Back to Question Center
0

Hambalan Naon keur Search jétu Engine Optimasi Kudu I migawe?

1 answers:

optimasi search engine jétu (atawa SEO) merlukeun pangaweruh dasar apdet algoritma nu Google asalna nepi ka dina rutin. Unggal praktisi SEO kudu boga kamampuhan pikeun ngabédakeun anu salah sahiji sapuluh strategi nu aya pikeun nerapkeun guna ngahontal tujuan pamungkas ku tungtung hiji kampanye SEO. pangaweruh ieu bakal nulungan anjeun jadi hadé dina mutuskeun nu lengkah kudu migawe pikeun éféktif SEO - συριγγες μεγαλες.

Dina artikel dinten ieu, para ahli Semalt bisaeun maneh ngeunaan strategi paling mujarab search engine optimasi anu ngalakukeun pagawean dina 2017. Baca on uninga kabeh. Ku kituna, hayu urang ngamimitian.

effective search engine optimization

Tilu actionable SEO metodologi Anjeun Dupi Paké Katuhu Kiwari

1. Difokuskeun Indexing laten semantik

laten Indexing semantik, ogé katelah LSI, mangrupakeun metoda SEO populér éta sadayana ngeunaan nangtukeun hubungan antara konsep jeung istilah dina kandungan. Eta mantuan Google tur mesin pencari séjén ngabedakeun sababaraha hartos kecap jeung frasa nu tangtu.

Kantun nempatkeun, LSI Sigana pikeun sinonim patali kecap konci dina Kalurahan nu.

Sanajan LSI ieu dipaké leuwih dua puluh taun ka tukang, ngalaksanakeun ieu masih mangpaatna pikeun dinten ieu SEO. LSI konci anu alus dina ngaronjatkeun ranking Google kaca web Anjeun. Naon deui, aranjeunna ningkatkeun kamungkinan yen pangkat sumberdaya anjeun bakal lepas lila di SERP ogé ngajaga situs anjeun ti pinalti.

2. Tempat Konci di headers

salah Ieu ogé kacida mangpaatna pikeun hasil SEO hadé, sanajan eta ieu mimiti diwanohkeun dina telat 90 urang. Paling spesialis SEO nyarankeun incorporating strategi ieu dinten anjeun pikeun kagiatan dinten SEO saprak mesin pencari nyangka lulugu ngawengku clues kana jejer utama kaca urang.

Kanggo taun, hijina tag judul relevan pikeun SEO geus H1 na H2. Hal geus robah dumasar kana waktu. Kiwari, aya 6 tag lulugu, mimitian ti H1 mun H6 - tiap ngalambangkeun nurunna pentingna. H1 mangrupa salah sahiji pentingna greatest, sakuduna ngan bisa dilarapkeun sakali per kaca, ilaharna pikeun judul pos teh. Unggal unsur judul saterusna kudu diterapkeun salaku subcategory tina hiji luhureun.

3. Mertimbangkeun linking ka loka Otoritas

aya denying: Tumbu outbound ningkatkeun ranking ramatloka anjeun sarta otoritas lamun dipake neuleu. Dina kecap basajan, Tumbu outbound jalma Tumbu nu nunjuk ka sababaraha domain séjénna ti ramatloka anjeun. Linking ka loka otoritas mantuan Google ngartos Ecological Anjeun kitu oge sareng ngaronjatkeun kualitas situs anjeun, anu muterkeun hiji peran inti dina situs anjeun SEO.

linking ka loka otoritas nyaéta salah sahiji cara pangalusna mun aya kabaran hubungan jeung usaha online ngabogaan Ecological sarua.

seo steps

wrapping Up

Nyieun SEO Anjeun mujarab teu sakumaha susah sabab bisa sigana di glance kahiji. Adhering kana saran didadarkeun di luhur baris mantuan anjeun nyieun strategi SEO hadé ti hiji ayeuna maneh nerapkeun.

Dina hal anjeun mibanda patalékan atanapi hoyong bagikeun téhnik SEO éféktif anjeun kalawan kami, ulah janten isin ngahubungan tim Semalt kami. Urang bogoh ka ngadangu pembaca urang!

December 22, 2017