana konci isina watekna. Saatos inovasi ieu, loba situs leungit lalulintas sarta ngalaman greatly. Butuh waktu loba waktu jeung usaha pikeun boga ramatloka mulangkeun reputasi sumber web maranéhna. Sanajan kitu, ieu palajaran alus keur jalma anu nyoba ngalanggar tungtunan ranking baku.

  • Google Panda update

Kaduana ku ukuran sarta dampak dina dunya digital éta Google Panda update. Ieu diwanohkeun dina bulan Pebruari 2011. Tujuan utama filter ieu ulah aya situs web sareng eusi kualitas goréng tina gawé jalan kana hasil teangan TOP Google. Ku cara eta, Google hoyong balik-kualitasna alus sarta loka relevan deukeut luhureun SERP tur ningkatkeun pangalaman pamaké salila teangan. update ieu rocked nepi ka 12% tina hasil teangan. Platform Internet pangbadagna ku arus lalulintas konstan leungit leuwih ti 50% nu datang maranéhanana alatan posisi SERP maranéhna luruh. update Google Ieu menyakiti ngan maranéhanana jaba nu boga eusi kualitas handap. Pikeun domain sejen, kaayaan teu robah drastis. Google nerangkeun yén kualitas luhur jeung eusi maximally relevan bakal diganjar ku nu leuwih rankings luhur, bari-kualitas handap teks unreadable bakal penalized. Panda utamana fokus kana loka kalawan eusi ipis. filter ieu cara alus keur Google nepi ka tujuan kebon eusi persis saperti ieu jadi hiji selingkuhan badag dina hasil teangan kalawan kualitas-low eusi non-unik na nu biasana pangkat alatan volume sheer. The violators utama aturan teu pulih tina filter Google ieu titimangsa ieu. Kiwari, Google evolves Panda salaku bagian tina algoritma ranking core. Ieu fungsi minangka bagian tina update rolling slow, bulan per siklus abadi. Hasilna, eta janten sesah uninga naha situs hiji nalangsara ti update Panda atanapi henteu.

google panda

  • update Google pingguin

The algoritma Google pingguin diwangun dina April 2012. Ieu mangrupakeun algoritma webspam nu dirancang pikeun ngahukum jelema nu teu nuturkeun tungtunan Google. Nalika algoritma ieu diasupkeun kana gaya, Google geus dikaluarkeun pernyataan di handap:

".terasna ieu ngagambarkeun pamutahiran sejen di usaha urang pikeun ngurangan webspam jeung ngamajukeun eusi kualitas luhur. Bari urang teu bisa divulge sinyal husus sabab urang teu hayang masihan urang cara keur kaulinan hasil teangan urang jeung worsen pangalaman pikeun pamaké, nasihat kami pikeun Webmasters nyaeta bade difokuskeun nyieun situs kualitas luhur anu nyieun hiji pangalaman pamaké alus sarta employ métode hat SEO bodas (GOOGLE). "

Ieu sasaran jaba nu make schemes link curang ka pangkat tinggi on Google. Maranéhanana padagang online tur webmasters anu diala a jus link ka situs maranéhanana ngagunakeun téhnik SEO hideung-hat kayaning link beuli atawa tani link anu ngalarang. Lamun update Google pingguin dirilis, loka anu dicokot lampah ngaleupaskeun backlinks non-kualitas bisa meunangkeun deui rankings. Ti bagian na, Google méré kasempetan jang ngaleupaskeun Tumbu goréng gancang tur gratis. Sagalana nu peryogi nyaéta pikeun nerapkeun Google disavow alat Tumbu. Jalma anu katandangan update Google pingguin kapaksa antosan dugi algoritma ieu lumpat deui ka meunang posisi ranking maranéhanana balik.

algoritma Ieu masih mangaruhan rankings ramatloka sakumaha kualitas sarta Tumbu relevan mangrupa bagian penting tina sistem ranking Google. Éta pisan sababna naha eta bisa kos maneh reputasi loka pikeun nerapkeun hideung-hat téhnik web SEO atawa nyewa tim SEO unprofessional. Ayeuna, pingguin update indit lolobana sanggeus abusing Tumbu tur kapangaruhan 3,1% tina queries.

December 22, 2017