Back to Question Center
0

Naon tips SEO tiasa ahli Anjeun nyarankeun pikeun menu ramatloka?

1 answers:

The menu situs mangrupa bantuan paling umum pikeun navigasi dina situs anjeun, sarta ngabogaan pangaruh langsung dina usability ramatloka sarta pamaké-friendliness. Salaku pamaké pangalaman sareng sumber web nyokot ku Google salaku faktor ranking signifikan, Anjeun kedah nyumbang kana aspék ieu optimasi ramatloka. Ku kituna, lamun aya wondering naha situs anjeun teu nedunan éfisién, nya éta waktu nyandak katingal teuas dina tipena béda navigasi anjeun gaduh. Mun situs anjeun Sigana pikaresepeun, teu hartosna éta gampang pikeun nganapigasi. Lamun datang anjeun sarta konsumén poténsial moal bisa manggihan jalan di sabudeureun hiji ramatloka atawa sababaraha produk husus maranéhna keur néangan, Anjeun kudu nyadiakeun redesign atawa simplify navigasi situs anjeun. Bakal mantuan anjeun ningkatkeun laju mumbul anjeun sarta ngangkat konversi. Tanpa hiji menu navigasi efisien, ramatloka anjeun SEO bisa jadi aya gunana. Anjeun risking keur galau konsumén poténsial anjeun sarta nyieun eta pindah kana sumber web saingan Anjeun. Dina Buku pondok ieu, anjeun bakal manggihan sababaraha tips mangpaat cara nyieun hiji menu navigasi ramatloka optimal sarta ngaronjatkeun situs anjeun SEO.

seo your website

pamutahiran ramatloka Anjeun SEO


  • Ulah overload menu Anjeun

éta asumsi tanggal éta ramatloka nu kudu boga ngan hiji menu. Kabéh jaba modern kudu boga mantuan Tumbu leutik dina palang luhur dina ramatloka a. Tumbu ieu kedah nembongkeun struktur situs na nyandak pamaké pikeun manggihan sakaligus naon maranéhna kudu. Dina kalolobaan kasus, sumber web e-commerce gaduh dua menu bar. Hiji mimiti utamana nujul kana navigasi ngaliwatan kaca situs na bagian, bari bar sejen ngandung tumbu ka kaca éksternal kayaning propil média sosial atanapi lalanggan newsletter. Kuring mamatahan Anjeun ulah putting sagalana dina hiji menu. Upami teu kitu, ménu utama anjeun bakal boga cerminan goréng struktur Anjeun. Bari nyieun menu navigasi ramatloka, anjeun kedah fokus dina émbaran paling relevan jeung signifikan kitu ogé dina gol bisnis Anjeun. Contona, upami anjeun hoyong klien anjeun ngahubungan nu ku e-mail atanapi nomer telepon, nempatkeun tumbu "Taros" dina header situs.

website seo

  • Pilih tombol paling relevan

Pikeun ngaronjatkeun situs anjeun SEO, Anjeun kudu milih tombol nu bakal paling mangpaat pikeun anjeun konsumén poténsial. Pikeun pilih tombol paling luyu, anjeun kedah ngalaksanakeun panalungtikan, digging kana analytics ramatloka anjeun sarta manggihan Kaca naon gaduh paménta pamaké pangluhurna urang. Pastikeun tombol kayaning "Rojongan Palanggan," "Orde dina hiji klik" "Ngalanggan," "portopolio" jsb. disimpen dina bar menu ramatloka utama Anjeun. The panempatan salah sahiji tombol ieu tiasa disservice Anjeun bisnis jeung ngangkat laju mumbul. Pikeun mastikeun maneh mikat pamaké ku tombol katuhu, Anjeun kedah marios popularitas sakabeh elemen nav anjeun ngagunakeun heatmaps.

December 22, 2017
Naon tips SEO tiasa ahli Anjeun nyarankeun pikeun menu ramatloka?
Reply