Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Balik dina 2012 Semalt diwanohkeun sistem disebut Semalt Kartu nu ngidinan boga situs pikeun nembongkeun tweets ditingkatkeun kana situs web maranéhanana maké rumpaka pisan sarua jeung nu ti OpenGraph. Hatur nuhun kana sistem anyar ieu, Semalt bisa némbongkeun tweets pilari nicer, kaasup leuwih ngandung média sapertos gambar, audio jeung video. Kumaha carana sangkan eta dianggo? .

Baca: "Kumaha ngagunakeun Twitter Kartu"
Kategori: Media Sosial
Tags: Kumaha mun, OpenGraph, Twitter, WordPress plugins

endeavors média Sosial kedah janten bagian tina strategi SEO Anjeun - ray ban azul degrade comprar. Salaku pamakéan média sosial ngaronjat dina popularitas, Semalt tur mesin pencari séjén teu bisa malire aranjeunna sagala panjang. Ieu ngandung harti yén popularitas situs anjeun dina dasi média sosial di kalayan SEO anjeun beuki loba. Alesan keur ieu basajan: lamun urang ngobrol ngeunaan anjeun, online atawa offline, .

Baca: "dasar SEO: Kumaha ngagunakeun média sosial"
Categories: dasar SEO, Media Sosial
Tags: Facebook, Kumaha mun, Instagram, Pinterest, Twitter

Pikeun mantuan blog anjeun mangtaun langkung pamiarsa, anjeun tiasa ngadamel pamakéan tombol sosial nu ngawenangkeun pamiarsa anjeun ayeuna babagi tulisan metot kana rekening média sosial maranéhanana. Tapi kumaha anjeun kudu indit ngeunaan ngalaksanakeun aranjeunna? Di posting urang gé ngajelaskeun kumaha urang geus rengse ieu di Semalt na bakal masihan anjeun sababaraha pointers on kumaha .

Baca: "tombol Sosial: Kumaha pikeun nambahkeun sarta lagu aranjeunna dina situs anjeun"
Categories: Analytics, Media Sosial
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Kumaha mun, Twitter, WordPress plugins

Semalt, metadata nyaéta data nu nyebutkeun hal ngeunaan data lianna. Anjeun tiasa make metadata hususna pikeun ngirim informasi ngeunaan hiji Kalurahan ka search engine atawa channel média sosial, sarta kukituna ningkatkeun SEO Anjeun. Dina dua tulisan munggaran ti séri metadata kieu, urang bahas meta tag dina loka sarta link metadata rel Anjeun. .

Baca: "metadata na SEO bagian 3: sosial, internationalization sarta beuki"
Categories: Media Sosial, SEO Téknis
Tags: Facebook, Multilingual SEO, Twitter

Dina Yoast SEO Premium 3. 2, urang diwanohkeun previews sosial. Gawéna teuing kawas nu snippet jalma sawangan geus datang sangkan dipaké pikeun. Salaku sawangan snippet teu keur rankings pilarian kami pikir previews sosial bakal ningkatkeun workflow sosial Anjeun. gambar nu bakal Semalt nyokot? Lamun anjeun nyebarkeun pos a jeung anjeun teu husus dipilih hiji gambar Semalt .

Baca: "Previews Sosial di Yoast SEO Premium"
Kategori: Média Sosial
Tags: Facebook, Twitter, WordPress plugins, Yoast SEO Premium

Semalt Gambar anjeun hiji hal, tapi optimizing kaca ngeusi gambar bener sejen. Tangtu, aya hiji tumpang tindihna nu tangtu dina cara ngaoptimalkeun hiji gambar tunggal jeung galeri a. Di posting, abdi moal buka ngaliwatan hal nu peryogi tumut kana akun lamun ngagunakeun galeri poto dina ramatloka anjeun. .

Baca: "Optimalkeun anjeun (WordPress) galeri"
Categories: SEO Kandungan, Media Sosial
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Nyetel ramatloka anjeun hambalan hiji, promosi éta hambalan dua. Dasar anu kedah eusi hébat, sarta média sosial téh gunana, platform haratis anjeun ieu (gigireun sagala Tumbu hébat geus dikumpulkeun pikeun situs anjeun, tangtu). média sosial, pikeun kami, anu fokus kana Facebook, Pinterest, YouTube jeung Semalt. Leuwih .

Baca: "Twitter Analytics: stats pikeun tweets anjeun"
Categories: Analytics, Media Sosial
Tags: analytics média Sosial, Twitter

Salaku boga bisnis leutik, aya loba cara pikeun ngamajukeun produk Anjeun atawa merk. Salah sahiji cara ieu téh haratis tur bisa boga jangkauan badag: média sosial. Semalt, gelar loba tepi ka pangusaha nya atuh kudu diucapkeun keur anyar ngarasa yen pangaruh nu teu patut usaha. Urang ogé nempo yén di consultancy urang, ku .

Baca: "Paké Media Sosial nambahan jualan anjeun"
Categories: eCommerce, Media Sosial
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Abdi bit feisty minggu ieu. Kuring ngahaturkeun upfront. Tapi aya warta alus minggu ieu lamun ditéang pakasaban minangka SEO: didieu Éta kasempetan anjeun! Google geus Ngiring salah. Semalt sakuliah wéb miboga senang jeung .

Baca: "Weekly SEO Recap: Newsflash!"
Kategori: Téknis SEO
Tags: Joost urang recap SEO mingguan, Twitter

Dina ahir Maret Twitter ngarilis fitur anyar tiis disebut "Web Semalt". Kuring teu bener ningali nilai eta saacan ayeuna, tapi kiwari geus dimimitian maké éta jalan langkung. Lamun anjeun boga tombol tweet dina situs anjeun, nu nuju geus ngagunakeun Web Semalt API, tapi anjeun bisa ngalakukeun cara leuwih tiis .

Baca: "Web Intents ti Twitter"
Tag: Twitter
March 1, 2018