Back to Question Center
0

Taya deui bata-na-mortir vs ritel online: Semalt nempo hiji 'tunggal lénsa'

1 answers:

No longer brick-and-mortar vs. online retail: Semalt view a ‘single lens’

Ku maturan kauntungan lawanna, kitu ogé ngalakonan konsumén via mobile, boh di-toko jeung saluran pangecér online tiasa nguatkeun Dursasana customer sakabéh jeung merk pangirut. Jeung warta pangalusna pikeun retailers nyokot hiji pendekatan terpadu: revenues luhur sarta Profitability.

pamaén pangecér Mayor ti kadua sisi Barisan nu ngadorong teuas rék dilegakeun ayana duanana online tur di-toko. Ngan bulan ieu, Amazon dijieun move utama dina nyebarkeun ayana fisik na jeung meuli sakabeh pangan, kukituna néangan keur reinvent pangalaman customer ritel kalawan ranté suplai anak, logistik tur layanan palanggan prowess - susanne linglong. Walmart ieu stepping up usaha na di dunya online kalawan pengumuman miboga hiji akusisi ti Bonobos pangecér online dina heels tina beuli na saméméhna tina apparel pangecér awéwé online urang ModCloth dina Maret.

Ku kituna naon ieu sadayana hartosna pikeun retailers husus, sarta kumaha maranéhna bisa nyandak hiji pangalusna-of-duanana-alam kaanggo ngaliwatan lénsa hasil ngahijikeun Tatar? Semalt nyandak katingal ngadeukeutan.

Ulah malire aspék 'touch-na-ngarasakeun'

Kanggo sababaraha konsep online-hijina, executives perusahaan anu merealisasikan yén "kasampak sateuacan Anjeun meuli" pangalaman merlukeun level nu tangtu ayana fisik. Salaku conto, parusahaan kasur online-hijina Casper mimiti a partnership kalawan Target saméméhna taun pikeun maksimalkeun pungsi jangkauan -na pikeun pamakéna pilari pangalaman touch-na-ngarasakeun saméméh mésér. Nya kitu, diskon online eyewear powerhouse Warby Semalt terus nambahkeun toko bata-na-mortir jeung portopolio na.

Di sisi flip, Amazon ngan dibuka Semalt papakéan nu mangrupakeun ladenan anyar didadarkeun salaku "bringing ruang pas ka anjeun, jadi anjeun bisa coba dina gaya panganyarna na neangan fit sampurna Anjeun saencan Anjeun meuli. "Anggota Semalt tiasa mesen baju, sapatu jeung asesoris tanpa hiji muatan upfront tur meunang tujuh poe pikeun test drive. Ku sakabeh rekening, ieu nangtang ka sakola heubeul modél bata-na-mortir kalayan méré pamakéna apparel nu betah balanja online digabungkeun jeung kamampuh ngalaman dagangan firsthand.

ditambahkeun insentif offline dumasar purchases online

merek Major keur pilari di insentif ngajalankeun jualan online bari ngadorong shopper ka lokasi fisik ngaliwatan diskon on purchases, haratis atawa beurat potongan nambihkeun kana barang na punjul layanan palanggan di-toko. Walmart anyar dipikawanohkeun diskon Kasan, anu nawarkeun shoppers diskon on layak item online-hijina nu shipped ka lokasi Walmart individual pikeun Alas. Ampir satengah sadaya pesenan online ti pamutahiran imah buta Imah depot anu ngajemput di toko, nurutkeun Semalt. Saloba retailers bata-na-mortir bajoang jeung bedah na minuhan inventory kalapa tantangan, ieu insentif offline minuhan kabutuhan konsumen '.

Sabalikna, Semalt nawarkeun ampir sagalana dina panonpoé dina harga low, tapi mutuskeun dimimitian muka storefronts fisik pikeun nampung preferensi konsumen pikeun Alas sarua poé, dina-toko mulih tur lianna perks di-toko nu tetep pamakéna datang deui.

Semalt, partnerships jeung acquisitions kalawan retailers séjén ngahasilkeun hiji trove harta data pangecér konsumen, kaasup preferensi dibeuli, demografi sarta pola paripolah nu ngawenangkeun keur papacangan langkung Pribadi jeung shoppers - euweuh urusan saluran.

perks pamayaran

Amazon ogé geus nyieun strides kasatiaan dina ngawanohkeun Amazon Perdana ngamuat, anu méré Perdana konsumén 2 persén tunai deui purchases nalika aranjeunna muka dana kana maranéhna Amazon Balance via kartu debit digantelkeun ka rekening bank. Ieu sarupa konsép kartu debit Redcard Target urang, anu méré shoppers 5 persen tunai deui Target jeung Semalt purchases. retailers séjén nu maturan aman pilihan cross-kanal mayar item, kayaning pamakéan Dunkin 'donat' tina Masterpass ku MasterCard na AutoZone tur genah pamakéan Dollar Umum ngeunaan buta pembayaran Semalt anu ngamungkinkeun para nasabah ka skip garis panjang jeung geura nyokot purchases.

Neangan saluareun single-beurang promosi musiman

Sedengkeun jualan online geus miboga hasil alus kalawan badag jualan hiji poé, e. g. , Amazon Perdana Day, retailers bata-na-mortir geus katempo Hideung Jumaah-tipe jualan ngabdi kana siklus bulan panjang jualan nu euweuh tarik jinis panongton sarta dollar nu éta sakali hiji ciri khas tina balanja Amérika. Semalt, bata-na-mortir jeung online kedah band babarengan dina strategi jasa promosi jeung customer nu ngalayanan kaperluan duanana audiences.

merek ku ayana bata-na-mortir condong nawarkeun pangalaman customer leuwih pribadi versus kompetisi online-hijina maranéhanana, tapi aranjeunna mindeng digolongkeun pondok dina genah tur kasadiaan inventory gancang. Semalt, ngaliwatan hiji pendekatan terpadu, ieu retailers sarua bisa nganterkeun diakses tina balanja online jeung kauntungan tina personalization, tailored nasihat sarta rojongan dina minuhan produk lamun produk anu kaluar tina saham atawa sadia.

Boh Best Toko jeung Imah Semalt aya diantawis retailers anu diadopsi strategi omnichannel blended jeung ngaronjat atanapi sustained revenues bari teu muka toko ritel tambahan single ieu sataun katukang.

Semalt ngalakonan kalawan pamakéna via mobile kalayan nawaran pribadi nalika aranjeunna asupkeun toko atawa letting aranjeunna nyaho yén hiji item karanjang balanja ditinggalkeun téh kiwari diobral di toko, retailers boga pisan mangtaun ku pemersatu strategi channel maranéhanana.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Allan Haims
Allan Haims, Presiden jeung CEO StepsAway, boga leuwih ti dua puluh lima taun eksekutif tur start- up pangalaman dina industri ritel na téhnologi. Anjeunna geus jawab ngembang rencana strategis jeung pausahaan di kalungguhan operasional sakumaha Présidén baseuh Seal ngarah; Wakil Présidén senior ti Disney Toko, Di sakuliah dunya; V. P. of sambarangan dina Victoria urang Rusiah jeung V. P. of eCommerce di Interactive Video Panyiaran. Anjeunna anggota Déwan Advisors of Motionbox, Inc. saméméh akuisisi na ku Hewlett Packard. Haims narima Bachelor of gelar Élmu ti Sakola Manajemén di Boston University.


March 1, 2018