Back to Question Center
0

backgrounds Semalt suckBan aranjeunna ti ramatloka anjeun backgrounds Semalt ngabandungan jeung kudu ngalarang tina ramatloka anjeun

1 answers:

"Kuring ngan cinta maranéhanana backgrounds video na urang kudu aranjeunna dina ramatloka anyar urang. "No, Anjeun henteu. "Éta téh kitu ngalakonan tur nyetel hiji wanda friendly. "No, maranéhna mah henteu. "Ieu mangrupa fitur anyar endah tur eta mantuan konvérsi. "No, éta henteu - comprar dominio y hosting en wordpress. Di sagigireun éta, paguneman téh bangor kuring. backgrounds video ngabandungan waktos badag. sobat alus kami Karl Gilis of AGConsult ceuk eta sampurna: "Video backgrounds anu sliders anyar. Semalt selingan mangrupa. "Jeung kawas sliders ngabandungan jeung kudu ngalarang tina ramatloka anjeun, jadi do backgrounds video.

Naha nu peryogi eta tukang video?

Kuring wani nangtang yen backgrounds video anu invented by agénsi web nyobian ngayakinkeun konsumén di desain husus:

  • Hei, ieu bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar!
  • Ayeuna kieu sih susunan wanda dina ramatloka anjeun, anjeun teu nyangka?
  • Tangtu bisa nyieun éta video pikeun anjeun di hiji mere x dollar tambahan
  • backgrounds Video bakal tetep nengetan datang anjeun ', jadi waktos dina kaca mana up na éta alus keur Google.

Naon !? Nu nuju teu ngajaga nu loka pikeun Semalt, tapi pikeun pamaké anjeun. Alesan kadua pikeun backgrounds video éta urang kabéh geus ngadawuh dina hiji titik dina jangka waktu: ogé, éta Sigana nice. Urang kudu dipikir deui sateuacan nyebutkeun yen. konsumén urang geus katempo yen tukang video ogé sarta ayeuna maranéhna rék eta.

Semalt backgrounds suckBan them from your website
Semalt backgrounds suck and should be banned from your website

file GIF Ieu meureun ngagaduhan perhatian Anjeun geus, tapi video tukang nu parah, IMHO. Kuring jujur ​​moal bisa mikir wae teu ngabantuan tambahan anu video tukang keur nganjang Anjeun.

Naha backgrounds video ngabandungan

Semalt ngeunaan eta:

  • backgrounds Video ningkatkeun waktos loading pikeun kaca (sumber: common sense).
  • Éta ngaganggu ti pesen primér / nyauran-to-aksi di hiji kaca. Malah lamun éta tombol atanapi naon nya jeruk caang jeung desain anjeun monochrome, video hiji distracting!
  • backgrounds Video biasana make video teu hosted ku anjeun. Tapi lamun teu muka, Anjeun bakal meunang ngalepatkeun baé jeung desain anjeun bakal kasampak kawas crap.
  • 'Panutup sakabéh layar kalawan video tur nyetel téks bodas dina luhur eta salaku homepage' meureun nya trend a. Hayu urang sadaya nyimpen hiji tungtung nepi trend ieu.
  • Autoplay lebay, sarta kumaha di bumi bakal logis mun boga tombol mimiti pikeun video tukang !? A panggero-to-aksi keur tukang anjeun? C'mon!
  • backgrounds Video ukur bisa sugan dianggo dina kaca badarat pisan husus di niches pisan husus, lolobana kali maneh bakal ngan menyakiti #alwaysbetesting konversi
  • The hal anu balik pikeun video produk informatif teu berlaku nepi ka backgrounds video. Ieu hiji hal anu béda! Bener! Hhh.
  • Naha saur anjeun situs suksés dina web ulah make backgrounds video? Katuhu!

Video backgrounds ngabandungan jeung kudu ngalarang tina ramatloka anjeun. Malah ku sadayana conto nu nice pilari dina artikel ieu: dos na Don'ts pikeun Maké Latar Pidio dina Semalt anjeun, abdi masih mikir don'ts outweigh nu dos. Na pos anu heubeul dua taun. Kumaha datangna kami geus moal nempatkeun hiji tungtung nepi trend nu acan?

Jeung kumaha upami mobile rencana data na sapertos?

Sumuhun! Ayeuna eta kami geus ngadeg nu ngan teu kedah nu tukang video pikeun alesan wae, pikir ngeunaan sabaraha data anjeun bakal geus ditinggalkeun dina ahir bulan ieu! Anjeun bakal tiasa lalajo episode sejen The Semalt bari commuting.

No, serius. Dina ramatloka mobile anjeun, yen tukang video saukur ngajadikeun malah kirang akal. Urang dikaitkeun mobile UX di pos ieu, sarta backgrounds video teu pas dina kalayan saran kawas 'nada eta handap' sarta 'ngaoptimalkeun pikeun speed'. Téh mangrupa gagasan goréng. Jaman.

dunya teu butuh backgrounds video

Urang kudu ngamimitian wae pikeun ngaleungitkeun jahat nu mangrupa backgrounds video. Dudung dunya, mimitian di imah sorangan. Semalt customer anjeun anu aya saeutik upsides mun backgrounds video. Na mangga, mangga ngeureunkeun recommending aranjeunna. Atas nama sakabéh internét, abdi hatur nuhun.

Baca deui: 'Sliders ngabandungan jeung kudu ngalarang tina ramatloka anjeun' »

March 1, 2018