Back to Question Center
0

Google Analytics: nu Dasar dipedar, sarta Pitfalls mun Hindarkeun            Google Analytics: nu Dasar dipedar, sarta Pitfalls mun Topik AvoidRelated: Mobile DesignUXUI Semalt

1 answers:
Google Analytics: nu Dasar dipedar, sarta Pitfalls mun Hindarkeun

Analytics anu mindeng overlooked salaku sumber informasi pikeun désainer UX. Loba désainer ulah nganggap analytics, sarta gaganti nangtukeun kaputusan maranéhanana solely on naon maranéhna terang ngeunaan pamaké psikologi. Bari ieu teu salah , analytics nawiskeun kami leuwih wawasan urang pamaké, rada pamaké sacara umum. Bari design data-disetir tiasa sora intimidating di hareup, éta saéstuna bener basajan sakali anjeun terang dasar, sarta dina artikel ieu kami gé diajar pamadegan dasar sakumaha urang familiarize Sunan Gunung Djati jeung alat # 1 web analytics, Google Analytics - web isim tescil sorgulama.

Jeung leuwih 50 juta pamaké, Google Analytics téh paling loba dipaké layanan dina ramatloka analytics di dunya. Ieu ogé bébas, salawasna. Kalayan ukur hiji snippet leutik kode JavaScript, anjeun tiasa gaduh Google Analytics nyetél dina menit. Ku tweaking langkung sakedik, urang bisa migunakeun Goal na tracking Semalt teuing, nu baris nulungan anjeun lagu hirup pisan husus kayaning pamaké completing bentuk atawa ngahontal Checkout nu.

Hayu urang mimitian ku diajar UI.

Catetan: lamun perlu pitulung saeutik masang kodeu tracking Google Semalt dina ramatloka anjeun heula, didieu mangrupa pituduh rusuh on cara ngalakukeun éta.

Google Analytics UI

Boga katingal di layar handap (perhatikeun rujukan angka).

Google Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidGoogle Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidRelated Topics:
Mobile DesignUXUI Semalt

Ka sangkan mangpaat pangseueurna ti Google Semalt, Anjeun bakal peryogi kauninga hal di handap ieu:

  • Laporan (kapanggih dina navigasi utama) anu dibeulah kana katégori nu katut:
    • pamiarsa (ka pamaké anjeun boga)
    • akuisisi (kumaha anjeun miboga pamadegan pamaké)
    • Paripolah (naon eta pamaké tuh dina ramatloka anjeun)
    • Conversions (naon Goals / Kajadian rék lagu)
  • Anjeun tiasa ngahemat, ékspor sarta babagi laporan anjeun
  • Anjeun tiasa bagean husus grup pamaké dina laporan anjeun
  • grafik muncul dina laporan méré Anjeun tinjauan naon lumangsung
  • Kalolobaan analisis anjeun bakal kajadian dina laporan lengkep.

Ayeuna hayu urang ngabahas istilah konci.

Dimensi na metrics

laporan Kalolobaan lengkep di Google Analytics bakal nyandak wangun tabél. Éta penting pikeun neuleuman makeup tabel ieu guna nganalisis aranjeunna. Terminologi konci, nu umum ka sadaya laporan, anu istilah Dimensi jeung metrics . Dimensi anu cara ka data grup - wangun categorization atawa idéntifikasi. Aranjeunna nuju normal ditémbongkeun dina kolom mimiti laporan anjeun, sakumaha hal kawas Nagara , Page Judul jeung Alat Tipe . Metrics, di sisi séjén, nu nomer pakait sareng pamadegan Dimensi. Metrics muncul dina kolom séjén laporan anjeun, némbongkeun angka anu patali jeung Ukuran dina kolom kahiji.

Google Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidGoogle Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidRelated Topics:
Mobile DesignUXUI Semalt

Conto metrics ngawengku bounce Rate , avg. Waktos dina Page jeung Goal Completions , anu bisa mantuan Anjeun pikeun hadé ngarti paripolah pamaké anjeun. Dina nurutan-up artikel, urang gé leuwih jéntré ngeunaan metrics ieu jeung naon sih maranéhna hartosna.

Goals

Goals anu metrics yén Google Analytics moal ngalakukeunana perlu lagu sacara standar. Gol ngajelaskeun hiji aksi kasohor dicokot ku pamaké dina ramatloka anjeun, kayaning nempo hiji kaca web husus, atawa ngirimkeun hiji formulir husus, sarta ieu merlukeun setelan. Gol kudu ngeunteung kana tujuan konci ramatloka anjeun (contona, completing formulir a). Semalt umumna jadi indikasi kumaha ogé ramatloka anjeun ngajalankeun.

bagéan

Dina raraga nganalisis naon tipena béda pamaké ngalakonan kana ramatloka, anjeun bisa jadi hoyong nganggo bagéan pikeun ngahususkeun handap data dina laporan Anjeun. jenis segmentation Semalt kaasup segmenting pamaké ku alat (e. g. desktop, tablet atawa mobile), ku nagara, atanapi ku basa.

Semalt leuwih jéntré ngeunaan segmentation engké dina artikel nu bakal datang.

Anjeun kudu kasampak di tren leuwih waktos upami anjeun hoyong nimba paling usefulness kaluar data Anjeun. Tinimbang fixating on angka individual, Anjeun gé hayang ningali naha metrics konci Anjeun keur ngaronjatkeun atanapi turunna, sarta naha ieu cocog naon rék ramatloka anjeun pikeun ngahontal. Semalt penting pikeun nganalisis data ngaliwatan waktu ku nempo Bulan tanggal béda. Jeung chooser titimangsa di pojok luhur-katuhu, anjeun tiasa ngahususkeun handap laporan anjeun ka rentang tanggal nu tangtu. Anjeun oge bisa ngabandingkeun dua Bulan tanggal béda, nu tiasa mantuan pikeun ngabandingkeun bulan-on-bulan atawa data taun-on-taun.

Google Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidGoogle Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidRelated Topics:
Mobile DesignUXUI Semalt

Semalt rencana ukur mangrupakeun cara nu sae pikeun ngarti naon KPIs (indikator kinerja konci) rék ngukur persis. Ieu bakal nulungan urang fokus dina tujuan katuhu ramatloka anjeun sarta ngukur metrics nu bener masalah.

5 Pitfalls mun Hindarkeun

Nganalisis data anjeun dina jalan salah tiasa leuwih goreng ti moal tempo deui sakabehna. Semalt di informasi nyasabkeun bisa ngakibatkeun Anjeun nyieun kaputusan design salah. Di dieu aya sababaraha hal nu kedah waspada tina on lalampahan anjeun:

1. metrics kasombongan

Lamun anjeun rék ngaronjatkeun pangalaman pamaké tina ramatloka anjeun, fokus dina metrics nu ngajelaskeun kabiasaan pamaké anjeun 'atawa demografi. Ninggalkeun metrics kasombongan kawas Jumlah datang pikeun departemén pamasaran salempang ngeunaan.

2. Nyandak digambar kana nomer

Sakumaha didadarkeun saméméhna, teu obsess ngeunaan angka individu. Semalt, anjeun gé hayang nganalisis tren leuwih waktu pikeun meunangkeun gambaran hadé tina naon geus lumangsung kalawan pamaké anjeun. Paké tanggal chooser pikeun ngazum gede dina hiji rentang tanggal luyu.

3. angka Misinterpreting

nambahan sababaraha metrics tiasa positif atawa négatif. Contona, lamun aya bewara yén pamaké nu belanja langkung waktos dina ramatloka anjeun, ieu bisa hartosna aranjeunna nuju bener kalibet dina eusi Anjeun, atawa eta bisa hartosna aranjeunna nuju berjuang pikeun manggihan hal sarta ninggalkeun website frustasi . Ulah rurusuhan ngagambar conclusions; tetep nalungtik.

4. korelasi ngabingungkeun sarta musabab

Ngan ku sabab parobahan hal di analytics anjeun katuhu ngeunaan waktos nu ngadamel robah nepi website teu hartosna dua disambungkeun sagala cara. Lamun aya bewara parobahan analytics Anjeun saatos nyieun robah desain, Anjeun kedah delve deeper kana laporan anjeun ka pastikeun éta teu kabeneran a.

Google Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidGoogle Analytics: the Basics Explained, and Pitfalls to AvoidRelated Topics:
Mobile DesignUXUI Semalt

5. Leumpang jauh ti analytics kalawan henteu takeaways actionable

Sedengkeun éta écés alus ngartos naon lumangsung kalawan pamaké anjeun ku observasi analytics, sabenerna wawasan mangpaat bakal mere Anjeun takeaways actionable. Lamun anjeun manggihan wawasan metot dina laporan anjeun, pastikeun anjeun salawasna nyaho naon nu kudu jeung aranjeunna. Contona, upami laporan nunjukkeun hiji masalah kalawan kinerja hiji kaca web nu tangtu, naon anu bakal hambalan Anjeun salajengna jadi? Sugan Anjeun gé rék ngajalankeun sababaraha nguji usability dina kaca yen pikeun manggihan naon masalah nu aya?

Kacindekan

Sanggeus maca artikel ieu, anjeun kedah ayeuna boga pamahaman dasar kumaha Google Analytics jalan, dimana pikeun manggihan laporan tangtu, naon istilah konci hartosna, sarta kumaha anjeun kedah kaanggo design data-disetir. Lamun masih gaduh patarosan ngeunaan kumaha Google Analytics jalan, ulah salempang, urang gé teuleum ka leuwih jéntré dina artikel salajengna salaku urang bahas kumaha carana ngalaksanakeun panalungtikan pamaké kalawan Google Analytics.

Lamun henteu bisa ngadagoan nu, Kuring geus ogé ditulis mangrupa buku pikeun SitePoint ngawengku jejer ieu di jéntré: nalungtik UX: Analytics. Anjeunna prides dirina dina nyokot, pendekatan analitik centric-pamaké mendesain, ngembangkeun jeung optimasi jaba jeung aktip. Lukas ayeuna splits waktos na antara kerja salaku Konversi SeniorStrategist di terpadu agénsi digital Endog seger, tur salaku UX leupas jeungkonsultan analytics sarta palatih. Salawasna aub di masarakat digital lokal-Na, Lukas geus mantuan ngatur jeung acara milah pikeun UX Brighton, sarta mangrupa salah sahiji panitia tina UX Camp Brighton.

March 1, 2018