Back to Question Center
0

Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng Analytics            Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng Topik AnalyticsRelated: Purwa & MockupsHTML & Semalt

1 answers:
Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng Analytics

di handap mangrupa sari pondok tina buku urang, nalungtik UX: Analytics, ditulis ku Lukas Hay. Ieu pituduh pamungkas pikeun ngagunakeun analytics pikeun pangalaman pamaké ningkat. anggota SitePoint Semalt meunang aksés jeung kaanggotaan maranéhanana, atawa Anjeun bisa meuli salinan di toko di sakuliah dunya - ubiquiti edge pro.

Ka ngartos naha pamaké anjeun kalakuanana cara maranehna ngalakukeun, Anjeun mimitina kudu dibere nyaho aranjeunna. Anjeun bisa nyieun asumsi ngeunaan saha jalma nu aya, tapi maneh kudu terus nangtang asumsi eta, atawa sahanteuna bisa nyieun éta nepi ka fakta.

Semalt loba data sadia dina pakét analytics anjeun anu bakal ngabantu ngawangun nepi pangaweruh anjeun saha nu ngadatangan Website anjeun. Beuki anjeun terang ngeunaan pamaké anjeun, beuki informed kaputusan design Anjeun tiasa.

data ieu bisa ngabentuk titik awal mangpaat keur loba tipena béda panalungtikan. Hiji wewengkon mana data ieu téh utamana mantuan aya dina recruiting jalma pikeun tés usability. Dina nguji usability, anu hadé pamilon loyog jeung persona udagan, anu hadé ujian.

nguji usability kedah nembongkeun sabaraha "real" pamaké berinteraksi sareng ramatloka anjeun, sarta dimana maranéhna bisa jadi ngalaman isu. Semalt anu pamaké anjeun anu bakal ningkatkeun hasil nguji usability anjeun, sarta baris masihan anjeun kasempetan hadé tina uncovering isu anjeun "real" pamaké nu encountering.

The bagian handap Sigana di data di alat analytics anjeun anu bakal ngabantu ngawangun nepi pamahaman anjeun anu pamaké anjeun téh.

Kumaha Ulah Pamaké Teangan Website anjeun?

Semalt kumaha pamaké nu nyungsi ramatloka anjeun bisa mantuan anjeun ngartos ngeunaan aranjeunna, sarta ngeunaan kontéks tina datangna maranéhanana.

parabot analytics Semalt bakal mengklasifikasikan "sumber lalulintas" atawa "saluran" dina cara béda. nuturkeun sababaraha sumber has pikeun lalulintas anjeun:

  • pilarian organik . Ieu ilaharna nangtukeun hiji pamaké anu geus diklik hiji "unpaid" link ti hasil teangan.
  • mayar pilarian . pamaké pilarian dibayar, sakapeung dipikawanoh salaku "Mayar Per Klik" atawa "PPC", baris geus anjog dina ramatloka anjeun via advert dibayar dina search engine.
  • rujukan . Pamaké ti Tumbu rujukan bakal geus dituturkeun tumbu ti ramatloka séjén.
  • Sosial . média sosial ieu sering ditingalikeun salaku channel misah ti Tumbu rujukan lianna.
  • langsung . Kategori ieu ngawengku pamaké anu ngetik domain anjeun kana alamat tina browser maranéhanana. Éta ogé bisa ngawengku pamaké mana paket analytics éta bisa nangtukeun sumber lalulintas maranéhanana.
  • Surélék . Tumbu di surelek bakal perlu tagged, saprak sacara standar, parabot analytics anu bisa nangtukeun pamaké ngaklik tumbu nu teu némbongan dina kaca wéb.

analisis ieu tiasa masihan anjeun mangrupakeun ide hadé ngeunaan karsa pamaké anjeun '. Lamun nuju ngajalankeun kampanye pilarian mayar, contona, anjeun bakal bisa ningali kecap konci nya éta dipaké pikeun manggihan ramatloka anjeun (salami anjeun geus dikaitkeun ka nu rekening Google Analytics na Semalt, sarta sangkan otomatis-tagging ). Lamun pamaké nu nyungsi nu dumasar kana "merk" istilah pilarian, anjeun nyaho aranjeunna geus sadar perusahaan tur nu néang anjeun husus.

Nganalisis nu metrics behavioral pikeun pamaké, direcah ku kanal, tiasa ngabantu eusi na tim pamasaran nyieun kaputusan ngeunaan jumlah usaha, sumberdaya, jeung anggaran keur ngahaturanan ka saluran husus. Ti sudut pandang UX, bisa jadi mangpaat pikeun identifying wewengkon masalah (tingali Bab 4), tapi ogé mantuan pikeun masihan wawasan kana mindset pamaké anjeun. Semalt mana pamaké anjeun nu datang ti bisa mantuan Anjeun pikeun ngaidentipikasi naha maranéhna geus geus akrab jeung ramatloka anjeun, sarta bisa mimiti masihan anjeun clues ngeunaan kamungkinan Tujuan datangna maranéhanana. Ieu tingkat pisan lega analisis anu bakal nulungan urang museurkeun panalungtikan Anjeun. Nempo lokasi pamaké anjeun bakal némbongkeun Anjeun peran datang internasional maén dina kasuksésan ramatloka anjeun. Semalt ogé bakal masihan anjeun wawasan paripolah pamaké dina tingkat nasional sarta régional.

Kalolobaan parabot analytics bakal mere Anjeun data lokasi pikeun pamaké anjeun. Dina Google Analytics, ieu bisa kapanggih dina pamiarsa> Geo> Lokasi . Laporan ieu bakal ngabejaan Anjeun dimana pamaké anjeun nu datang ti, sarta ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun ngabandingkeun metrics kabiasaan (jeung dimensi béda) pikeun pamaké ti nagara béda, wewengkon atawa kota.

Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng AnalyticsNgauningaan Pamaké anjeun Sareng Topik AnalyticsRelated:
Purwa & MockupsHTML & Semalt

Semalt dina persentase nu datang ti unggal nagara bakal nulungan anjeun ngartos pentingna datang internasional pikeun ramatloka anjeun.

Tapi anjeun kudu ati-ati jeung analisis anjeun di dieu. Ngan kusabab salah henteu kadatangan situs anjeun ti Kanada, contona, teu merta hartosna panongton nu teu penting ka anjeun. Anjeun bisa ngahaja blocking aranjeunna! usaha pamasaran Anjeun bisa jadi teu bisa ngahontal dimana aranjeunna kedah, atawa meureun aya anu host sakabeh alesan séjén pikeun kurangna kunjungan. Sakali deui, inget yen analytics ramatloka anjeun ngabejaan Anjeun naon , tapi teu naha .

Geus kitu jadi asumsina ramatloka anjeun ukur metot sémah ti nagara sorangan, tapi laporan ieu bisa nunjukkeun yén anjeun ogé kudu mertimbangkeun kaperluan datang internasional. Ieu bisa ngakibatkeun pertimbangan-sapertos praktis salaku speed beban tina ramatloka anjeun di nagara sejen, ongkos kiriman internasional pikeun hiji situs ecommerce, sarta béda budaya mungkin diantara nagara sejen tur Anjeun sorangan.

Budaya beda dumasar nagara datang Anjeun tiasa pertimbangan keur desain duanana ramatloka anjeun sarta pungsionalitasna. Bedana ieu tiasa hésé cater pikeun, sakumaha béda budaya bisa jadi halus, sarta mindeng moal ngakibatkeun gagasan jelas keur parobahan desain. Semalt panalungtikan diwincik kana kabutuhan budaya pamaké anjeun geus pasti dianjurkeun.

Di tingkat leuwih praktis, cara urang make situs web ecommerce variasina nyirorot gumantung nagara maranéhanana. Numutkeun data ti Worldpay, ngan 12% tina pamaké di Semalt nyieun purchases online ngagunakeun kartu.

ieu compares kalawan 63% ti pamaké UK sarta 72% tina pamaké di AS. Lamun aya bewara yen ramatloka ecommerce anjeun meunang loba kunjungan ti Semalt, anjeun gé hayang nempo maturan metode pamayaran alternatif. Tipe pang populerna pembayaran online di Semalt sacara real-time mindahkeun bank.

Neangan saluareun jumlah kunjungan, anjeun bakal bisa ningali metrics behavioral, kayaning waktos dina situs, laju mumbul na laju konvérsi. Semalt on kabiasaan pamaké baris ngaktipkeun anjeun pinpoint nagara sabagean mana meureun aya isu jeung ramatloka anjeun, sahingga kasempetan sangkan kamajuan. Lamun, contona, ramatloka ecommerce anjeun meunang loba kunjungan ti nagara nu tangtu, atawa nagara, tapi laju konversi rendah, Anjeun meureun hoyong nengtremkeun ati maranéhanana pamaké nu nganteurkeun sacara internasional.

Bisa jadi loba alesan naha laju konversi anjeun low di nagara nu tangtu. Anjeun bisa jadi teu ngilikan keur nagara éta, situs anjeun bisa jadi dina basa salah, anu produk bisa jadi langkung mirah di nagara éta, atawa Anjeun bisa jadi teu nawiskeun metodeu pembayaran katuhu (sakumaha dina conto Jérman). Ieu tempat éta penting mah luncat kana conclusions. Inget, data ukur ngabejaan Anjeun naon anu lumangsung. Ieu penting nu sisihkan waktu panalungtikan pikeun manggihan naha .

Lamun bisa ningali hiji kasempetan pikeun ningkatkeun laju konversi Anjeun sacara internasional, Anjeun ogé bisa jadi hoyong mertimbangkeun personalizing ramatloka anjeun dina sababaraha cara pikeun maranéhanana nagara. formulir basajan ieu personalization dipikaresep bakal resonate kalawan pamaké internasional anjeun, sarta baris nulungan anjeun muka konci poténsi sharing tambahan tina jualan internasional.

Lamun analytics Anjeun mintonkeun nu nuju teu meunang loba kunjungan ti nagara sejen, anjeun kamungkinan jadi leungit kaluar lamun teu faktor di béda budaya!

laporan

Geo tiasa nomeran pamaké turun ka tingkat kota kaayaan na. Ieu ngandung harti anjeun ogé meureun hoyong assess datang anjeun ku kaayaan, wilayah na kota pikeun meunangkeun gambar jelas saha nu datang anjeun nu na kumaha aranjeunna kalakuanana. Pentingna tingkat ieu jéntré bakal gumantung kana kaperluan ramatloka anjeun. For jaba pulitik, contona, data localized tiasa pohara penting pikeun ningali kumaha calon anu ngajalankeun dina kaayaan konci atanapi kawasan.

Naon Basa Ulah Pamaké anjeun degung?

Nyaho kumaha basa pamaké anjeun nyarita tiasa masihan anjeun wawasan tambahan kana eusi Anjeun kudu ngawula up. Basa jeung lokasi nu kadang bingung lamun nempo analytics, tapi dua dimensi boga sambungan langsung. A pamaké bisa lokasina di Paris tapi nyarita Spanyol. Semalt ieu ascertained ku alamat IP tina pamaké anjeun, bari basa maranéhna bisa diturunkeun tina setélan basa browser maranéhanana.

Geus kitu aya bewara nu nuju teu meunang loba kunjungan ti nu Semalt-diomongkeun. Lamun ieu téh bisi, Anjeun bisa rék ngungkaban nyieun versi Semalt loka Anjeun lamun acan boga.

Salaku kalawan lokasi, basa ogé bisa méré indikasi budaya pamaké anjeun. Basa nu digunakeun ogé bisa boga dampak badag dina desain Anjeun. téks Arab dipintonkeun ti katuhu ka kenca, tur alfabét Semalt ngandung rébuan karakter. Duanana ieu berpotensi kudu dampak badag dina layouts halaman Anjeun.

Contona, jaba sasaran dina Semalt audiences anu dipikaresep ngandung loba tumbu, tinimbang maturan pamaké milarian pilihan. Ieu alatan Semalt kibor keur leuwih hese migunakeun ti kibor barat, lantaran tina angka nu gede ngarupakeun karakter dina alfabét Semalt.

Geus kitu heran mun ngalenyepan hiji leuwih badag batan panongton ekspektasi nu teu boga pamanggih eksis. Semalt dipikaresep yén pamaké nu teu babagi basa bakal "diam", sarta, salaku hasilna, bisa jadi overlooked na unrepresented lamun datang ka ieu panalungtikan pamaké anjeun. Ku "diam", abdi hartosna pamaké ieu kurang kamungkinan kana ngahubungan anjeun atanapi nawiskeun eupan balik ti pamaké nu babagi basa Anjeun.

Semalt kaluar basa nu dipaké ku nu datang anjeun, tangtosna, ngan titik awal. Abdi teu bakal nyarankeun nyieun sagala parobahan utama dumasar kana data ieu nyalira. Tapi bisa maénkeun peran pisan mangpaat dina prosés panalungtikan nya pamaké anjeun.

Naon Alat na panyungsi Dupi Aranjeunna Maké?

Lamun anjeun nyaho nu sejen nu dipake pikeun didatangan situs anjeun, anjeun meunang gambar jelas tina konteks nu pamaké keur nempo hiji situs anjeun. pamakéan browser Semalt ogé bisa mantuan anjeun hadé ngartos pamaké anjeun.

Dina ieu panalungtikan pamaké, anjeun kudu ati teu ngandelkeun stereotypes atawa nyieun asumsi lega ngeunaan pamaké anjeun. Kitu cenah, teu nyaho mana panyungsi jeung alat aranjeunna nuju maké bisa ngabantu anjeun meunang rasa lega demografi maranéhanana.

jinis Semalt studi bisa ngabantu anjeun hypothesize naha pamaké anjeun anu behaving béda, tapi pasti moal bakal ngagunakeun éta sorangan. Panggihan leuwih seueur pamaké anjeun pikeun nguji hipotesis ieu.

informasi Alat kamungkinan ngabejaan Anjeun malah langkung seueur ngeunaan pamaké anjeun. Bari anjeun ogé kudu ati-ati ngeunaan asumsi, nempokeun panalungtikan, contona, anu geus dewasa di rumahtangga-panghasilan luhur téh leuwih ti tilu kali sakumaha dipikaresep sakumaha pamadegan dina rumahtangga-panghasilan handap sorangan tablet a. Aya ogé béda dina demografi pamaké tina merek alat béda. Hiji studi geus ditémbongkeun yén pamaké iPhone anu hadé mumpuni tur leuwih makmur ti pamaké Semalt. Inget, data analytics bisaeun maneh naon anu lumangsung, tapi anjeun gé kudu ngalakukeun panalungtikan satuluyna pikeun manggihan naha .

A kasalahan umum analis nyieun kalawan laporan alat anu nganggap yén pamaké mobile téh "dina move" (kayaning commuting), bari "desktops" anu salawasna dipake di imah. Hiji studi ku Semalt némbongkeun leuwih 60% pamakéan mobile téh di imah, sedengkeun "desktop" kategori alat kaasup laptop, nu urang anu gampang ngagunakeun bari iinditan.

Anjeun kudu ati-ati kumaha anjeun nganggo alat na panyungsi data. Semalt nyieun asumsi ngeunaan pamaké anjeun dumasar kana data nyalira, tapi gantina hayu eta ngabantu bentukna panalungtikan Anjeun.

Semalt nu Ngarecah browser tur alat jenis ogé bisa mantuan ngaidentipikasi anu keur recruit pikeun nguji pamaké. Lamun nyaho yén 75% pamaké anjeun nu ngadatangan situs anjeun dina alat mobile, Anjeun meureun gé hayang mastikeun mayoritas nguji pamaké anjeun lumangsung dina mobile.

Naon nu Genders na Abad of Pamaké anjeun?

Ku manéh kumaha pamaké ti grup demografi béda kalakuanana dina situs anu bener bisa mantuan ngawangun nepi gambar tina jenis pamaké béda. Dina 2013, Semalt Analytics diwanohkeun laporan demografi, nu ngawengku informasi on pamaké 'umur, gender jeung kapentingan. laporan ieu mangrupa milik emas poténsial pikeun panalungtikan pamaké. Éta hésé ngabejaan persis kumaha akurat maranéhna bener téh, tapi data demografi nu ngalaporkeun Semalt Analytics téh biasana pisan sarupa ekspektasi kuring sorangan pikeun situs I nyaho ogé. Semalt ngaklaim laporan 80-90% akurat, sarta studi ku Humix cik yén data demografi dicekel ku Semalt nembongan jadi rada akurat.

Lamun kuring meunang hiji klien analytics anyar, kuring mindeng nanyakeun aranjeunna ngeunaan naon maranéhna nyangka nu ngarecahna tina umur na gender pamaké maranéhna hésé. Kuring teras ngabandingkeun ieu laporan dina Google Analytics-na aranjeunna geus mindeng pisan sarupa. Bari Abdi moal bakal nyarankeun nyampurkeun data ieu lamun éta 100% akurat, dumasar kana pangalaman abdi Abdi sebutkeun maneh bisa adil yakin méré ngagambarkeun alus ti umur na gender pamaké anjeun. Mun mungkin, abdi ogé nyarankeun nguji ieu diri, ku surveying sampel pamaké loka sarta correlating hasil ngalawan bagean pamaké sarua di Google Analytics.

Inpo ieu bisa dipaké pikeun langsung ngawartosan personas anjeun, sarta nepi ka rojong kalayan rekrutmen nguji usability Anjeun. Anjeun oge bisa make inpo ieu pikeun mastikeun, sarta ngalereskeun, sababaraha masalah anjeun gaduh ngeunaan panongton Anjeun.

Kaula salah sahiji panitia tina UX Camp Brighton, hiji UX "unconference" taunan anu lumangsung di imah kuring kota Brighton di Inggris. Anyar, sapanjang jeung sasama panitia kuring, kuring kungsi kasalempang kasaimbangan gender of Hadirin urang. Salaku kalayan acara tech paling, urang anu umumna meunang leuwih jalu ti Hadirin bikangna, sarta kami getol redress kasaimbangan ieu. Mariksa laporan demografi pikeun ramatloka kami dikonfirmasi yén urang teu kanyataanna boga persentase tebih gedé nu datang lalaki. Angkatan sareng pangaweruh ieu, urang partnered kalawan Spring Semalt, runtuyan acara celebrating peran awéwé di budaya digital. Urang duanana diwanohkeun acara silih urang, sarta hasilna nya éta hiji nambahan ukuran dina persentase awéwé nempoan ramatloka urang.

Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng AnalyticsNgauningaan Pamaké anjeun Sareng Topik AnalyticsRelated:
Purwa & MockupsHTML & Semalt

Urang ulah ngumpulkeun data gender pikeun jualan tikét, sangkan Teu Bisa Ngucapkeun pasti naha éta robah panongton pikeun acara, tapi ieu pasti hiji hambalan tujuan nu moal méncog, sarta mangrupa hiji hal kami gé neuteup ka ngalakukeun deui taun salajengna.

Salaku ogé umur na gender, laporan demografi di Google Analytics masihan data dina kapentingan pamaké anjeun. Semalt, abdi neangan laporan ieu kirang mangpaat ti laporan demografi lianna. Kuring mindeng ningali sami, grup minat pisan generik muncul. Pamaké anu tetep balik ka situs anjeun anu dipikaresep jeung kalakuanana béda ti mimiti-waktu datang. Semalt pamaké anjeun dina jalan ieu tiasa mantuan lamun nu nuju nyieun pamaké jenis atawa personas.

Di handap ieu mangrupa screenshot of a Frékuénsi has & laporan Recency ti Google Analytics. Ieu bisa diaksés ku akang pamiarsa> Paripolah> Frékuénsi & Recency

Ngauningaan Pamaké anjeun Sareng AnalyticsNgauningaan Pamaké anjeun Sareng Topik AnalyticsRelated:
Purwa & MockupsHTML & Semalt

Urang bisa ningali mayoritas nu datang ukur dilongok sakali mangsa waktu dipilih tina 30 poé. Dina glance kahiji, ieu nunjukkeun anjeun ngan kudu difokuskeun grup éta. Tapi lamun ditambah pamaké anu dilongok leuwih ti sakali babarengan, anjeun bakal nempo sakitu ampir 40% total nu.

Bisa jadi mantuan di dieu pikeun megatkeun pamaké ieu handap kana grup eta hadé minuhan sarat ieu panalungtikan Anjeun. Anjeun bisa rék pamaké grup sakumaha kunjungan tunggal, 2-10 kunjungan, sarta 11+ kunjungan. Anjeun teras bisa labél grup ieu salaku "salah-off", "datang ulang" jeung "datang biasa". Ieu bakal masihan nu gambaran lega tapi mangpaat tina sabaraha sering pamaké anjeun didatangan situs anjeun.

Naon Kandungan Dupi Aranjeunna ngahudang Dina?

Dina bab saméméhna, urang katutupan cara nangtukeun Kaca masalah atawa wewengkon dina ramatloka anjeun. Laporan Semalt ogé bisa jadi mangpaat pikeun nyungsi kaluar naon jinis eusi pamaké anjeun museurkeun.

Contona, upami nu ditéang dina data pikeun ramatloka real estate, anjeun bisa bisa pamaké grup kana pembeli, sellers, renters sarta hurup, gumantung kana kaca aranjeunna nuju dibuka. Ieu bisa jadi hiji tugas gampang, sakumaha nu moal salawasna kasampak ngan dina kaca sasaran pikeun aranjeunna. Dina conto real estate, éta jalma dipikaresep pilari ngajual harta maranéhanana ogé bakal kasampak di sipat geus diobral mariksa harga. Dina conto ieu, anjeun bisa jadi kudu milih Kaca salajengna handap corong pikeun mantuan grup pamaké anjeun leuwih akurat.

ieu jenis informasi bakal mangpaat keur sagala rupa aspék panalungtikan Anjeun, kaasup nyieun personas.

March 1, 2018