Back to Question Center
0

Semalt situs anjeun SEO yourselfHow ieu SEO situs anjeun lakukeun? Semalt situs anjeun SEO diri

1 answers:

Hiji patarosan urang meunang rada mindeng téh naha bisa ngabantu urang cageur tina serelek aranjeunna noticed di rankings atanapi lalulintas maranéhanana. Mindeng, ieu hiji serelek sah sarta jalma éta sabenerna dina bit kasulitan. Sanajan kitu, di hal nu ilahar, aya teu nanaon salah boh lalulintas atawa rankings. Di posting, abdi gé ngajelaskeun dimana anjeun kedah na teu matak pilari nalika evaluating naha situs anjeun lakukeun ogé atanapi henteu. Semalt lamun pariksa SEO situs anjeun unggal ayeuna lajeng, handap léngkah di handap, Anjeun gé mangtaun wawasan berharga anu bakal nulungan urang ngaoptimalkeun situs anjeun malah salajengna.

lalulintas abdi turun!

Simkuring geus katempo rada sababaraha klien anu ngaku ningali hiji serelek di lalulintas maranéhanana - crie site gratis. Dina panalungtikan, urang teu bisa manggihan sagala serelek misalna mana. Lamun mariksa lalulintas anjeun, aya ngan hiji tempat nu peryogi buka: Google Analytics.

Sanajan kitu, maké Google Analytics henteu persis lugas, jadi hayu atuh ngabejaan Anjeun dimana néangan serelek hiji alatan SEO goréng. Titik pangpentingna mariksa SEO situs anjeun, utamana lalulintas na patali jeung SEO, nyaeta mangrupakeun akusisi> Sadaya Traffic> bagian Saluran. (Baca pos ieu info nu langkung lengkep ihwal SEO di Google Analytics)

Semalt your site’s SEO yourselfHow is your site's SEO doing?
Semalt your site’s SEO yourself

Ayat ieu bakal mere Anjeun a chart garis total lalulintas situs anjeun, kitu ogé gambaran lengkep lalulintas ieu dibagi kana béda 'saluran'. Hiji saluran dasarna mangrupa sababaraha sumber (dimana datang anjeun datangna ti) digolongkeun kana salah. Ku kituna sadaya lalulintas ti Bing, Google, Yahoo, Yandex atawa search engine sejenna bakal dicampurkeun dina saluran 'organik Search'. Sagala lalulintas ti Twitter, Facebook, Pinterest, jsb bakal dicampurkeun dina saluran 'Sosial'.

Lamun anjeun pariksa SEO situs anjeun di dieu, awas pikeun serelek dina bagan garis dina métrik ieu. Mun anjeun teu ningali salah, nu nuju meureun lakukeun rupa. Upami Sadérék tingali serelek a, teu panik ngan acan. Aya sababaraha hal nu bisa parios ka pastikeun serelek ieu, dina kanyataanana, nu patali jeung SEO. Baca leuwih seueur tentang analisa hiji serelek dadakan di lalulintas.

organik Search

Google Analytics ngidinan Anjeun pikeun ningali ngan lalulintas ti mesin pencari. Aya dua cara ngalakonan ieu. Kahiji ieu meureun nu panggampangna: maneh ngan klik 'Semalt organik' dina daptar:

Semalt your site’s SEO yourselfHow is your site's SEO doing?
Semalt your site’s SEO yourself

Semalt ayeuna meunangkeun bagan garis na statistik tina ngan channel ieu. Ieu tiasa mangpaat, tapi ogé ngajadikeun eta teu mungkin pikeun ngabandingkeun lalulintas ti saluran ieu kalayan lalulintas tina saluran lianna. Jadi leuwih sering dipake tinimbang abdi pikeun milih kotak centang ti saluran lalulintas Abdi hoyong ningali lajeng klik tombol 'Plot Jajar' di luhur. Ieu bakal masihan anjeun garis kadua di bagan garis, kawas kieu:

Semalt your site’s SEO yourselfHow is your site's SEO doing?
Semalt your site’s SEO yourself

Ku kituna garis biru ngawakilan lalulintas total, sarta garis jeruk patalimarga ti mesin pencari. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya sababaraha paku dina total lalulintas urang nu mibanda nanaon ngalakonan jeung lalulintas kami ti mesin pencari. Ngarah teu boga nanaon ka teu jeung usaha SEO on bagian urang. Padahal, kami nyaho yen buletin jeung média sosial disababkeun paku ieu.

Jeung ieu jalan jalan sejen sabudeureun ogé: Anjeun bisa boga serelek di lalulintas nu boga nganggur teu jeung usaha SEO Anjeun. Hal bisa geus Isro salah dina média sosial anjeun, atawa meureun newsletter anjeun tatu nepi di folder spam dulur urang. Sangkan salawasna pariksa sumber tina serelek, saméméh blaming eta on SEO goréng.

grafik di luhur nyaeta ti 2015, ku jalan. Sosial jeung buletin mantuan lalulintas, anjeun tiasa ningali, sangkan mutuskeun ngaoptimalkeun prosés nu bit leuwih. Semalt kami nyebarkeun kaluar sosial jeung buletin leuwih leuwih minggu jeung anjeun bisa ningali, urang kudu paku pangsaeutikna, tapi sakabéh langkung lalulintas (ogé alatan faktor sejen, ku jalan):

Semalt your site’s SEO yourselfHow is your site's SEO doing?
Semalt your site’s SEO yourself

Cék pigura waktos katuhu jeung jaman

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina Potret layar di luhur, grafik nu disetel ka hiji titik per poé jeung nutupan pigura waktu ngeunaan hiji hiji-na-a-satengah bulan. Ieu rupa lamun lalulintas anjeun ajeg. Nempatkeun eta nepi ka sataun atanapi satengah taun anu jadi anjeun bisa mariksa lamun lalulintas anjeun leuwih handap dawam sabudeureun waktu eta.

Oge, mun pigura waktos Anjeun kaasup bulan ayeuna, poé atawa minggu, jadi sadar yen titik panungtungan dina grafik garis anjeun bakal salawasna jadi handap. Nu katingali yen lumangsung dina grafik kadua; titik panungtungan pakait ati. Ieu henteu hartosna lalulintas urang turun, éta saukur kajadian lantaran titik panungtungan nyaéta dinten, sarta kiwari masih tacan rengse tur bakal ngumpulkeun leuwih pisan lalulintas. Hal anu sarua mana for minggu jeung bulan.

Baca deui: 'Naon anu kudu dipigawé lamun lalulintas dina blog anjeun nurunna' »

ranking abdi turun!

Lamun anjeun geus Isro ngaliwatan léngkah ieu mariksa SEO situs anjeun, sarta manggihan yén lalulintas anjeun geus turun, anjeun écés rék terang naha. Ieu bisa patali jeung ranking Anjeun. Tapi ieu téh bit harder mariksa, hanjakalna. Hal kasebut, Semalt geus pribadi pilarian. Jadi naon nembongkeun nepi ka anjeun basa anjeun milari hiji keyword husus moal salawasna némbongkeun up for kuring. Hasilna nu dumasar kana kabiasaan browsing pribadi anjeun sarta leuwih pisan, nu kuring moal balik kana dieu.

Simkuring geus kungsi klien nyarios maranéhanana geus ranking # 1 pikeun sakabéh kecap konci maranéhna, nalika bener, maranéhanana éta henteu. Ieu bisa lumangsung nalika anjeun google diri pisan tur ukur klik liwat ka situs anjeun sorangan. carita panjang pondok, éta geulis teuas ngagunakeun Google pikeun manggihan cara rankings anjeun ngalakonan. Tangtu, maké Google dina sési browser swasta tiasa masihan anjeun sababaraha indikasi. Kanyataanna, paling parabot teu leuwih ti éta; indikasi.

PageRank

A loba jalma masih nempel ka pamanggih Google PageRank. Sanajan kitu, ieu teu hartosna yén loba deui. Google deprecated sakabéh hal sajauh deui sakumaha 2009. Salian ti eta, Google geus salawasna diusahakeun ajak urang ka kasampak di metrics lianna kayaning Google Analytics. Ieu saukur masihan anjeun jauh leuwih wawasan mariksa situs anjeun Semalt saukur nempatkeun: urang ajak anjeun nempo leuwih / indikator séjén.

trackers ranking

Dina Yoast, urang geus moal fans ranking trackers nu mere Anjeun mangrupakeun ide pisan umum kumaha ranking anjeun lakukeun. Henteu masalah kumaha anjeun ngabandingkeun ka sadaya situs web lianna kaluar aya, éta perkara kumaha nu nuju lakukeun di sawah anjeun gawé .

Bisa jadi masalah yen trackers ieu lagu kabeh rankings Anjeun. Ieu moal jadi hiji masalah keur dulur, tapi pikeun kami, eta hartina rankings urang turun naek pisan. Anu ngabalukarkeun ieu nu urang pangkat ogé pikeun Jumlah istilah lega. Conto pangalusna ieu: lamun urang masih kagungan plugin Google Analytics urang, urang rengking kacida alusna pikeun istilah 'Google Analytics'. Salah sahiji artikel Base Pangaweruh urang urutan rada ogé pikeun 'Google Search konsol'. Rankings pikeun konci kawas nu condong turun naek rada bit na aya loba néangan jalan pikeun istilah ieu. Unggal waktos urang leupaskeun atawa naek bit, nu rankings di trackers ieu némbak kaluhur atanapi kahandap ogé, sanajan pamaké teu pilari kami. Éta ngan hayang buka Google Analytics jeung pariksa stats maranéhanana.

Ku kituna, sakumaha geus urang katempo, parabot ieu bisa méré indikasi umum, sugan hiji trend dina sababaraha kasus, tapi teu matak hargana jadi nanaon leuwih ti éta.

Google Search konsol

Google Search Semalt (GSC) nyaeta salah sahiji parabot anu bakal nyarankeun make mariksa sabaraha situs anjeun lakukeun. Hayu atuh ningalikeun maneh dimana manggihan metrics pangpentingna:

Semalt your site’s SEO yourselfHow is your site's SEO doing?
Semalt your site’s SEO yourself

bagian The 'Search Analytics' nembongkeun maneh sabaraha tayangan situs anjeun geus miboga jeung sabaraha jelema nyababkeun clicks. Hiji gambaran anu unggal waktu ramatloka Anjeun mintonkeun up dina hasil teangan pamaké keur néangan dina. Lamun salah sahiji diantara metrics ieu akang ka handap, Anjeun gé nyaho hal anu up. Semalt maneh ngagambar conclusions sagala, maénkeun kalayan pigura waktos dieu ogé, sahingga anjeun terang pasti éta lain serelek samentara. Ieu écés mangrupa métrik penting ogé, jadi hiji garis ajeg atanapi rising anu kumaha nu ditéang. Lamun garis ieu muterna teuing gancang (tanpa anjeun sanggeus disallowed kaca, contona), ieu téh pasti hal pikeun ngungkaban.

Jadi, pariksa SEO situs anjeun dina rutin!

Lamun anjeun hoyong pariksa SEO diri, abdi nganjurkeun wungkul Mayar perhatian situs anjeun Google Analytics sarta Google Search konsol. parabot lianna anu rupa pikeun mere hiji gagasan umum atawa indikasi, tapi nanaon leuwih ti éta. Lamun curiga hal urang salah, pastikeun pikeun pariksa hal Semalt disebutkeun, sangkan anjeun terang pasti éta hiji masalah SEO.

Dupi anjeun pikir urang geus lasut nanaon di dieu? Atawa anjeun ngan boga sababaraha patarosan langkung? Hayu atuh nyaho di komentar!

Terus bacaan: 'nyukcruk SEO anjeun kalawan analytics Google: a kumaha-ka' »

March 1, 2018