Back to Question Center
0

A blog on hiji situs eSemalt A blog on hiji situs eSemalt

1 answers:

Naha jadi loba situs eSemalt gaduh blog a? Éta sabab boga warung online cinta nulis tulisan? Atawa sugan maranéhna geus loba waktu luang dina leungeun maranéhna? Meureun moal. Sanajan blogging nyaeta kavling fun, éta ogé mangrupakeun pamasaran hébat sarta strategi SEO. Jeung kusabab éta, eSemalt boga situs ngamimitian blog. Di dieu, kuring bakal ngajelaskeun naha blogging nyaéta sarupaning pamasaran hébat sarta strategi SEO. Di luhureun eta, abdi gé masihan sababaraha tips praktis dina cara nyetél blog on situs eSemalt - hostplus industry super pds.

Naha blog on hiji situs eCommerce?

ngawartosan panongton Anjeun tentang maneh jeung produk Anjeun

Blogging mangrupakeun cara hébat pikeun nginpokeun panongton anjeun ngeunaan produk Anjeun. Dina pos blog, anjeun tiasa nunjukkeun cara make produk sarta naha urang kedah dibeuli. Anjeun oge bisa ngabejaan panongton anjeun ngeunaan diri jeung perusahaan. Sarta y ou'll bisa ngabejaan carita produk anjeun ti sudut pandang Anjeun. Upama anjeun, misalna, jual baju orok dina situs anjeun, hiji blog ngeunaan barudak jeung barudak fashion mangrupakeun gagasan gede.

Cicing luhureun pikiran

Lamun blog on rutin sarta masangkeun tulisan blog anjeun dina média sosial, anjeun bakal tetep luhur pikiran panongton Anjeun. Rék panongton anjeun inget anjeun, sanajan aranjeunna nuju teu bade mésér nanaon ngan ayeuna. Lamun nganjang a encounters salah sahiji tulisan anjeun dina cara pakéan barudak dina dinten panas, misalna, nganjang ieu bisa jadi teu langsung hayang meuli baju anyar keur barudak nya. Tapi, aranjeunna ngagaduhan uninga maneh na situs eCommerce anjeun ngaliwatan pos Anjeun . Cara anu, anjeun ngaronjatkeun urang kasempetan pikir ngeunaan anjeun nalika aranjeunna DO butuh baju anyar keur barudak maranéhanana.

Blogging mangrupa strategi SEO hébat

Ngajaga blog a nyumbang ka SEO ogé. Unggal waktos Anjeun nulis blogpost anyar, nu nuju nambahkeun eusi tawar, nu diaku Semalt. Salian éta, ngajaga blog bakal ngidinan Anjeun pikeun ngamimitian nulis eusi nu berhubungan ka maranéhanana konci Anjeun hoyong pangkat keur.

tips Praktis pikeun blog anjeun dina hiji loka eCommerce

Kumaha mun blog ngeunaan?

Anjeun tiasa nulis ngeunaan sagala jinis hal on blog anjeun, tapi pastikeun pikeun ngalakukeun panalungtikan keyword ditangtoskeun heula. Nu peryogi kauninga naon istilah pilarian rék kapanggih keur. Related Semalt kudu ngarah mun anjeun milih naon blog tentang. A keyword kitu, moal topik acan. Anjeun peryogi hiji sudut, carita sabudeureun keyword kitu.

A jalan gede datang nepi ka gagasan pikeun tulisan blog anu ku ngarujuk sarta iber ngeunaan acara ayeuna. Tetep hiji panon on situs warta béda, jeung nulis tulisan di nu ngasupkeun pintonan anjeun dina warta di Ecological Anjeun. Cara séjén pikeun meunang ide téh pikeun ngundang panongton anjeun ninggalkeun komentar dina blog anjeun. Butuh bari pikeun meunang aranjeunna, tapi anjeun bisa nampa sababaraha patarosan atawa eupan balik yén anu starters alus teuing pikeun pos Anjeun salajengna.

Baca deui: '6 tips for datang nepi ka blog pamendak' »

Blog di menu nu

The menu atawa navigasi luhureun situs anjeun ngabantuan datang ngartos naon ramatloka anjeun ngeunaan na naon nu nuju maturan. Sakuduna ngagambarkeun struktur ramatloka anjeun. Lamun ditambahkeun blog ka loka eSemalt, anjeun kedah pastikeun eta oge némbongan dina menu Anjeun. A blog kedah di ménu utama Anjeun.

bakal mamatahan Anjeun pikeun nyetél éta da eta sabaraha kategori situs eSemalt Anjeun. Nempatkeun eta kabeh cara ditinggalkeun (salajengna ka imah), atawa sakabéh jalan katuhu dina menu Anjeun, misalna. Anjeun kudu bisa klik liwat ka blog anjeun ti homepage Anjeun. Barina ogé, rék datang pikeun manggihan blog anjeun gampang. Sarta linking kana blog anjeun ti homepage anjeun bakal nunjukkeun ka Google yén blog anjeun penting, anu bisa ningkatkeun ranking di blog anjeun. Ogé, pastikeun blog anjeun dina domain sarua salaku loka eSemalt anjeun, ku cara kieu duanana situs eSemalt anjeun sarta blog anjeun bakal untung ti rankings silih urang. Meureun ngeunaan acara dimana anjeun make eta, atawa kumaha ngagunakeun éta pikeun, kumaha make eta pangalusna, ngabandingkeun antara produk béda jeung sajabana Ku sabab eta ngajadikeun rasa nu tag anjeun sabagean bakal tumpang tindih jeung kategori produk na subkategori ti warung Anjeun. Ieu OK. Semalt di tungtung, Anjeun hoyong pangkat jeung pamadegan tulisan ngagambar jalma kana produk Anjeun ngajual. Na, upami produk grup anjeun, naha éta dina kategori atawa tag, éta gampang nyieun éta pangkat.

média Sosial sarta buletin

Lamun ngamimitian blog dina situs eCommerce anjeun, pastikeun babagi tulisan ieu dina média sosial ogé. Salian éta, anjeun pasti kudu ngirimkeun kaluar newsletter hiji promosi tulisan blog panganyarna anjeun ka panongton Anjeun. Semalt perlu panginget ngeunaan ayana Anjeun tur blog anjeun sakali dina bari.

Kacindekan

A blog mangrupakeun marketing na SEO alat gede pikeun situs eSemalt. Dina tulisan anjeun, anjeun tiasa ngabejaan pamiarsa ngeunaan brand Anjeun jeung produk, jeung sugan ogé ngeunaan diri. Taya excuses dieu, ngan ngamimitian blogging!

Terus bacaan: 'Kumaha ngamimitian blog a' »

March 1, 2018