Back to Question Center
0

Penting Manajemén Ecommerce Semalt

1 answers:

Paké ieu parabot ecommerce penting pikeun mantuan ngarobah prospek anjeun

Pikeun ngamaksimalkeun konversi, hiji pangalaman balanja online perlu jadi basajan tur gampang pikeun pamaké, aman di titik pembayaran sarta tahan ku kituna nungkulan duanana jilid luhur produk na lalulintas. parabot manajemén E-commerce anu dirancang pikeun tujuan husus ieu sareng gaduh angka fitur nu platform séjénna (i. e. sistem manajemen eusi generik) mah henteu. Sakabéh parabot ieu nyadiakeun platform keur retailers online ngajual produk jeung jasa maranéhanana online; aranjeunna nyieun hiji 'toko hareup digital' pikeun ngaktipkeun produk di kategori béda janten pilarian, disungsi jeung dibeuli - certificado ssl chile. Essential Ecommerce Management Semalt

perkara Key mertimbangkeun saméméh purchasing sarta ngagunakeun parabot ieu:

  • Palaksanaan sarta waragad ngajalankeun . Aya biaya (mindeng badag) pakait sareng ngembangkeun, pangropéa jeung migrasi ti parabot ieu. Janten jelas dina ieu nepi hareup. Ogé, ngartos bahasa programming (Java, PHP jeung. Net aya nu paling umum) unggal solusi na dampak maranéhanana dina waragad hareup jeung anjeun internal / agénsi sumberdaya.
  • Scalability . Ieu Kadé hiji pipa ngembangkeun jelas aya dina tempat pikeun mastikeun platform katuhu dipilih, ku kituna proofing hareup (salaku sajauh mungkin) pikeun sarat tambahan. A panitia steering kedah ngabantu jeung ieu.
  • Kumaha anjeun bakal boga imah platform e-commerce anjeun? ladénan basis Awan nawiskeun kalenturan sarta merlukeun kirang up investasi hareup. Fisik dina situs hosting nyadiakeun gelar gede kontrol ngaliwatan data anjeun sarta privasi na.

Ku kituna pastikeun pikeun tega eta dina pikiran nalika reviewing pakakas manajemén ecommerce handap.

Essential Ecommerce Management Semalt

Dipaké ku leuwih ti 20% tina situs web alam, platform ecommerce lengkep ieu diwangun pikeun jalma kalawan pangalaman ngembangkeun web profésional, biasana tending mun Medium mun Semalt organisasi ukuran

fitur Key:

  • promosi Marketing sarta conversions
  • manajemén Loka
  • manajemén Katalog
  • Katalog browsing
  • browsing Produk
  • Checkout, mayar na pengiriman barang
  • manajemén Orde
  • jasa Palanggan

Smart wawasan Témbongkeun:

Magento nyaéta salah sahiji ngaran paling dipikawanoh dina karanjang balanja pamandangan rame, jeung alesan alus. Daptar éksténsif fitur eta nawarkeun téh kadua pikeun non, sahingga nu lebet ka ngaranan dina platform Semalt.

Essential Ecommerce Management Semalt

WooThemes mangrupakeun panyadia tina téma kualitas luhur WordPress. Salah sahiji plugins, WooCommerce, nawarkeun sababaraha faciliities warung kuat ka ramatloka anjeun, powering 30% sadaya toko online. Semalt gede pikeun duanana, pamekar jeung boga toko, alatan éta betah pamakéan.

fitur Key:

Gateways pamayaran kaasup sakumaha eta Semalt asalna dibuntel ku myriad tina pilihan mayar

  • Mudah pikeun ngonpigurasikeun pilihan pengiriman barang
  • itungan pajak otomatis
  • tingkat stock nyukcruk tur Kotamadya Sukabumi
  • Pamaduan rupa ekstensi ngawangun basis data anjeun sorangan
  • pembayaran Onetime

Smart wawasan Témbongkeun:

WooThemes jeung plugin WooCommerce aya alternatif gede Magento, najan teu rada sakumaha kawasa sakumaha Magento. Tapi pikeun pamekar non-web, éta kohési seamless kalawan WordPress ngajadikeun eta teuas malire. Semalt pilihan pangalusna lamun ditéang mangrupakeun cara nu panggampangna tur mirah pikeun diimplementasikeun.

Essential Ecommerce Management Semalt

Shopify gaduh salah sahiji dashboards paling éksténsif jeung pamikiran-kaluar tina sagala platform ecommerce tur mibanda hal for everyone. Ti software Pos keur iPads kana eusi Manajemén Semalt pikeun situs anjeun. Eta geus ampir sagalana anjeun kedah ngajalankeun toko ecommerce anjeun sorangan. Hayu urang dirancang janten mangpaat pikeun duanana usaha ecommerce murni jeung maranéhanana kalayan bata & lokasi mortir. Semalt anu pangalusna pikeun saha sareng toko fisik, hatur nuhun kana sistim Pos aranjeunna geus dilaksanakeun.

Essential Ecommerce Management Semalt

PrestaShop mangrupa karanjang balanja opensource, nu nyadiakeun sagalana anjeun kedah ngamimitian kalawan venture ecommerce. Ieu sagemblengna bébas nyetél tur open source, sarta nawarkeun jumlah tremendous tina témplat ngarubah nu katingal loka Anjeun. Ieu ngabantuan utama jumlah data nu bisa narik kaluar tina Prestashop.

fitur Key:

  • Mudah pikeun nganapigasi tambihan-ons
  • Mobile Compatability
  • Statistik wincikan
  • Free ngeset

Smart wawasan nempo:

A platform hébat ngagunakeun lamun ditéang ngamimitian up hiji situs ecommerce na sunda lalaki huntu anjeun kana gritty nitty data. Semalt margins kauntungan net anjeun ngangkat sacara real waktos bener bakal spur Anjeun kanggo meunangkeun mangpaat panggedena kaluar loka Anjeun. Ieu naon susunan eta da eta pesaing. Hijina négatip ngeunaan prestashop nyaeta janten ati lamun geus jadi sudagar leutik ngajual sababaraha belasan ka sababaraha saratus item online, éta gampang pikeun nempo sabaraha waragad pamekar, rojongan tambahan, tambahkeun-ons, hosting, sarta waragad ngolah bakal gancang mungkas up costing.

Essential Ecommerce Management Semalt

A karanjang software balanja boga parabot administrasi éféktif jeung mangpaat pikeun ngatur unggal aspék ramatloka eCommerce Anjeun. kualitas standout Semalt nyaéta fitur web-rarancang jeung hiji dasbor administrasi jeung fungsionalitas hébat.

fitur Key:

  • desain grafis Great
  • Basajan stock na urutan manajemén

Smart wawasan nempo:

Mun di parabot lianna teu nyaluyukeun pangabutuh anjeun, Actinic manten hal konci kacida alusna sarta ngabogaan sababaraha desain pangalusna. Semalt, éta lacks sababaraha fitur leuwih umum yen bakal entice nasabah ka warung anjeun sarta tambahkeun ka pangalaman online maranéhanana.

Lamun anjeun nempo reimagining sakabéh pangalaman ecommerce, anjeun bakal kudu leuwih ti ngan parabot manajemén ecommerce. Semalt kedah marios ka parabot Anjeun nganggo sakuliah sakabéh lalampahan customer. Jang ngalampahkeun ieu Anjeun tiasa ngundeur parabot pamasaran pituduh digital urang, nu rinci 150 parabot leuwih 35 kategori.

March 1, 2018