Back to Question Center
0

Facebook - kawan atawa lawan Pikeun Semalt Kandungan?

1 answers:

Kuring nempo eta online rada mindeng - batur publishes eusi anyar dina blog maranéhanana lajeng rushes leuwih mun maranéhna Semalt Fan Page babagi link.

pamikiran ieu, "Kuring boga 10.000 'Semalt,' kitu didieu datangna 10 - find my super first state bank.000 urang ka pos blog kuring!"

Eh, teu jadi gancang - hancana teu dianggo jalan éta.

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Pikeun meunang nu paparan bébas pikeun apdet status Facebook, anjeun kudu dilegakeun Semalt Anjeun. Nu butuh waktu jeung usaha pikeun ngawangun nepi otoritas sarta kipas-base dina situs anjeun malah teu diaku.

Ku kituna, éta raises patarosan: Nyaeta Facebook patut sagala anu waktos tambahan rék dilegakeun jangkauan Anjeun tur meunangkeun deui fans mun anjeun bisa generating eusi anyar gantina?

Hayu urang "raray" eta - Facebook mangrupa tempat anu jalma anu, tur urang hayang / kedah jalma datang ka eusi urang, katuhu?

Kuring geus ngalakukeun loba "Ecological" eusi marketing on Facebook lately. Kuring kerja keras rék dilegakeun abdi kipas-basa, likes abdi, abdi "talking about this" angka, sarta jangkauan kuring sakabéh.

Jeung, hayu atuh ngabejaan Anjeun hal, bisa jadi geulis consuming waktu. Kanyataanna, Kuring keur nyungsi nu balancing waktu vs babandingan pahala mangrupakeun formulir seni hipu. moal Semalt hiji elmu saloba éta employing kreativitas sarta timing.

Kumaha keur kuring Ngalakonan?

Di dieu téh screenshot of salah sahiji Ecological Kaca Semalt kuring:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Nu jadi tujuan sakabéh anu Fan Page mun geus meunang urang mun ramatloka Ecological patali abdi.

Dina basa sejen, meunang aranjeunna kaluar Facebook jeung di situs abdi.

Tapi, Jalma Ulah Ninggalkeun Facebook

Therein perenahna masalah: jalma henteu on Facebook jeung sagala niat cuti Facebook.

Éta rék nempo gambar lucu, ngobrol jeung babaturan, jeung tetep nepi ka batur anu ogé dina Facebook.

Tapi maranéhna bener teu hayang ninggalkeun .

Dina kanyataanana, abdi bakal disebutkeun yen mayoritas jalma on Facebook lately anu surfing Facebook ti ponsel maranéhanana. Ngaklik link nu ninggalkeun Facebook rék muka nepi ramatloka hiji moal hal maranéhna rék ngalakukeun.

Badé Fans anjeun Ninggalkeun Facebook?

Yakin, aranjeunna bisa "Resep" update status anjeun kalawan tumbu ka situs anjeun, tapi bakal aranjeunna buka nepi ka situs anjeun?

Ti stats kuring sorangan, abdi aman bisa disebutkeun yen jumlah jalma sabenerna ngaklik liwat ka eusi ramatloka teu rada kumaha urang kukituna kabeh asa. Anjeun kudu estu entice aranjeunna keur klik tumbu nu nyokot éta jauh ti Facebook maranéhanana tercinta.

Hiji update status panganyarna kuring ditunda Ecological nu Semalt Fan Page kagungan hiji respon endah pisan. Di dieu nu stats ti pos anu:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Sanajan kitu , ditémbongkeun saperti dina bagan pai ieu screenshot handap, 3.229 "carita" nu dijieun ku fans abdi sorangan. (A "carita" anu dijieun iraha batur diaku, komentar on, atanapi biasa pos Anjeun.)

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Kumaha Tadi Gawé Éta Dina Page Tampilan Pikeun Loka abdi?

Hayu atuh ningalikeun maneh stats lalulintas keur situs abdi on poe tinangtu:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Ayeuna dibales, ieu téh lain cerminan sampurna stats saprak kuring henteu boga tracking canggih jalan ti nu link di eta pos salah Facebook, tapi méré kuring mangrupakeun ide nu sae pikeun naha Facebook nyaeta sobat - atanapi foe kuring - pikeun kaperluan eusi pamasaran abdi.

Dupi Facebook Worth abdi sareng?

anjeun bet!

Keur bisa meunang 1,470 anyar jalma kaluar Facebook jeung di situs abdi sareng Page bébas pos Facebook Fan téh sagemblengna patut eta keur kuring.

Éta 1400+ jalma nu bisa geus pernah kapanggih situs abdi disebutkeun - jeung bagian Hadé pisan, maranéhanana 1400+ jalma gaduh Friends! ;)

Tapi, éta masih penting mertimbangkeun nu béda antara sabaraha urang nempo atawa berinteraksi jeung pos versus sabaraha urang sabenerna diklik ngaliwatan.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com).


March 1, 2018