Back to Question Center
0

Naon nu paling loba ditanyakeun ka mesin milarian?

1 answers:

patarosan engine Search atanapi queries aya kecap atawa frasa nu pamaké prihatin ngetik kana kotak search kanggo meunangkeun mangpaat panggedena relevan pikeun hasil teangan query maranéhna. Pilarian queries bisa dibagi jadi tilu kategori utama - panunjuk arah, informational na transactional. diversity ieu patarosan nyandak urang ngartos urang konsumén poténsial néangan kabiasaan na hajat maranéhna. Hayu urang boga katingal ngadeukeutan di jinis ieu tina patarosan search engine.

question search engine

Tilu rupa patarosan search engine

  • panunjuk arah

A query panunjuk arah nujul kana tipe query lamun pamaké weruh jenis sumber bakal anjeunna resep pikeun manggihan. Anjeunna ngan nyimpen dina URL ramatloka husus dina kotak search sarta meunang hasilna luyu. The queries panunjuk arah katuhu boga hajat jelas tur lamun situs anjeun teu anu dina pikiran ngeunaan hiji pamaké, situs anjeun bakal unnoticed.

Ieu bisa rada nyusahkeun ka ngawangun hiji strategi jeung tipe ieu pamundut. Sanajan kitu, lamun difokuskeun ngaronjatkeun pangakuan brand, anjeun ganda Chances Anjeun. Jumlah rata-rata hasil nu némbongan dina kaca SERP Google mimitina lamun datang ka pamundut navigasi nyaéta tujuh. Google geus dicokot hambalan ieu sigana gunana pikeun némbongkeun leuwih ti tujuh hasil lamun pamaké di hal nu ilahar darat dina TOP salah hasilna. Sanajan kitu, sababaraha queries anu muncul panunjuk arah bisa jadi sahiji jenis ieu. Contona, teu sakabeh pamaké anu milari "Instagram" query kudu manggihan aplikasi multimedia ieu. Sababaraha di antarana hoyong maca sababaraha artikel nu patali atawa informasi ngeunaan sababaraha setélan Instagram atawa apdet. Éta pisan sababna naha anjeun kedah pastikeun yén anjeun boga pamundut panunjuk arah relevan nu némbongan dina duanana hasil mayar na organik.

  • Informational

Hiji pamundut informational nyaeta lamun pamaké ngan hayang manggihan jawaban kana patarosan-Na atanapi ngajawab sababaraha masalah. Henteu masalah keur manehna jenis situs anjeunna bakal nyanghareupan. Aya hijina sarat yen sumber web ieu bakal maximally relevan pikeun pamundut na. Hiji pamundut informational teh widest nyebarkeun tur ilahar dipake ku pamaké rata. Tujuan utama optimasi search engine nyaéta pikeun narik pamaké anu keur néangan sababaraha eusi kualitas kalayan bantuan queries informational. Upami Anjeun gaduh eusi SEO unik sarta ngalakonan nu bisa ngabantu pamaké pikeun ngajawab masalah maranéhanana, mangka paling dipikaresep ramatloka anjeun bakal nampa loba lalulintas kualitas nu bisa ngarobah kana jualan. Ieu 's teuas pikeun meunangkeun sababaraha kauntungan tina queries informational salaku posisi SERP munggaran, dina hal ieu, anu biasana nambahan kana Pangaweruh Jurusan Google waleran na artikel Wikipédia. Sanajan kitu, loba pamake hoyong meunangkeun informasi deeper ngeunaan topik nu. Ieu kasempetan Anjeun pikeun ngangkat klik-liwat-rate anjeun sarta konversi. Ngajalankeun lalulintas keur sumber web, anjeun tiasa nganggo tulisan blog kalawan informasi kualitas na tips. Leuwih ti éta, éta pinter nulis Panungtun hambalan-demi-hambalan lengkep jeung desain deskriptif video.

search engine

  • Transactional

A query transactional nyaeta lamun pamaké hoyong ngadamel beuli a. Keur disada kawas "mésér hal" atawa "kana tatanan hal. "Leuwih ti éta, queries transactional bisa ngawengku ngaran merk pasti kawas" alat Apple "atawa" Samsung smartphone. "Loba maluruh lokal sapertos" ka réstoran Asian pangcaketna di Chicago "anu transactional ogé. Hiji pamundut transactional téh paling untung gaining pamundut anu nyandak padagang online pikeun ngangkat duit online. Pikeun meunangkeun ROI pangluhurna, boga ramatloka nujul kana neangan optimasi engine sarta mayar-per-klik iklan.

December 22, 2017
Naon nu paling loba ditanyakeun ka mesin milarian?
Reply