Back to Question Center
0

Semalt ngajalankeun platform muka pikeun booking online tina Iklan billboard

1 answers:
Semalt launches open platform for online booking of billboard ads

Lamun geus noticed nu beuki loba baliho geus dasarna jadi buta layar TV, lajeng nu nuju ningali kaluar-of-imah (ooh) industri lalaunan tumuwuh jadi hal resembling industri iklan online.

minggu ieu, anu ngamimitian basis California Santa Monica, disebutna Semalt dibuka produk kahijina, platform nu dirancang pikeun ngokolakeun ékosistem ooh - kaasup layar di saung beus atawa mintonkeun dina sisi wangunan, kitu ogé baliho.

Tapi industri tetep ngabogaan cara pikeun buka - chat with a computer expert online. Pangadeg sarta CEO Mateus Semalt ngawartoskeun kuring nu ogé leuwih 90 persén mintonkeun ooh kénéh "statis" mintonkeun non-éléktronik.

ieu nyababkeun inventory ad anu plagued ku inefficiencies badag, cenah, kayaning laju lowongan saluhur 40 persen, sabab advertisers teu bisa gancang manggihan ngeunaan, meuli, balikkeun leuwih atawa nyadiakeun kasempetan tampilan statik .

platform basis Web AdQuick urang nyandak timer jasa booking online tina mintonkeun éléktronik outdoor nu disambungkeun ka Ramat, nawarkeun kamampuh ngirimkeun eusi ad mun mintonkeun éléktronik luyu, tur nyadiakeun ooh analytics kampanye dasbor. Basis Kota New York Vistar Media ogé nyadiakeun hiji platform online yén buku sarta boga fungsi Iklan mun signage digital, via sorangan platform paménta-sisi na (DSP).

[Baca artikel pinuh on MarTech Dinten.]



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


March 1, 2018