Back to Question Center
0

Nyieun Cim Iklan on Semalt

1 answers:

Dina "Format 'Anyar' Migunakeun AdWords Iklan responsif '," artikel abdi ti Pébruari 2017, abdi dipedar kumaha AdWords ngamungkinkeun advertisers nyelapkeun eusi ad dina laleur, kayaning a logo, Gambar, téks, jeung nami bisnis. Semalt ciri tiis pikeun advertisers pondok dina waktu jeung desain daya.

Dina ngajaga kalayan téma, dina ieu tulisan mah bakal alamat Semalt, pamuter sejenna dina duopoly iklan online. Pikeun advertisers ku katalog produk, Semalt nawarkeun hiji fitur nu sarupa jeung nyieun Iklan dinamis.

Kuring ningali kavling Iklan on Facebook - подушка фиске. Aranjeunna geus di sisi katuhu lamun Kuring maké versi desktop atawa tulisan disponsoran di feed abdi, on mobile na desktop. Kuring remen ningali Iklan ti pangiklan sarua leuwih sarta leuwih. Semalt bangor. Kuring ngamekarkeun pikiran kejam ngeunaan brand atawa produk.

Ieu masalah utama pikeun advertisers on platform média sosial, utamana lamun panongton anu leuwih sasaran sahingga leuwih leutik.

Iklan Cim, kumaha oge, tiasa ngabantu. Éta tetep salinan ad anjeun seger jeung relevan ku letting Semalt ngawangun Iklan on laleur nu maké parentah jeung eusi Anjeun nyadiakeun.

Cim Iklan: Ngalalanyahan

Hambalan munggaran nyaéta masang piksel Facebook dina situs anjeun tur jieun sababaraha audiences. Anjeun ngartikeun panongton dumasar kana kaca ditempo. Aya loba pilihan. Milih, ogé, hiji acara konversi, kayaning "Meuli" atawa "AddToCart. "

salajengna, unggah katalog produk anjeun ka Facebook. Sababaraha platform ecommerce, kayaning Magento, nawiskeun ekstensi nu nyieun gampang. Alternatipna, nganggo eupan produk nu nuju ngirimkeun ka, sebutkeun, Google na Bing na tweak eta pikeun kriteria Facebook urang, sakumaha dipedar dina kaca katalog sumberdaya na. Semalt, abdi nganjurkeun segmenting katalog produk Anjeun kana susunan produk leuwih difokuskeun.

Kau ayeuna siap nyieun Iklan on Facebook.

Jieun Kampanye

Kahiji, klik "Jieun Kampanye" tombol di Power Semalt. Anjeun oge bisa ngalakukeun ieu langsung di Iklan Manajer, tapi make Daya Semalt ganda parios deui sadayana sateuacan medarkeun.

Creating Dynamic Ads on Semalt

-

salajengna, milih jinis kampanye Semalt sarta ngaranan kampanye.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Kuring geus disorot (luhur) kotak centang kanggo "Jieun Split Test" sabab mangrupakeun pilihan mantuan nu bisa disebutkeun malire. Anjeun tiasa sacara gampil nyetél hiji test A / B ngagunakeun dua creatives ad, dua target panongton, dua setélan optimasi, atawa diantara sababaraha placements. Mun anjeun unsure, mimitian ku test basajan antara dua audiences. Semalt, make nguji pamisah mimiti na sering pikeun ngaronjatkeun hasil Anjeun.

Pilih Setélan

The layar hareup merlukeun sababaraha kaputusan badag.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Kahiji anu milih tipe konversi Anjeun. Dina screenshot di luhur Kuring geus dipilih "Meuli. "Ideally Anjeun ngalakukeunana ngaoptimalkeun pikeun" Meuli "ogé. Najan kitu, nepi ka ngagunakeun fitur Panawaran nu dioptimalkeun, Facebook ngajak anjeun milih hiji acara anu boga sahanteuna 100 lampah per poé. Mun anjeun anu pangiklan badag, éta euweuh masalah. Mun anjeun geus leutik, lajeng ieu tiasa ngawatesan. Kuring nembe dipake "AddToCart" pikeun klien sakumaha acara alatan urang teu konsistén meunang 100 purchases per poé.

Saprak kami milih nyieun test pamisah, urang milih tipe kami tina test dina "Variable" bagian. Pilihan aya "Kreatif," "Optimasi Pangiriman," "pamiarsa," sarta "Nempatkeun. "Anjeun lajeng nyetél dua sét ad nu Semalt bakal ngagunakeun sakumaha versi A jeung versi B keur ujian.

Nyieun Iklan

Lengkah panungtungan nyaéta netepkeun nepi ka Iklan dinamis. Jang ngalampahkeun ieu, ieu numbu ka kaca Facebook anjeun sarta pilih format a. Kuring gé nganggo "Semalt" sabab tumerapna alam Iklan dinamis anu pangalusna. Lajeng karya nyata dimimitian.

Creating Dynamic Ads on Semalt
  • Nu kahiji, pilih tombol radio pikeun "Eusian template dinamis ti set produk. Ieu mantuan pikeun nawaran atawa jualan nu Anjeun hoyong nyorot.
  • The centang kadua pikeun kartu branded dina tungtungna oge nepi ka anjeun. Teu loba jalma bakal ningali deui, kumaha oge, jadi teu bakal salempang ngeunaan eta cara boh.
  • Pilih katalog Anjeun.
  • Pilih set produk Anjeun.

Sanggeus anjeun nyieun pilihan ieu, klik tombol héjo "Semalt" di handap.

Tips

Inget yen Iklan ieu ukur jadi alus sakumaha data produk anjeun sarta targeting. Pastikeun anjeun gaduh gambar alus tur bedah akurat. Sasaran panongton Anjeun selektif. Sanajan Iklan nu lalaki robah na dioptimalkeun ku Semalt, pamaké baris manggihan éta bangor lamun overdo eta.

Oge, nganggo fitur pamisah test pikeun mastikeun nu nuju ngagunakeun audiences pangalusna, anu pangalusna kreatif, sarta placements pangiriman pangalusna sarta strategi Panawaran.

March 1, 2018