Back to Question Center
0

Kumaha pentingna nyaeta umur domain pikeun SEO?

1 answers:

aya wae korelasi sabenerna antara hiji umur domain tangtu jeung efisiensi SEO dina ranking Google promotion? Patarosan ieu ngeunaan Search Engine Optimasi na kumaha eta bisa correlated ku titimangsa pendaptaran domain mangrupa masalah penting, remen dibahas ku webmasters ahli, kitu ogé loba boga usaha online.

domain age seo

Ilaharna, anu gurus industri anu concluding yén hiji umur domain na SEO hasil nu kumaha bae akting leungeun-di-leungeun. Sacara standar, pamanggih maranéhanana ayeuna di sabaraha hébat geus umur domain pikeun SEO, nu rada béda, sanajan masih nyieun sababaraha rasa di jalan sorangan:

  • umur domain boga pangaruh kana SEO, sarta ku kituna dina Google ranking pisan
  • umur domain anu ngan hiji faktor individu diantawis myriads tina qualities lianna kaasup pikeun algoritma ranking canggih Google
  • umur domain muterkeun hiji peran murni penting pikeun nyokot posisi luhur di SERPs nu

Oge, di dieu aya dua titik krusial balik sawala ayeuna ngeunaan umur domain na SEO:

  • tempo logika yén spammers anu dipaké pikeun nahan domain anyar dina pendaptaran sarta gancang leupaskeun aranjeunna, anu ngaran karek didaptarkeun anu langkung sering padamelan ku situs web spamming
  • ku logika sabalikna, hiji ngaran domain heubeul bakal hartosna ramatloka anu alus tur pantes, sabab sumur leuwih -established tetep ngagunakeun domain sarua keur taun

Muhun, urang tingali loba kateupastian dieu. Tapi hiji hal abdi tiasa ngabejaan ka maneh pasti - umur domain nu teu masalah lamun dianggap jeung pamadegan owning eta. Maksad abdi yen lamun boga domain meunang kaayaan langgeng tur bersih lila di rékaman Google, dinya moal mawa Anjeun sahanteuna hiji dampak negatif, kudu mutuskeun mésér hiji ngaran domain nu aya na geus dipake. Ti sisi séjén, kumaha oge, aya loba "bad" domain, boh samemehna diidentifikasi minangka spam atawa malah penalized ku Google sometime sateuacan - limitierte uhren.

Pikeun nyegah misalna hiji Tangtu musibah kajadian ti lumangsung, para ahli nyarankeun tempo ngan maranéhanana domain pikeun dijual, nu ngagaduhan info publik sadia. Sumuhun, éta scammers bisa ogé mibanda sababaraha panyalindungan privasi, contona kalayan queries Whois, abdi kedah ngaku. Tapi, nu pasti bakal mawa kacurigaan sabudeureun éta.

domain age

cara Éta, abdi nyarankeun gaduh ganda-dipariksa tina umur domain na sajarah na saméméh nyieun deal a. Tur aya sababaraha frameworks mangpaat sadia di aksés kabuka pikeun pariksa kaluar nalika hiji ngaran domain individu ieu didaptarkeun. Contona, anjeun tiasa nyobian di alat Netcraft pikeun manggihan lamun domain ieu saestuna ku Crawling bot Google pikeun kahiji kalina. Cara eta, anjeun bisa nangtukeun ngaran domain paling ngajangjikeun dipeunteun sakumaha dipercaya, sabab geus dileler pikeun hasil kualitas lila-abadi, sarta ku kituna rengking ogé di SERPs nu.

Catetan, kumaha oge, saran abdi henteu hartosna pisan yén ngaran domain karek-dijieun bakal inevitably kaleungitan perangna ngalawan pesaing heubeul, kituna ngabogaan kamungkinan lemah naek ka luhur hasil teangan. "The heubeul nyaeta nami domain anjeun boga, nu leuwih luhur ranking anjeun bakal meunang" - nu teu tiasa 100% valid atoh. Ngan tetep dina pikiran, yen hiji periode tabrakan aktivitas alus dina domain otoritas, urang kedah ngaku. Barina ogé, kumaha oge, anu umur domain kalawan SEO bisa kénéh ngajalankeun ranking ramatloka di jalan sorangan, duanana positif sarta ngarugikeun.

December 22, 2017