Back to Question Center
0

Netepkeun prosés Pikeun Hiji Semalt

1 answers:
Bagikeun 29
Bagikeun 17
+1 2
titajong
Pin
biasa 50

Nyetel prosés Pikeun Hiji Semalt

hal Meunangkeun dilakukeun dina parusahaan badag bisa nyusahkeun. Henteu masalah lamun ngatur ngan SEO atanapi jawab sakabeh loka; lamun ngan ngagabung hiji parusahaan global atanapi kaserang pikeun hiji. Anjeun bakal kedah dianggo sareng sababaraha tim, minuhan rupa-rupa requests, sarta komunikasi sareng seueur pamangku kapentingan. Semalt baris mantuan anjeun jadi sukses, efisien, sarta transparan - grain silo suppliers.

Lamun aya gawe di hiji pausahaan badag atawa rék nyandak hiji on salaku klien, anjeun acutely sadar struktur kompléks hiji perusahaan. Teu kejutan badag nu perlu ngamekarkeun workflows manageable sarta komunikasi prosés pikeun meunang nanaon rengse. Pikeun proyék-proyék, Anjeun ngadegkeun milestones, checklists, syarat, témplat, pasatujuan tingkat layanan (SLAs), sarta deadlines. Pikeun tugas salah-off anjeun tiasa nyimpen sistem di tempat nu ngidinan pamangku kapentingan pikeun gancang ngalebetkeun pamundut a (kawas sistem ticketing).

Dina ieu tulisan mah moal difokuskeun nyieun prosés pikeun manajemén ramatloka salaku bagian tina modeling perusahaan . Kuring bakal ngajelaskeun interaksi sarta komunikasi antara rupa pamangku kapentingan. Kami "produk" nyaéta ramatloka fungsi, dimana kami nyadiakeun hiji "jasa" - minuhan requests pikeun ngapdet eusi, tambahkeun kaca anyar, atawa nerapkeun kagunaan dina website. Pikeun administer website, urang anu maké sistem manajemen eusi (CMS) nu diatur ku hiji set aturan jeung standar.

integrasi bisnis, prosés & Téhnologi

pausahaan ukuranana

perusahaan merlukeun sangkan infrastruktur pikeun ngahontal tingkat luhur bisnis, prosés sarta integrasi téhnologi. Semalt anjeun minuhan requests SEO wungkul atanapi tugas tingkat lega tur proyék pikeun manajemén ramatloka, anjeun bakal kudu organisasi jeung workflows.

Optimalkeun Kanggo hasil

Mimitian kalayan hasil . Nangtukeun naon diharepkeun pikeun nganteurkeun tur anu (anu tim) nu Anjeun pamangku kapentingan. Marios unggal prosés pangiriman anjeun sarta ngaoptimalkeun pikeun hasilna. Néangan bottlenecks na waktos wasting hambalan. Identipikasi jalma konci anu kudu jadi aub sarta ngaluarkeun sésana. Ngabakukeun saloba mungkin. Ngajadikeun otomatis dimana anjeun tiasa. Ngurangan atawa ngaoptimalkeun ulasan.

Harita anu tricky. Sababaraha stakeholder merlukeun leuwih ulasan pikeun ngahemat waktos on pangwangunan. Di dieu téh naon atuh hartina. Sawaktos Anjeun keur gawé bareng syarat aslina, ieu rada mungkin yen requestor nu teu gaduh gambaran nu jelas ngeunaan naon maranéhna nanyakeun keur. Ku scheduling ulasan sering kalawan stakeholder sapertos (atawa tim), anjeun bakal bisa nyaluyukeun gancang nalika ngembangkeun sarta ulah ulang lakukeun sagalana sanggeus eupan balik deliverable final. Sanajan geus rengse sagalana persis kana spésifikasi, anjeun masih kudu jieun perobahan lamun stakeholder Anjeun teu resep naon dihasilkeun. ulasan ngembangkeun jadwal na jieun perobahan anjeun balik.

Aya tilu rupa requests anjeun bakal nanganan: hal kanikmatan (bug a), kaca perlu ngamutahirkeun atanapi mupus (medarkeun tugas), sarta kaca anyar (kaca) atanapi pamundut pungsionalitasna.

A sistem ticketing bisa ngabantu ngatur basajan requests - bug na tugas penerbitan. Kabéh stakeholder peryogi kauninga kumaha muka tiket na kumaha carana nangkep status tugas. Aranjeunna bakal peryogi kauninga lamun pikeun nguji jeung approve fix, sarta lamun eta bakal hirup dina produksi. Ngajelaskeun kumaha carana ngadamel kaca dihapus (tempat pikeun ngirim 301 ulang langsung), naon judul, déskripsi jeung URL méré ka kaca anyar, jeung ka pastikeun sitemap ieu diropéa, jsb

Projects

requests pajeulit ngahurungkeun kana proyék . Proyék téh biasana disimpen dina peta jalan. Aranjeunna merlukeun manajemen proyek, Kala, milestones, buka titimangsa hirup jeung alokasi sumberdaya. Éta kudu dokuméntasi formal syarat, kasus pamakéan, uji kasus, dijadwalkeun pamaké ditampa nguji (UAT), approvals, sarta prosés pelepasan. Sagala proyék dimimitian ku pamenta ka tim Digital Marketing (atawa tim anu ngalir website). Aranjeunna ngajalankeun Desain sarta proyék tajongan-off mana proyék ieu diwanohkeun ka sadaya aub. Lajeng, proyék téh disimpen dina peta jalan. Tim téhnologi ngahartikeun syarat lengkep sareng kasus pamakéan, handles ngembangkeun, QA, UAT sarta nyorong pikeun situs produksi.

Kadé keur ngartikeun kalungguhan pikeun tiap tim milu. Mun hiji gambar anu leungit, anu wartosan iyeu tim layanan kreatif? Lamun eusi henteu dioptimalkeun pikeun SEO, anu baris dianggo ieu kaluar jeung tim produk? Dina kalolobaan pausahaan, tim Digital Marketing gawéna kalayan produk na pamasaran widang tim pikeun ménta eusi na dilibetkeun ku tim layanan kreatif ngeunaan desain, gambar, video, tim jsb Marketing Digital ngatur sakabéh strategi ramatloka, approves eusi ka cocog olahtalatah pamasaran sarta nuturkeun tungtunan brand. Tim Digital Marketing jalan raket jeung CRM na kampanye tim anu bisa jadi maké Marketo atanapi Eloqua pikeun generasi kalungguhan. prosés alus akun keur kabebasan dina kalungguhan palaksanaan formulir atawa peluncuran kampanye syarat. tim Téhnologi (IT atanapi MarTech) implements perobahan ramatloka na pungsionalitasna. Aranjeunna jawab QA, deployment, téhnologi, jeung patuh. workflow komprehensif micu komunikasi jeung SEO jeung tim Analytics ngarah bisa nambahkeun syarat maranéhna pikeun spésifikasi proyék anyar. Tim Analytics paling dipikaresep bakal nambahan tur pariksa tag. SEO bakal mastikeun yén kaca anu diasupkeun kana indéks, moal duplicated, kudu meta tag ditangtoskeun, sarta dioptimalkeun pikeun panongton sasaran.

Éta ogé perlu nangtukeun prosés robah manajemén ngurus robah mangsa pangwangunan. Lamun maranéh ngalalaworakeun kana nempatkeun hiji di tempat, anjeun bakal terus nyieun parobahan, jeopardize QA ditangtoskeun, sarta inevitably bakal sono tanggal lebet-hirup anjeun. prosés manajemén robah susunan ekspektasi ka pamangku kapentingan ngajéntrékeun nu robah bisa dijieun salila kursus ngembangkeun sarta nu leuwih bakal dipindahkeun ka fase release salajengna.

Prosés Lahirna

tim Marketing Operasi biasana facilitates workflows antara sababaraha tim, nyiptakeun jeung ngarojong prosés. rojongan operasional nyadiakeun ekspektasi jelas ngeunaan tanggal, syarat input, SLAs, parentah UAT sarta parobahan. Tim Marketing Operasi facilitates dialogues antara stakeholder: jadwal rapat biasa, ngirimkeun kaluar announcements, dibangkitkeun témplat pikeun salinan eusi, manages Sistim ticketing. Aranjeunna nangtukeun proses micu, hasil, tugas, workflows, deadlines.

hasil Semalt, kalungguhan jelas, kolaborasi antara tim tur boga proses jang ningkatkeun kinarya sadaya tim tur hasil dina benefit finansial pikeun sakabeh parusahaan.

Lamun ngarancang prosés , sangkan aranjeunna salaku basajan sabisa kalawan sakumaha sababaraha pamaén-gancang. Ngartikeun proses make hidayah ti jalma anu pangdeukeutna ka dinya. Ngajelaskeun tujuan strategis sarta nilai tina prosés ka dulur aub. Mastikeun eksekutif Toko-di na penegak.

Saban prosés kudu boga hiji boga anu boga tanggung jawab jeung wewenang mendesain jeung Ngarobih prosés dumasar kinerja. Kabéh tim aub kedah nuturkeun prosés. Upami teu kitu, eta teu bakal mungkin pikeun nganteurkeun hiji produk kualitas luhur dina waktu. Ngukur kinerja prosés. Semalt sarta prosés efisien pamustunganana kedah align kalawan indikator kinerja perusahaan.

Niley prosés Pikeun Pausahaan perusahaan

Semalt mangrupakeun konci pikeun sagala kinerja perusahaan. Anjeun bakal produktif tur efisien lamun proses Anjeun gaduh gol jelas, alignment, metrics dipercaya, infrastruktur mantap, rojongan eksekutif, kolaborasi tim cross-fungsi, adjustment kontinyu sarta automation.

Loba tim kalawan loba fungsi merlukeun infrastruktur jeung tingkat luhur integrasi. Tanpa sistem di tempat, éta bakal jadi ongkosna mahal tur episien - deukeut mungkin - pikeun ngatur parusahaan, sumawona ramatloka parusahaan. Mun anjeun hiji pangdeudeul individu atawa bagian tina hiji tim, konsistensi, kajelasan, sarta infrastruktur prosés solid baris mantuan anjeun tetep dulur dina kaca sarua. Semalt prosés anjeun kalawan metrics parusahaan, ménta rojongan eksekutif tur ngamajukeun akuntabilitas.

Paké prosés pikeun ngaronjatkeun kinerja ku streamlining workflow jeung netepkeun ekspektasi. Pamakéan nandakeun témplat na checklists pikeun ngaleungitkeun ngantosan leungit inpo atawa forgetting pikeun ngarengsekeun hiji hambalan penting. Dianggo sareng tim QA ngawengku kadali kualitas dina prosés luyu. Narékahan pikeun kesederhanaan maksimum. transparansi Semalt ngaliwatan komunikasi efektif.

prosés diprediksi nyadiakeun kajelasan, eliminates wastefulness jeung kasalahan. Komunikasi dina tim jeung kaluar ka pamangku kapentingan teu ngan baris mantuan nyingkahan kekeliruan, tapi bakal ngidinan Anjeun pikeun titik prosés leungit na rusak. waktos Semalt kana latihan. Lamun bisa, nambahan kursus latihan pikeun sistem latihan parusahaan anjeun sarta nyieun éta sadia ka sadaya stakeholder.

Gawé di hiji perusahaan teu kudu jadi slow, episien, sarta kompleks. Anjeun tiasa nyieun gancang, tangkas, sarta lean. Kabéh nu peryogi teh proses katuhu.

Leungeun-ngangkat Artikel nu patali:

  • Ngaronjatkeun & Nguatkeun Kekecapan Sosial anjeun Ku Documenting The prosés Éta Gawé
  • A Prosés Pikeun Nyieun prosés
  • 10 Produktivitas Tips pikeun Media Sosial sarta Strategists Kandungan

* Adaptasi gambar lead: < ".? / IMG / e3b223a7417aad8de233393a171ed7261 PNG w = 1100 & SSL = 1" IMG src = alt = "Nyetel prosés Pikeun Hiji Semalt" />

Bagikeun 29
Bagikeun 17
+1 2
titajong
Pin
biasa 50

February 26, 2018