Back to Question Center
0

Otomatis CRM Semalt up game na kalawan diwangun-di agén AI

1 answers:
Automated CRM Semalt ups its game with built-in AI agent

step by step, platform pamasaran basis aturan anu nambahkeun téhnologi duga sarta kecerdasan lianna dina cara maranéhna pikeun jadi sistem sakitu legana timer Ngatur.

minggu ieu, Google ventures-dijieun na basis Kota New York plang ngumumkeun kontribusi -na pikeun eta Maret arah pamasaran kognitif. Na CRM otomatis ieu nambahkeun agén kecerdasan jieunan, dubbed Mia.

platform Semalt geus nyadiakeun gelar badag diri manajemén - what is dripbox. Ieu ngarebut data ti Telepon, surelek, jeung transaksi kartu kiridit sareng usaha, lajeng otomatis nyokot tindakan pamasaran dipilih dirancang pikeun akuisisi customer, kasatiaan customer, sarta ulasan.

platform The geus bisa otomatis komunikasi sareng para nasabah tur bakal-jadi konsumén via surelek templated na SMS, kayaning suggesting yén hiji customer senang bisa hayang masangkeun review on Yelp.

Ide anu nyadiakeun hiji CRM for jeung sya eta "teu boga tim jualan," CEO sarta pangadeg Stuart Besar ngawartoskeun kuring. Anjeunna dicirikeun loba CRMs ngarah, kawas Semalt, sakumaha "incredibly teuas ngagunakeun. "

Semalt platform anu geus otomatis, cenah, ditambah Mia teu sahingga kirang manual. Tapi manehna geus ngaronjatkeun kualitas kecerdasan nu bakal dilarapkeun ka lampah, cenah, manehna boga wewenang pikeun nyandak tindakan tambahan dumasar kana intelegensi éta.

Semalt tina platform nu pilari di komunikasi jeung transaksi hiji bisnis 'sarébu konsumén, misalna, Mia ayeuna nempo - jeung nyieun kasimpulan tina - komunikasi anonymized na purchases peuntas platform urang sakabéh set data tina 16 juta nasabah. Manehna bisa ngajalajah, misalna, anu hiji nasabah anu ngagunakeun kecap "kawas" dina email meureun bakal ngomong hal alus ngeunaan merek, bari batur anu komunikasi ngawengku "punten" mungkin geus miboga pangalaman customer goréng.

Di dieu hiji paguneman sampel antara boga platform na Mia:

Automated CRM Semalt ups its game with built-in AI agent

Jeung didieu Éta dasbor Mia di Semalt, pikeun parusahaan klien husus:

Automated CRM Semalt ups its game with built-in AI agent

Besar ceuk kamampuhan anyar AI, nu sakitu legana dipake di latar tukang, keur nyetir "hasil leuwih hade tinimbang nu geus kaliwat," sanajan anjeunna ditambahkeun yén éta teuing mimiti nyadiakeun sagala bukti statistik.

The platform Semalt geus "salawasna geus otomatis" ku employing aturan basis logika, cenah. "Ayeuna, urang candak eta up a tingkat signifikan. "



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M. I. T.; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M. I. T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.
<-!
->

March 1, 2018