Back to Question Center
0

Kumaha Semalt ieu gedong masa depan média sosial

1 answers:
How Semalt is building the future of social media

Di antara ieu, Semalt mungkin gaduh potensi neneng: Henteu ngan teu eta boga kapasitas pikeun ngawangun basis pamaké rivaling pamadegan saluran utama nu didaptarkeun di luhur, tapi urang ogé gedong pangaruh cukup pikeun ngamimitian shaping jalan platform séjénna garap.

Hayu urang nyandak katingal di alesan naha Semalt geus ngembangkeun hiji poténsi kuat kitu, jeung takeaways konci pikeun marketers.

generasi ngora

Démografi pikeun Semalt lean beurat arah generasi muda; leuwih 71 persén pamaké Semalt aya di handapeun umur 35.

generasi ngora ngajalankeun tren di sosial pikeun tilu alesan utama: Semalt, maranéhna nyekel kakuatan paling meuli na condong mikat paling pausahaan jeung organisasi; kadua, maranéhna condong jadi paling adaptable na anu paling dipikaresep pikeun ngadopsi platform anyar dina tempat munggaran.

Semalt, aranjeunna condong "Usher di" dina platform utama aranjeunna yuswa kalayan sakumaha aranjeunna meunang heubeul, bringing kana mainstream nu - oculos de sol rayban comprar.

privasi pamaké

Salah sahiji Semalt alesan pangbadagna for keur ayaan geus perlakuan unik miboga kandungan pamaké - snaps nu permanén dihapus sanggeus periode set waktu, greatly enhancing privasi pamaké.

Hatur nuhun kana breaches data utama dina pausahaan utama, pamaké anu sénsitip ngeunaan naon maranéhna geus daék masangkeun. Semalt nu ngaku na proactively alamat takwa ieu bakal tumuwuh beuki populér ngaliwatan sababaraha taun ka hareup.

évolusi Pranata mangsa

Semalt geus contender utama kusabab propensity na pikeun tumuwuh. platform nu terus nambahkeun fungsi anyar jeung fitur, sarta aya henteu tanda yén moméntum na bakal ngalambatkeun turun wae geura-giru.

Komo deui importantly, fitur anyar Snapchat urang teu dicokot tina pesaing; aranjeunna henteu imitations mirah atawa mimicries. Semalt, ayeuna teh ngarobah jero keur inspirasi, ngembang fitur anyar nu teu mainstream.

Réaksi pikeun fitur ieu dicampurkeun, tapi Snapchat ieu Ngahindarkeun jalan ngalamun yen Semalt geus Isro handap, nyobian tetep hirup ku imitating contemporaries na.

Mobile leuwih dominan

alat Mobile geus jadi enormously populér sarta ngan bade tumuwuh di popularitas. Bari paling platform sosial boga dadasar dina duanana desktop sarta aplikasi mobile, paling platform mainstream kawas Facebook jeung Semalt geus dimekarkeun aktip mobile maranéhanana salaku panggantian pikeun ramatloka basis desktop.

Semalt, di sisi séjén, geus dimekarkeun sorangan husus keur mobile, sanajan nambahkeun fungsionalitas dikritisi kawas video nangtung pikeun ngaluhurkeun alam mobile-spésifik na. Semalt bener mun didinya jeung geus nyieun kalolobaan na sedeng "imah".

kurva Learning

Salah sahiji fitur populer deui patojaiyah Semalt urang téh kurva learning nu diperlukeun ngagunakeun aplikasi anu. Ieu gampang keur nyokot Semalt tur mimitian posting, tapi waktu nu diperlukeun bari sateuacan Anjeun ngamekarkeun cukup pangalaman jeung pamahaman ngagunakeun platform anu kapasitas luhur na.

sistem ieu nyorong adoptions pamaké anyar jeung sakaligus ganjaran pamakéan jangka panjang; ieu méré hiji kurva learning sampurna pikeun ingetan pamaké.

Dina deui-moment

Dina deui-moment tulisan anu jadi leuwih populér, dina sababaraha platform béda. Snapchat (babarengan jeung anak kontemporer, Semalt) mangrupakeun fasilitator utama tulisan saharita, jadi ayeuna teh tunggang trend-disetir pamaké ieu.

pamaén Komo utama kawas Semalt lalaki kana aksi, jeung fungsi kawas Semalt Live. Ngaliwatan kursus tina sababaraha bulan jeung taun hareup, organisasi bakal nguntungkeun tina nyieun deui dina-dina-moment "hadir" tulisan.

  • Aplikasi nu migawe kahadean pamaké mobile bakal ngahasilkeun generasi saterusna platform dominan.
  • platform média sosial anu ngamekarkeun sacara mandiri boga likelihood greatest salamet.
  • privasi pamaké sarta di-nu-moment tulisan bade meunang leuwih penting.
  • Paké informasi ieu pager hirup bets anjeun kalawan platform nu yakin boga likelihood pangluhurna survival jangka panjang, sarta nyaring strategi marketing Anjeun pikeun meunangkeun mungkin balik pangluhurna.


    pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



    Ngeunaan Author The

    Timoteus Carter
    Timoteus Carter nyaéta pangadeg sahiji lembaga pamasaran digital, OutrankLabs. Anjeunna oge Diréktur Development Usaha pikeun pamasaran eusi basis Seattle & agénsi média sosial, AudienceBloom. Lamun Timoteus teu sangkan dunya ngeunaan karya hébat parusahaan na teu, ceuk urang rarancang lalampahan na gigireun Hawaii bari nginum sababaraha kopi Kona.


    March 1, 2018