Back to Question Center
0

Aya hal kayaning informasi SEO bad?

1 answers:

Sadaya anjeun meureun geus Nyanghareupan nu ton eusi ngeunaan optimasi search engine dina Internét. Upami Anjeun gaduh sahanteuna hiji pangalaman saeutik dina lapisan ieu, anjeun bisa ngabedakeun antara tips kualitas SEO sarta nasihat (sakumaha MOZ, Semalt atanapi Search Engine Journal nyadiakeun) jeung informasi gunana malah sakapeung salah ngeunaan prosedur optimasi disadiakeun ku non-professional. Sanajan kitu, lamun aya hiji pendatang dina lapisan pamasaran digital, sababaraha artikel kualitas bisa jadi hiji saeutik matak ngabingungkeun ka anjeun na malah ngancurkeun rankings Google Anjeun. Dina Buku pondok ieu, Kuring bakal mere Anjeun sababaraha notions naon sagemblengna tips SEO salah nu peryogi ulah nyieun bisnis online Anjeun sejahtera.

seo information

Harti inpormasi SEO bad

Mun anjeun wondering naon eusi SEO goréng téh, abdi mamatahan Anjeun maca ayat ieu sacara saksama. Eusi Bad SEO nyaeta ALL ngeunaan luntur, sia jeung luar wates of pilarian informasi standar engine. Ieu gampang keur ngabedakeun eusi SEO goréng siga biasana dimimitian ku kecap "sabaraha kuring ningkatkeun ramatloka abdi SEO dina sapoé. . . ". Mindeng, artikel sapertos ngandung hiji subtext promosi tangtu. spesialis SEO Hideung-hat ngahasilkeun nanaon sapertos carita unbelievable ngamajukeun jasa maranéhna. Kuring mamatahan anjeun teu maca nanaon ieu artikel sabab teu mawa informasi berharga naon. Leuwih ti éta, anjeun risking mun ngahancurkeun rankings ramatloka anjeun ku handap tips hideung-hat SEO. Ku kituna hayu urang ngabahas naon saran optimasi kami kudu ulah aya teu menyakiti reputasi situs urang.

  • isina keyword

Salah sahiji nasehat SEO luntur paling loba dipaké nyaéta isina keyword. Salaku Google jadi smarter unggal poe, jenis ieu optimasi ngajalankeun tangtu na. Kiwari, Anjeun kudu nyieun eusi anjeun datang ramatloka, teu keur bot pilarian. Leuwih ti éta, Google bot ogé bisa evaluate kualitas eusi sareng cacah jumlah kecap konci. Upami Anjeun gaduh leuwih ti lima kecap konci per kaca, anjeun risking mun meunang hukuman Google. Leuwih ti éta, kandungan boneka teu bisa dibaca tur teu kaci dipake keur pamaké sakumaha eta dijieun ukur keur kaperluan iklan. Gantina isina eusi Anjeun kalayan konci, Anjeun kudu pilih frasa konci paling relevan sarta lalulintas-volume terus selapkeun kana judul anjeun, déskripsi, muka ayat, ALTs na ukur sababaraha kali dina téks.

seo problems

  • duplikat eusi

Sababaraha spesialis SEO disebut nulis yén teu aya anceman dina duplikat eusi. Sanajan kitu, eta mangrupakeun judgment salah. Ku medarkeun duplikat eusi, anjeun ngamanipulasi mesin pencari pikabitaeun aranjeunna ningali hal cara hayang tinimbang kumaha maranéhna sabenerna mangrupakeun. Ku kituna, eusi non-aslina bisa ngabalukarkeun serelek di rankings ramatloka anjeun. Aya persen relatif leutik nu bisa nampa hukuman Google pikeun duplikat eusi. Najan kitu, anjeun moal persis ningkatkeun situs ayana online Anjeun ku generating salinan-pasted eusi sakumaha Google geus boga eusi anu sarua dina indéks na. Lamun perlu mibanda sababaraha duplikat eusi dina situs anjeun alatan kabutuhan bisnis sarua, Anjeun kedah "euweuh indéks, jeung henteu nurutan" eusi ieu ulah aya wae hasil négatip.

December 22, 2017
Aya hal kayaning informasi SEO bad?
Reply