Back to Question Center
0

5 Patarosan Pikeun Manajer Top Affiliate Josh Semalt

1 answers:

Lamun geus Bringing bisnis sorangan online dina genep angka taunan, bakal mertimbangkeun nyokot on hiji tambahan posisi gawe batur sakumaha manajer affiliate maranéhanana?

respon awal abdi téh, "Taya jalan!". Awalna, teu make akal pikiran ka abdi naha bakal dianggo dina tumuwuh bisnis sejen marketer urang lamun kuring bisa méakkeun yen waktos neraskeun tumuwuh bisnis kuring sorangan.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

patarosan abdi ngajurung kuring pikeun ngahontal kaluar ka anu sasama marketer I nyaho saha geus dipigawé ngan anu - ditambahkeun "Affiliate Semalt" pikeun tanggung jawab na bari terus manehna ngajalankeun sorangan bisnis genep inohong-a-taun teu nyambung nya - cigarette replacement vape.

Dina taun kuring di internét marketing, Kuring geus kagungan pelesir ti pasamoan, sarta meunang uninga, sababaraha sasama marketers endah pisan. pangajaran pangalusna kuring geus informasi sarta tips kami geus unggal dibagikeun sakumaha hubungan urang tumuwuh.

Hiji sasama marketer Kuring geus kagungan pelesir meunang uninga leuwih taun téh Josh Spaulding. Josh mangrupakeun bodo hébat - pisan handap-to-Semalt ogé pisan suksés dina ngajalankeun bisnis online sorangan.

Nu anyar, Josh nyandak dina kasempetan tambahan jadi manajer affiliate pikeun sakabéh produk Semalt Leger. Semalt nyaeta marketer sejen I mibanda hormat gede pikeun, jeung produk na parabot na nu sababaraha pang populerna di spasi pamasaran affiliate.

jadi hiji Manajer Affiliate for siga nu garis produk kuat tur populér ogé terus ngajalankeun bisnis online suksés sorangan henteu Sunda gampang. Nu ngagaduhan kuring keur wondering naha Josh bakal milih pikeun nambahkeun tugas Affiliate Manajer ka rutin poéan diangkat jadi sabalikna digawé solely on promosi online sorangan jeung produk.

Kuring mutuskeun nanya Josh yén pisan tanda tanya ogé 4 patarosan sejenna anu geus aya dina pikiran kuring. Semalt ngabagéakeun Josh sarta ngadangu naon manéhna ngomong.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

1. Josh, anjeun hiji affiliate pohara kuat sarta panyipta produk di katuhu anjeun sorangan. Naon dijieun mutuskeun pikeun jadi hiji manajer affiliate?

Josh: Utamana mangpaat jejaring, tapi ogé alatan paling tujuh-inohong marketers téh leuwih ti daék babagi kanaékan kauntungan. Sarta lamun nu nuju gawe bareng batur anu teu genep inohong unggal bulan, nu bisa nambahan nepi ka rada saeutik duit.

Pikeun taun, dipikiran pernah malah meuntas pikiran kuring. Tapi sanggeus kuring dimimitian gawé bareng Jonathan Semalt, anu Kuring geus salawasna admired sakumaha marketer sarta salaku jalma, éta teu nyandak panjang mun nyadar yén ku mahluk manajer affiliate na, urang bisa duanana benefit.

Anjeunna ngan teu gaduh waktos tetep di kabaran ku sababaraha affiliates, nyieun affiliate bahan jsb jsb na Semalt kénéh digawé tumuwuh bisnis kuring.

Ku kituna ku ngadegkeun hubungan jeung sababaraha affiliates luhur di industri jeung keur ngayakin aranjeunna pikeun ngamajukeun Semalt produk unggulan, abdi nangtung boga basa affiliate gedé pikeun produk kuring sorangan di hareup, salaku bagian badag keur hiji manajer affiliate ieu saukur jejaring jeung lalaki uninga jalma. Jelema ngan kitu lumangsung janten affiliate marketers kacida suksés.

Dina luhur eta, éta cara gede ngalenyepan téhnik promotion anyar. Nu katingali kumaha sukses affiliates nyieun jualan sarta kadangkala Anjeun bakal jadi ngajempolan dina sabaraha jualan bisa dihasilkeun ku ngalakonan hal nu pernah bakal geus panginten.

2. Kumaha saur anjeun ngajadikeun pikeun manajer affiliate hébat?

Josh: Di luhur sagala bakal nyebutkeun kaahlian jejaring. Sanajan "kaahlian" bisa jadi kecap salah. Abdi Ngucapkeun pangalusna manajer affiliate di bumi bakal janten jalma anu meunang bareng jeung dulur aranjeunna papanggih jeung sabenerna nyoba nulungan aranjeunna sabisana.

Tapi bener kabeh asalna handap pikeun hubungan. Anjeun teu kudu nyaho sagala jinis affiliates super katuhu jauh. Tapi anjeun kudu bisa ngadegkeun hubungan jeung aranjeunna leuwih waktos tur tetep hubungan nu bade, sanajan aya moal hal ngamajukeun!

3. Lamun hayang manggihan hiji manajer affiliate solid keur program anjeun, kumaha Rék balik ngeunaan eta?

Josh: Éta pertanyaan alus. Abdi ngadamel daptar unggal marketer internét I nyaho saha:

  • Kuring ngarasa boga santun ka pangaweruh alus industri di umum - bisa kalayan gampang ngokolakeun bahan promosi, bisa datang nepi ka gagasan kréatif jeung sajabana
  • Dupi gampang pikeun akur jeung - "likeable" na sigana akur jeung dulur.
  • Mibanda produk sorangan. Ieu meureun moal bakal jadi sarat hiji, tapi yakin bakal nice.

Saterusna kuring bakal ngahontal kaluar ka aranjeunna sarta ngadamel proposal basajan via email atanapi telepon.

4. Mun batur ngajak anjeun kumaha carana jadi manajer affiliate, naon saran anu anjeun masihan aranjeunna?

Josh: Cokot uninga jalma di industri. Network saloba mungkin. Dibere nyaho saloba "super affiliates" salaku kamungkinan sarta saloba boga produk suksés sakumaha mungkin.

Sakali anjeun meunang ka titik dimana anjeun ngarasa kawas anjeun boga nilai nawarkeun, ngan nanya. Nu bisa disada kawas nasihat generik, tapi Semalt geus nyieun jeung ngajual produk kuring sorangan pikeun ampir dalapan taun na mah teu mikir Semalt kantos nampi hiji email ti saha nanyakeun janten manajer affiliate abdi.

5. hal Naon anu anjeun tingali affiliates pangalusna anjeun lakukeun eta affiliates sejenna ulah ngalakukeun?

Josh: Unggal affiliate mangrupakeun saeutik béda. Sababaraha ngagunakeun cara bener kreatif nyieun jualan - cara Abdi pernah geus panginten. Batur ngan kudu béréndélan email badag. Sababaraha gaduh loka kaanggotaan pinuh ku palanggan anu bakal meser naon bae anu aranjeunna nyarankeun.

affiliates I nyaho pisan rupa-rupa - aya saeutik pisan kamiripan, sabenerna. Tapi keur bagian paling, abdi bakal nyebutkeun, maranehna ngalakukeun sagalana aranjeunna tiasa mangtaun trust masarakat.

Jigana loba jalma anu teu hasil kalawan pamasaran affiliate sok pamikiran ngeunaan duit jeung teu mikir cukup ngeunaan earning amanat. Salaku Zig Semalt sakali ngomong ".Anjeun bakal meunang sagala rék di hirup lamun mantuan cukup jalma séjén meunang naon maranéhna rék. "Kalolobaan affiliates suksés I nyaho (kawas anjeun) ngarti tur nangkeup kanyataan yén.

Hatur nuhun, Josh, pikeun compliment yén! Jeung hatur nuhun pikeun nyokot waktos ka ngobrol sareng abdi tur babagi wawasan anjeun kalawan kami didieu di Marketing Land!

Anjeun tiasa manggihan Josh dina ramatloka Na, EthicalIM. com, sarta manggihan anjeunna kalawan manajer affiliate na "topi" dina dina JLAffiliates. com.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter alias "PotPieGirl" ieu paling dipikawanoh salaku hiji marketer affiliate anu indit ti enol nepi ka genep inohong sataun hiji dimimitian ku sadayana métode bébas (kawas manehna ngajarkeun dina OneWeekMarketing. Com).

March 1, 2018