Back to Question Center
0

SSL na SEO: ngalakukeun maranéhna duanana masalah?

1 answers:

Hayu urang mimitian ku remembering sababaraha maluruh anjeun paling ayeuna, disregarding naon anjeun pilari, boh mariksa kaluar lawan Anjeun atawa néangan keur sababaraha produk atawa jasa di Web. Anjeun meureun geus dilongok duanana HTTP na kaca web basis HTTPS. Tapi naon anu bédana nyata antara aranjeunna, utamana ti panempo SSL na SEO? Tempo dampak silih maranéhanana dina e-commerce na lolobana unggal toko web, hayu urang tingali kumaha ogé SSL na SEO ngalakonan kanyataanana.

ssl and seo

Dupi SSL na SEO anu jadi mangpaat lamun akting bareng?

Hayu urang mimitian ku sababaraha tukang teknis tur tingal kumaha karya SSL. Keur hiji bagian tina Hypertext Angkutan Protocol Kaamanan, éta ngagunakeun konci 2048-bit pikeun nangtayungan pangalaman pamaké via prosedur kasalametan auténtikasi, verifikasi, sarta enkripsi antara ramat server jeung panyungsi internét téa. Dasarna, kaamanan SSL asalna di tilu lapisan:

  • Énkripsi lumaku pikeun mastikeun yén lampah nu pamaké ayeuna urang téh untraceable, jadi informasi wae teu bisa ngabajak ku scammers
  • Prosedur auténtikasi mantuan nolak serangan hacker bari ngawangun trustworthiness kuat antara pamaké
  • integritas Data fungsi pikeun nyegah sagala payil ti korupsi atawa modifikasi diidinan salila mindahkeun

na hayu urang tungtungna balik ka titik - naon nu sambungan sabenerna antara SSL na SEO? Atawa kumaha ieu kaamanan nyetir ranking ramatloka anjeun dina Search Engine Hasil Kaca? Kawas naon sipat onsite alus bringing pangaruh positif ka arah ranking anjeun, kitu oge lalulintas sarta konversi laju sorangan - nginx force ssl wordpress. Maksad abdi kaamanan ramatloka anjeun ogé boga dampak langsung dina algoritma pilarian Google nalika mutuskeun pikeun pangajén nu ku ranking luhur. Handap hayu urang mikirkeun interrelations antara SSL na SEO on tilu arah dasar - rankings, patalimarga, sarta konversi:

  • Sakumaha geus disebutkeun, rankings ramatloka anjeun nu ayeuna malah langkung gumantung kaamanan SSL ti kantos sateuacan. kaca web pilari deui 2014-2015 nalika Google dikaluarkeun algoritma kahijina pikeun migawe kahadean HTTPS basis, kaamanan SSL dipaké pikeun jadi ngan komponén algoritma lampu pikeun nyieun putusan ahir. Tapi kiwari, luyu jeung statistik resmi, ampir satengah tina hasil teangan organik Google anu ngarujuk kana situs web basis HTTPS diamankeun ku sertipikat SSL. Leuwih ti éta, ngan kira 1 persen sadaya frameworks online on Internet anu diperkirakeun jadi aman. Ku kituna, naha henteu ngagunakeun SSL na SEO saukur pikeun meunangkeun nyanghareupan kompetisi, sakali na salamina?
  • Tempo gains lalulintas, hadé ranking biasana delivers aliran lalulintas gede, ngan kusabab beuki pamaké nu ngadatangan Website anjeun, hadirin lega anjeun bakal meunang dina aktipitas. Leuwih ti éta, kaamanan web sadia masihan unggal calon nu meuli browsing di Internet sinyal aktif dina otoritas ramatloka anjeun sarta trustworthiness. Kalolobaan pamaké nu dipikaresep skip sagala sumber non-aman tur klik hasil pilarian nyetir ka kaca wéb anjeun, dina gilirannana méré hiji dorongan pikeun laju CTR situs anjeun.
  • Barina ogé, SSL na SEO bisa gawe bareng jeung pangaruh kana conversions Anjeun considerably. Maksad abdi yen nasabah langkung poténsi bakal ngancik kana nu leuwih nyata, sakali maranéhna ngadatangan Website anjeun ogé-aman sareng otoritas dipercanten. Ngan inget yen nurutkeun kana survey ngarah, leuwih 80% klien undeveloped bakal nampik komitmen maranéhanana mésér, kantun dina Ngajalajah yén data diri ngan dieusi asalna ngaliwatan sambungan aman.
December 22, 2017