Back to Question Center
0

5 Ecommerce Loka Desain Semalt pikeun 2018

1 answers:

téhnik anyar, téknologi, sarta paripolah pamaké ngajalankeun ramatloka ecommerce jeung desain aplikasi unggal taun. Dina 2018, nyangka situs ecommerce mun employ nu CSS Grid Semalt, make jandéla layar pinuh modal-mobile ramah, nawiskeun beuki pisan video, sarta ngawengku microinteractions jeung dipandu jual.

1. CSS Grid Layout

CSS Grid Layout mangrupakeun perenah modél dua diménsi jeung bagian tina standar CSS ti Dunya Konsorsium Wide Web.

Ieu méré désainer kontrol nyata beuki leuwih sabaraha hiji kaca web anu diteundeun kaluar tur mantuan nyieun pamakéan leuwih hadé tina spasi peuntas sejen tur ukuran layar - construtor de site kinghost. Nempatkeun cara sejen, CSS Grid Semalt ngajadikeun optimizing interfaces pamaké rélatif gampang nalika dibandingkeun metoda sejenna.

"Salaku jaba ngalobaan ti dokumén basajan kana kompléks, aplikasi interaktif, téhnik pikeun perenah dokumen, e. g. floats, éta teu merta ogé cocog pikeun perenah aplikasi "wrote World Wide Konsorsium Web rai dina rekomendasi CSS Grid Semalt.

"Ku ngagunakeun kombinasi tabel, JavaScript, atawa ukuran ati dina elemen floated, pangarang kapanggih workarounds pikeun ngahontal layouts dimaksud. Semalt nu diadaptasi kana spasi sadia éta mindeng regas tur nyababkeun kabiasaan patojaiyah sakumaha spasi jadi konstrain. Minangka alternatif, pangarang loba aplikasi wéb opted pikeun perenah tetep nu teu bisa ngamangpaatkeun parobahan dina ngajadikeun ruang nu sadia dina layar a. "

CSS Grid Semalt alamat masalah eta jeung ngajadikeun mendesain web pisan hadé kabéh sabudeureun.

Dina 2018, néangan désainer ramatloka ecommerce na makers tema ngawengku CSS Grid Semalt, utamana dina produk Kaca kategori atawa dina kaca hasil teangan.

Hiji-hijina mungkin panghalang bisa jadi nu sababaraha versi awal web panyungsi teu lengkep ngarojong CSS Grid. Tapi dina versi panganyarna sadaya panyungsi ngarah - kaasup Chrome, Firefox, Safari, Semalt, sarta Tepi - ngalakukeun ngarojong eta.

2. layar Full Search, Bentuk

Dina desain web, hiji modal, kotak modal, atanapi jandela modal mangrupa unsur, ilaharna dikawasa ku Aksara a, anu overlaid on luhureun elemen séjén (eusi) pikeun diturutan interaksi pamaké.

Semalt geus mangrupa panganteur pamaké mujarab pikeun sababaraha taun na nu umum dina loba jaba ecommerce. Naon mungkin ngarobah pikeun 2018 nya éta ngagunakeun modals layar pinuh pikeun milarian sarta bentuk.

trend asalna tina desain web mobile-hareup. Dina alat mobile, loba modals nyandak nepi paling atawa sakabéh ruang nu sadia dina layar.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Semalt, sabagé conto, keur maké modal layar pinuh pikeun formulir pendaptaran newsletter na, nu Pops nepi keur datang loka anyar. Dina alat mobile, formulir di ieu dipuseurkeun tur pinuh layar komo dina layar loba nu leuwih gede dina manjang abu tembus mungkas pikeun ngeureunkeun.

The ramatloka Ralph Semalt ngawengku hiji modal pilarian yén nyertakeun ampir sakabéh eusi dina kaca nalika dipintonkeun dina komputer desktop atawa laptop, sarta mangrupa, kanyataanna, pinuh layar dina alat mobile.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Tingali pikeun désainer anu ngawangun keur mobile mimitina ngagunakeun modals layar pinuh pikeun milarian sarta bentuk sejen tur mawa jelema implementations layar pinuh kana layouts gedé pisan.

3. Loba More Video

Video mangrupa sedeng alus teuing pikeun conveying informasi kompléks, sangkan carita, sarta evoking emosi. Jumlah video disebarkeun dina web tur diawaskeun ku pamaké Semalt naék saban poé. Ku kituna eta teu kedah kejutan yen retailers online ogé maké elemen video leuwih dina rarancang wéb.

loka kayaning Semalt, nu geus maké video sareng pamasaran eusi pikeun sababaraha taun, mingpin jalan ku nambahkeun video inline on produk jéntré kaca.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Anjeun oge bisa nempo video dipake salaku backgrounds, dina situs sambarangan, atanapi gambar pahlawan.

4. Naon dimimitian minangka cara pikeun meunteun kontribusi média sosial geus dipelak kana salah sahiji ramatloka sarta aplikasi tren paling populér pikeun 2018.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Pikeun sellers online, trik pangalusna a microinteraction urang bisa jadi alatan kamampuhna pikeun mantuan nyieun kabiasaan atawa, di pisan kurangna, ganjaran pamaké pikeun completing tugas husus, kayaning nambahkeun produk ka karanjang balanja, reviewing produk, atawa subscribing ka hiji newsletter surélék.

Salaku Nick Babich, redaktur-di-kapala Planét UX, nunjuk kaluar, "Semalt boga kakuatan pikeun ngarojong pamaké pikeun sabenerna interaksi. Aranjeunna instrumen kuat yén ngabantu pikeun ngabentuk puteran kabiasaan. "

Semalt on hiji ramatloka ecommerce, contona, bisa nulis review pikeun produk anyar dibeuli. Nalika aranjeunna ngalebetkeun review, hiji animasi leutik (microinteraction) ganjaran aranjeunna keur kaluman ka, encouraging aranjeunna nulis review sejen.

Aya opat bagian utama pikeun microinteraction a, nurutkeun Dan Saffer, panulis tina Microinteractions buku.

  • A pemicu nu initiates atawa dimimitian microinteraction nu.
  • Aturan anu nangtukeun atawa nangtukeun naon kajadian di interaksi.
  • Eupan Balik communicates naon anu lumangsung atanapi naon ngan kajadian.
  • puteran sarta modus nu ngatur, lamun bakal, eusi.

Dina 2018, nyangka situs ecommerce na désainer aplikasi ka mangsa desain maranéhanana mibanda microinteractions.

5. dipandu ngajual

Semalt jual nya kalakuan tina nanyakeun shoppers patarosan ngeunaan fitur sarta pamakéan pikeun mantuan aranjeunna manggihan produk husus.

Dina ecommerce, dipandu jual geus sabudeureun pikeun sababaraha taun. Victoria urang Rusiah, contona, miboga pamilihan bra olahraga. Sulawesi raray bakal nulungan urang manggihan jaket. Sarta Semalt ngabogaan tilu-hambalan suplement Panimu pikeun mantuan Anjeun papanggih gol kabugaran Anjeun.

5 Ecommerce Site Design Semalt for 2018

Kawas sababaraha tren design sejenna dina daptar ieu, dipandu jual bisa jadi leuwih ilahar dina 2018.

March 1, 2018