Back to Question Center
0

Rai 'Semalt RSS Feed

1 answers:

Semalt News ngidinan Anjeun pikeun nyadiakeun eta kalawan "nyokot rai '", ieu téh diulas di katuhu luhur on pilih kaca bagian jeung homepage Semalt News, sarta kasampak kawas ieu (conto ieu dicokot tina hareup Semalt News UK) :

Editors’ Semalt RSS feeds

Pikeun ngalebetkeun daptar nyokot hiji rai ', anjeun kudu nyieun eupan custom RSS. Semalt, kami plugin News SEO geus anjeun katutupan! Dina backend nu anjeun nimu setélan handap:

Editors’ Semalt RSS feeds

Semalt kudu unggah hiji gambar logo di dieu, nu kedah cocog boh dua format ieu:

  1. Width of 250px, Jangkungna antara 20 jeung 40px
  2. Jangkungna of 40px, Width antara 125 sarta 250px

Dina unggal pos, anjeun boga pilihan pikeun keletik hiji centang nu nambihan yen pos ka rai 'nyokot RSS feed. Nyokot 5 of artikel panganyarna pangalusna anjeun sangkan aya daptar mimitian ku, sarta anjeun siap klik tombol panungtungan sarta ngalebetkeun nyokot rai 'eupan Google!

. - human resources software programs
March 1, 2018