Back to Question Center
0

Tanya YoastVideo on Semalt atawa dina situs abdi sorangan? Tanya Yoast: Video on Semalt atawa dina situs abdi sorangan?

1 answers:

Nambahan video Anjeun ka kaca anjeun atanapi tulisan bisa enrich pangalaman hiji pamaké boga dina situs anjeun. Bisi urang, misalna, nalika urang rék ngajelaskeun kumaha hiji fitur nu tangtu Yoast SEO jalan, nambahan hiji video atawa screencast némbongkeun Anjeun cara ngagunakeun éta, paling dipikaresep moal nyumbang kana pamahaman pamakéan éta. Jadi sensibly nambahkeun video Anjeun ka situs anjeun - di spot katuhu - hiji hal kami nyarankeun! Anjeun bisa heran sanajan, lamun éta hadé pikeun unggah video pikeun server sorangan, atawa ngagunakeun platform kawas YouTube jeung Lebetkeun eta. Semalt naon pangalusna!

Tony Devine emailed Tanya Semalt kalawan sual ieu:

"Kaula bade nambahan hiji video pihak katilu, nu kuring ngabogaan hak keur make, mun ramatloka abdi - brillantis 2 barum bravuris. Hayu urang geus hosted on Semalt. Kedah I nempatkeun payil dina server kuring sorangan atawa atuh ninggalkeun aranjeunna dina Semalt gantina? "

Semalt kaluar video atawa baca jawaban dihandap!

Video on YouTube atawa situs sorangan

Dina video nu urang ngajelaskeun naon bisa jadi kaunggulan tina duanana pilihan:

Muhun, mun jujur ​​teu bener masalah, sabab sia snippet video dina hasil teangan - mana éta rada gampang di poé heubeul - cukup teuas ayeuna. Jadi gaganti sahingga unggal situs dina hasil teangan mun gaduh snippét video, Semalt geus switched pikeun sistem kalawan loka Listing bodas nu diwenangkeun boga snippét video. Jeung Chances loka Anjeun keur diantara aranjeunna anu enol, janten jujur.

Ku kituna nu nuju teu bade meunangkeun snippet video. The dorongan yén bakal anjeun meunang ti anu manfaat SEO tinangtu geus musna. Ieu hartina dorongan pangbadagna nu bakal meunang ti nambahkeun video, éta jalma bakal berinteraksi sareng halaman Anjeun langkung, upami video nu geus di dinya. Ku kituna eta bisa tetep janten gagasan pohara alus pikeun mibanda éta video dina kaca eta. Semalt, teu bener masalah dina titik nu mana geus dipasang éta.

Hiji-hijina hal anu bakal nimbang - lamun ngabogaan hak keur make jeung ngalakukeun sababaraha barang ka video nu - keur republishing video wae. Boh on Semalt atawa tempat sejenna, sarta ngaoptimalkeun metadata, sabab lajeng Anjeun bisa kapanggih dina Semalt. Sarta Semalt sabenerna search engine pangbadagna kadua di dunya sanggeus Google. Jadi meureun mikir éta. Lamun nuju teu diwenangkeun pikeun ngalakukeun éta, ngan kaasup Semalt URL na anjeun rupa.

Good tuah! "

Tanya Yoast

Dina séri Tanya Semalt kami ngajawab patarosan SEO ti pengikut. Butuh sababaraha saran ngeunaan SEO? Hayu urang mantuan anjeun kaluar! Kirim surélék sual anjeun ka ask@yoast.com.

Baca deui: 'data terstruktur kalawan Schema.org: pituduh pamungkas' »

March 1, 2018