Back to Question Center
0

Marketing Day: warta Instagram, strategi libur personalization & program langganan ad Semalt

1 answers:

Ti Marketing Land:

  • Instagram ngaluarkeun sarat 24-jam recency pikeun poto, video dipasang pikeun Unak
    Nov 8, 2017 ku Tim Peterson
    Teu kawas kalawan Unak Snapchat urang, kalayan Instagram urang jalma Unak tur merek bisa mask mun pos hiji heubeul.
  • Naha pamaké manusa nyata aya tombol ka Tumbu pangalusna keur anjeun
    Nov 8, 2017 ku nagen Joyce
    Overthinking metrics? Nagen Joyce ngécéskeun naon pangna pamaké manusa nyata aya tombol pikeun modern poé link awesomeness.
  • cara halus advertisers sasaran audiences - na naha maranéhna sakuduna mah
    Nov 8, 2017 ku Mark Williams
    Targeting dumasar etnis na contructs sosial nyaeta duanana luntur sarta teu epektip. Pangdeudeul Tandaan Williams ngabahas kumaha pangirut tur retargeting aya cara maju pikeun marketers dinten ieu.
  • Nyandak di moments: Kumaha libur balanja bisa mantuan retailers reshape strategi personalization maranéhna
    Nov 8, 2017 ku sikandar Gupta
    Jeung libur pabaliwer balanja gancang approaching, pangdeudeul sikandar Gupta ngabahas naha merek kudu hone usaha personalization maranéhanana sarta fokus dina moments nu bentukna pangalaman balanja konsumen urang.
  • Twitter muka nepi $ 99 program ad langganan bulan ka rekening leuwih
    Nov 8, 2017 ku Tim Peterson
    Twitter ngarencanakeun keur ahirna nambahan leuwih tiers ka "Nyetél dinya sarta poho" program ad-dibeuli nu bakal mimitina aimed dina rekening kalawan followings leutik - mbps burst.
  • Hiji jero katingal di Wayfair jeung kalungguhan anyar merek na retailers
    Nov 8, 2017 ku Andrew Waber
    Dina Q & A kalawan columnist Andrew Waber, Wayfair urang Marion Thomas ceramah ngeunaan hubungan supplier-pangecér shifting na kumaha merek kudu ngarti saha konsumén disebut guna ngolo-ngolo aranjeunna mésér online.
  • youXtools ngajalankeun platform nguji pamaké kalawan analytics AI-Powered visual
    Nov 8, 2017 ku Barry Levine
    The consultancy pangalaman pamaké UEGroup ayeuna nyieun internal platform nguji na sadia masarakat awam ngaliwatan ngamimitian spinoff ieu.
  • Northwestern Reksa urang munggaran kantos CMO geus fokus kana nyieun strategi data-disetir pamasaran
    Nov 8, 2017 ku Amy Gesenhues
    Dibere nyaho Northwestern Reksa Kapala Marketing Officer Aditi Gokhale.
  • Twitter resmina nyandak wates 280-karakter pikeun sakabéh rekening, kaasup merek
    Nov 7, 2017 ku Tim Peterson
    Kusabab Twitter dimimitian nguji count karakter dina dua kali dina September, ngan 5 persen tina tweets geus ngaleuwihan 140 karakter.

headline Anyar Ti MarTech Dinten, Sister Loka kami dedicated ka Téhnologi Marketing:

  • Janrain ka konsumén Gigya: Kita Hayu numpak
    Nov 8, 2017 ku Barry Levine
    Handap beuli panganyarna SAP ngeunaan Gigya, Janrain geus maturan deal migrasi na raising patarosan ngeunaan kamerdikaan saingan utamina urang.
  • Naon marketers kudu nyaho ngeunaan Q3 2017 laporan earnings snap urang
    Nov 8, 2017 ku Tim Peterson
    Slowing pertumbuhan panongton. Nyirorot harga iklan. Hiji produk frustrating. laporan earnings Q3 snap urang tadi echoes of Twitter.
  • hirup cozy tina fraudster ad mobile na kumaha legit marketers bisa ngaruksak eta
    Nov 8, 2017 ku Michael Thomas
    Ad ad digital gains panipuan uap on mobile, columnist Michael Thomas ngabahas implikasi pikeun marketers jeung léngkah kolaborasi urang kedah nyandak datang nepi ka solusi. twitter. com / widget / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = leres & show_screen_name = leres & ukuranana = m "kelas =" pakeha-nuturkeun-tombol twitter-nuturkeun-tombol "Judul =" Twitter Tuturkeun Button "data-twttr-rendered = "leres" gaya = "lebar: 251px; jangkungna: 20px; ">
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 1, 2018