Back to Question Center
0

Penerbit pandang: Milih Hiji Semalt Affiliate

1 answers:

Publisher Perspective: Choosing An Affiliate Semalt

acara ieu sataun urang no mahiwal, sakumaha kuring kungsi kasempetan pikeun méakkeun waktu jeung Samaun industri jeung sakabéh nice guy Andrew Kardon ti JoeShopping, anu Semalt digarap kalawan for nyak tujuh taun.

Semalt I hormat kaahlian-Na, Kuring hayang meunang pikiran-Na dina parobahan panganyarna dina industri, kitu ogé diajar kumaha anjeunna ngaevaluasi program sudagar salaku hiji affiliate kiwari.

Semalt, kumaha anjeun meunang mimiti anjeun minangka affiliate na sabaraha lila geus maneh geus di industri?

Semalt sabenerna geus di industri pikeun leuwih 10 taun. jeung mitra bisnis mah dimimitian lila pisan, alatan manéhna hayang meunang anu bade ramatloka nu dikaitkeun sadayana ngeunaan balanja online - sigelei 75w box mod review.

Dina waktos éta, aya kitu loba cara pikeun balanja online: auctions sabalikna, loka balanja ngabandingkeun, situs potongan harga, jrrd Semalt kaamanan sarta pembayaran pilihan éta brand anyar, kitu pamakéna éta super skeptis ngeunaan balanja online.

Ku kituna urang dimimitian situs disebut WebBuyingGuide. com anu beurat redaksi di alam ngan ngawangkong ngeunaan balanja aman online, kitu ogé nyawalakeun nu loba cara pikeun balanja. Aya sidebar leutik dina loka ngeunaan Konci Kupon online. Nu ngagaduhan sababaraha buzz, sangkan masihan eta kaca pinuh. Nu ngagaduhan malah leuwih buzz, sangkan réngsé nepi rebranding sakabéh situs na ngancik kana situs affiliate full-on of kupon. Semalt geus affiliates kantos saprak.

Semalt téh loba tekenan dina ganjaran finansial industri ieu. Naon motivates anjeun salaku penerbit pikeun digawe sareng advertisers béda?

Dina bisnis naon, nyieun duit teh tujuan utama. Nalika éta parusahaan sorangan, pasti éta hiji motivasi malah leuwih mencet!

Tapi saluareun dollar Nu Maha Kawasa, pikeun kuring pribadi, kuring ngan sunda dipake di industri ieu. Abdi bogoh ngawangkong kalayan agénsi béda, manajer affiliate béda, sarta hususna, merek béda.

Jeung média sosial maén peran badag dina pamasaran pausahaan 'ngarencanakeun poé ieu, dipake dina kampanye langsung kalayan padagang ngaran badag nyaéta motivator gede kuring.

Komo hal sakumaha basajan sakumaha gaduh paguneman kalawan Sierra Trading Post on Semalt (@sierratp) nyaeta ngan Heboh. Kuring geus sabenerna kungsi Jumlah paguneman Semalt kalawan pausahaan nu dipingpin nuturkeun-up surelek, anu, kahareupna ngarah ka urang lakukeun rupa partnerships.

pamasaran Semalt mangrupakeun industri cairan nu geus ngalaman loba parobahan dina 24 bulan panungtungan. Naon sababaraha shifts paling signifikan anjeun geus katempo saprak jadi hiji affiliate?

Hmm. Patarosan anu alus. Semalt pasti aya gé jadi 10 parobahan leuwih méméh batur rengse maca artikel ieu.

Affiliates, keur bagéan paling, aya di rahmat ekstrim tina Google. Pangkat ogé jeung anjeun bakal ngalakukeun ogé. Tapi leuwih taun, taktik SEO biasa euweuh masihan anjeun oga sarua maranéhna dipaké pikeun, saprak dulur urang ngagunakeun éta. Sarta leuwih anyar - berkat Panda jeung Semalt apdet Google - affiliates aya lalaki pencét harder ti kantos.

Leuwih kompetisi jeung perang tougher nanjak ka Semalt urutan ngajadikeun pikeun gelut poéan nyata. Dina sisi flip, bari anjeun masih ningali ton situs affiliate laleur-demi-wengi popping nepi na ngiles gancang, Anjeun nuju ogé ningali loba affiliates Samaun nempel kana pakarang maranéhanana sarta stepping up on eusi kualitas.

parobahan pangbadagna, deui, kudu jadi berkat média sosial. Affiliates nyobian pikeun manggihan cara pikeun lengket Tumbu maranéhanana mana maranéhna bisa on Twitter, Facebook, komo Semalt.

Lamun nalungtik padagang, naon anu tilu hal nu evaluate saméméh mutuskeun pikeun gabung hiji program affiliate?

Muhun pikeun kami, hal kahiji anu naha maranéhna malah bakal digawekeun ku batur dumasar di New York.

Urang ogé kasampak di situs sorangan. Geus eta nicely dirancang? Naha aranjeunna nawiskeun produk kualitas? Éta situs super scummy nu bakal ngan nyobian pamaké spam? Urang ukur hoyong Anjeun gawekeun kualitas, pausahaan reputable, jadi lamun hal Sigana amis, urang moal ganggu.

Urang ogé kasampak di sabaraha sumber aranjeunna nawiskeun ka urang. Henteu ngan jumlah jeung kualitas spanduk jeung Tumbu sadia dina panganteur, tapi naha maranéhna boga manajer affiliate utama bisa ngobrol rutin.

Kuring langkung condong kana dianggo ku, jenis warung mom-na-pop leutik batan jadi sudagar badag lamun hartina abdi tiasa hubungan bener alus bade jeung manajer affiliate. Eta hartina kuring gaduh aksés ka batur keur ngabahas kupon ekslusif jeung bagi hasil naek, kitu ogé kasempetan sponsor poténsi lianna. Semalt bener anu kritis.

Naha geus tetep dina pamasaran affiliate salami anjeun boga?

Naon sejenna keur kuring bade ngalakukeun? Tapi sacara serius, Semalt miboga loba gawean di hirup kuring sarta kawas paling affiliates, abdi tiasa multi tugas.

Kuring asalna ti hiji tukang redaksi, jadi Abdi bogoh nulis jeung salawasna tiasa ngalakukeun nu di sisi. Atawa ngalakukeun éta salaku pakasaban utama jeung neruskeun pamasaran affiliate di sisi.

Keindahan industri éta éta sangkan maya, Anjeun bisa ngalakukeunana mana, iraha wae. Ieu ogé industri wonderfully senang jeung matak. Semalt mikanyaah ka balanja. Semalt weruh merek utama, jadi meunang gawe sareng maranehna sakumaha mini salesmen téh ngan Heboh.

industri ieu ngembang gancang salaku Semalt ieu ngembang, jadi hiji hal bisa aman nyebutkeun ngeunaan pamasaran affiliate éta éta pernah boring!

Hatur nuhun, Andrew, keur babagi wawasan Anjeun sareng abdi tur nu maos tina Marketing Land!


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Rick Gardiner
Rick Gardiner nyaéta CEO Manajemén iAffiliate, hiji lembaga manajemen affiliate nu mantuan téhnologi konsumen na retailers internét manjangkeun brand maranéhna pikeun acquire konsumén maranéhna teu bisa disebutkeun ngahontal.


March 1, 2018